Dr. Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm seni çarşamba günü sanırım gördüm hastanede. burnunun yapılı olduğu hiç anlaşılmıyo inanılmaz doğal ve güzel olmuş. tabii emin değilim ama büyük ihtimal sendin =)

Çok teşekkür ederim haze

Chihuahua Çarşamba günü beni mi gördün ? Ben Pazartesi günü hastanedeydim.

Çok teşekkür ederim haze

Chihuahua Çarşamba günü beni mi gördün ? Ben Pazartesi günü hastanedeydim.

hayır hayatım haze'i gördüğümü zannediyorum ama emin değilim =)) bu arada sabah ameliyata gidiyorum arkadaşlar bana şans dileyin çok heyecanlıyım. Uyuyamıycam galiba :bbo:

canımm ben değilim,çünkü ben 28 eylülde gidicem 1 aylık kontrolüme daha :) bu arada geçmiş olsun,karar vermişsin demek olmaya.inşallah başarılı bir ameliyat olur. güsel haberlerini bekliyoruz canım :)

arkadaslar merhabalar, uzun suredir yazamiyordum nihayet firsatini buldum.. bende 6 temmuz tarihinde reha hocaya ameliyat olmustum.. yaklasik 2 bucuk ay oluyor.. sislerim kismen indi ama gunden gune devam ediyor.. burnum hala soyuluyor.. her banyodan sonra ciddi bi deri tabakasi atiyorum.. cok abartili mimik yaparken hala burnumda garip bi his beliriyor ve uyusukluk var.. mesela burnumu sikamiyorum, silme harekeeti vardir ya, sizliyo dikis yerlerim.. bide burun derimde tonlanmalar olustu.. yani kemerimin oldugu yer farkli ucu farkli bi ton sanki... golgelenme gibi, hafif mor.. hala cok cok hafif bi sislik var kemer yerimde.. burun deliklerim cok ayrik ve orantisizdi ama suanda gayet duzgunler.. gitgide seklini bulmasini umutediyorum.. ben hic kontrole gitmedim cunku ankara disindaydim.. anormal bi durum yoktur insallah..sekline gelince gercekten cok dogal bazen sinirim bozuluyo bu dogalliga.. cunku biliyorum ki hem estetik hem sihhi olarak en gecerli burnu yapti bana reha hocam ama bazi estetik burunlari gorunce_ozellikle unluler mesela_ burnumu siradan buluyorum.. ama genel itibariyle hersey yolunda..

svnc tysz bizimle burnunun son halini paylasırsan cok seviniriz nasıl olmus acaba
ama hersey yolundadır cünkü bak benm 4 ay oldu bende burnumu silemiyorum burnumda sislikler var ve kemer olan yer hafif morumsu gibi renk degisikligi var ve hala sivilcelerden kurtaramadım yakamı :)
cok normal dedigin seyler

ebrucum senin de son fotolarina baktim.. bahsettigin kayma benim burnumdada var.. yani bi yone daha egimli onden bakildiginda.. onun disinda sag ve sol profil farkli.. sol profilimde burun kanadinda daha belirgin bi kivrim var.. dogrusu icim rahatladiD

svnc tysz sag sol profil farkı bende de bariz var yani fotolarda acıkca belli olacak derecede var ama eski burnumda da varmıs demekki cünkü eski burunda olan bu farklılık yeni burunda da devam ediyormus, burun ucumda da sola hafif egim var ama o da eski burnumda varmıs sanırım cünkü eski fotolara bakıorum da onlarda da hafif mevcutmus yani bu durum, sislikle de birlesince gözüme batar oldu sanırsam
hayırlısıyla su bekleme süresi bitseydi de güzel bir burna kavussaydık, yoksa ben kanser olcam

yok canm korkulcak bişey,yani en azından bende olmadı,tabiki kişiden kişiye değşiyodur ama öle korkulcak,endişelencek bişey olduğunu sanmıyorum narkoz sonrasının,ben çok çabuk uyanmışım hemen gözlem odasına aldılar bi 15 dk bekledim orda, titriyosun biraz ameliyathane soğuk olduğu için üşümüşüm haliyle,ağladım birazda narkozun etkisinden sanırım:) bide boğazında yanma var burnun tıkalı,ama bunları bekliyodum zaten o yüzden hazırlıklıydım,atlatılabilecek şeyler bunlar korkma..

ben yaotırdım canım iki yıl önce yağ enjeksiyonu reha hocya
çok da mrmnun kaldım ama bacak dolgusunu yılda bir kez yenilemek gerkiyomuş çünkü vücudun başak bi organından yağ dokusu alındığı için vücut o yağ dokusunu zamanla emermiş bilgin olsun
ama reha hoca iyi bir cerrah
gönül rahatlığıyla ameliyat olabilirsin

fiyatları nasıl duygucum. aşagı yukarı bi fiyat verebilir misin?

ben burun düzeltme ameliyatıyla birlikte aynı anda yaptırmıştım tahmin ediyorum 1 2 milyar civarındadır yani ama reha hoca işinin ehli bir doktor güvenle yaptırabilirsin
ben çok memnun kladım

reha beyle görüştüm bugün.29 eylülde ameliyat oluyorum :1rolleyes:

Kızlar benimde ameliyat günü belli oldu..13 Ekim de hayırlısıyla ameliyat olacacağım inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…