geçmiş olsun gözde81 :)
cnm seni çarşamba günü sanırım gördüm hastanede. burnunun yapılı olduğu hiç anlaşılmıyo inanılmaz doğal ve güzel olmuş. tabii emin değilim ama büyük ihtimal sendin =)
Çok teşekkür ederim haze
Chihuahua Çarşamba günü beni mi gördün ? Ben Pazartesi günü hastanedeydim.
svnc tysz bizimle burnunun son halini paylasırsan cok seviniriz nasıl olmus acaba
ama hersey yolundadır cünkü bak benm 4 ay oldu bende burnumu silemiyorum burnumda sislikler var ve kemer olan yer hafif morumsu gibi renk degisikligi var ve hala sivilcelerden kurtaramadım yakamı :)
cok normal dedigin seyler
ya ben şişliğe morluğa kendimi hazırladım ama benim endişelendiğim şey narkozdan çıkış. Ameliyat bitince narkozdan çıkarken nasl oluyo? Bazı insanlar çok kötü hissediyorlarmış kendilerini. Ben de televizyonda izledim ve korkmaya başladım akannehir
ben yaotırdım canım iki yıl önce yağ enjeksiyonu reha hocya
çok da mrmnun kaldım ama bacak dolgusunu yılda bir kez yenilemek gerkiyomuş çünkü vücudun başak bi organından yağ dokusu alındığı için vücut o yağ dokusunu zamanla emermiş bilgin olsun
ama reha hoca iyi bir cerrah
gönül rahatlığıyla ameliyat olabilirsin
ben burun düzeltme ameliyatıyla birlikte aynı anda yaptırmıştım tahmin ediyorum 1 2 milyar civarındadır yani ama reha hoca işinin ehli bir doktor güvenle yaptırabilirsin
ben çok memnun kladım
Kızlar benimde ameliyat günü belli oldu..13 Ekim de hayırlısıyla ameliyat olacacağım inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?