Dr. Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teşekkür ederim kızlar şimdi beyaz bant var yarın sabah çıkarıcam. bi kaç gün içinde de fotoğrafları eklerim buraya. ameliyat isteyip de reha hoca konusunda kararsız kalanlar bence hiç düşünmesinler, reha bey gerçekten harika bir doktor. en azından bir randevu alıp görüşmeye gitsinler. gerçekten çok başarılı, dünya çapında bir doktor. tabii ki herkesin beğenisi farklı, kafanızda bir şekil varsa tıpatıp aynısını yapabilir mi bilmiyorum, benim kafamda bir şekil yoktu ve aynaya baktığımda işte bu dedim. herkesin güzellik anlayışı farklı ama mükemmele en yakın sonuçlar ortaya çıkaran estetik cerrah diyebilirim...

çok geçmiş olsun canım dilerim güzel sonuçlar alırsın...evet brnce de reha hoca harika, bilgili, başarılı , türkiyeyi aşıp dünyaya açılan bir cerrah zaten bu onun ne kadar başarılı olduğunun bir delili olsa gerek..olabileceğinin en iyisini yapmaya çalışıyor elinden geldiğince daha da fazlasını beklememk doğru olmaz zaten... resimlerini bekliyoruz en kısa zamnda chihuahuacım....

kızlar ameliyattan önceki gün doktorun yanına sabah kaçta gitmemiz gerekiyodu???????? :sm_confused:

amyleee cim unuttum vallaa yaa kacta gittigimi, gecmis sayfalara baksana canm mutlaka yazmısımdır yada yazılmıstır, yazılmadıysa da sen erkenden git nolur nolmaz

bakayım bi, geceleri uyuyamadığım için sabah kalkamam diye korkuyorum kaydirigubbakcemile3

burun ameliyatı mı olacaksın mis. allah yardımcın olsun..

Evet canım burnumdan ameliyat olacağım küçükken kırılmıştı da şimdi kemikte büyüme olmuş nefes almakta zorlanıyorum özellikle de grip olduğumda tıkanıyorum iyice... Mecburen olmalıymışım..Kulak burun boğaz hocası söyledi...Hayırlısı bakalım...

şimdiden çok çok geçmiş olsun canım =) inşallah çok başarılı bir ameliyat olur=) yarın 10 da orda olursun aç karnına.öğleden sonrada büyük an gelir=) güsel haberlerini bekliyoruz canım =) bol şans =)

çok teşekkür ederim hazecim.gelişmeleri anlatırım ertesi gün.senin burnun nasıl ,değişti mi? resimde çok güzeldi.

sabırsızlıkla bekliyorum canım.kendini yorma fazla.güselce dinlen ilk hafta =) sonrası çok güsel olcak inşallah=) benim buruncukta bugun 1 ay oldu.kontrolüm vardı.doktorcum bana tombik burunlu diyo artık gerisini sen düşün =) bu halide güsel aslında beğeniyorum ben,ama önden kaba duruyo şişliklerden dolayı.atel çıktığında çok beğendiğim için içim birazcık rahat=) yeni resim eklicem inşallah bende o yorumunu bekliyorum o zaman=)

Kızlar Reha Bey bana muayenede tam çalışacağım burun dedi..Size de öyle söyledi mi acaba..
Benim de 15 gün kaldı ama şimdiden korku sardı biraz valla..
Bir de birşey soracağım bir gece özel odada kalsam sigorta karşılar mı?Aranızda bilen var mı?

eminim çok güzeldir burnun.bende resim eklerim ilerde.ameliyat olmak isteyenler için iyi oluyo yapılanları görmek.
:1rolleyes:

Reha bey benim vazgeçeceğimi düşünmüş sanırım.lüzumsuz bi ameliyat dedi bugün.ama vazgeçmedim.ben geçen günlerde daha çok korkuyordum şuan iyiyim heyecanda yok fazla belki sende de öyle olur.özel oda konusunu bilmiyorum ama %99 eve gönderiyorum dedi Reha bey.odaya gerek kalmayabilir.

amyleee cnm gecmis olsun simdiden bekliyoruz güzel haberlerini
mis2001 sigorta hicbir seyi karsılamıyor ki özel odayı karsılasın :) ben kaldım bir gece fazla bir fark olmuyor hatırladıgım kadarıyla zaten

teşekkür ederim canım :kedi: sen neden kaldın 1 gece.kendini kötü mü hissetmiştin?

hayır canım iyiydim ama bizimkiler panik oldu biraz böyle burundan kan sızıyor onu degistiyorsun buz konuyor fln, bende dedim simdi bisey fln olur bilmedigimiz anlamadıgımız bunlar iyice panik olurlar en iyisi kalmak bir geceden bir sey olmaz dedim :) iyiki de kalmısım odamın manzarası cok güzeldi uyuyamayınca annemle oturduk manzara izledik opuyorumnanaktan

benim annemde çok fena durumda belli etmemeye çalışıyo ama panik başladı.izin vermiş olmanın pişmanlığını yaşıyo.. kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…