Doğuma Hazırlık Dr Önce kız dedi şimdi de erkek¿¿

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

smolu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
404
1.254
113
Merhaba, geçen hafta 12 haftalık hamileyken doktorumuz bebeğimizin yüksek ihtimalle kız olacağını söyledi, ama haftaya tekrar gelin kesinleştiririz dediği için bugün tekrar muayeneye gittik ve kısaca baktıktan sonra bebeğimiz erkek dedi
Ben kendimi tutamayıp gülmeye başlayınca yoksa kız mı demiştik dedi geçen hafta için... Bizi biraz şaşkın ve tepkili görünce bu kez de kesin demiyorum, en iyisi 4 aylıkken gelin diye başından savuşturdu.
Ben başından beri zaten erkek hissediyorum, bir oğlumuz daha var en önemlisi sağlıklı olması ama bu ikilem de insanın canını sıkıyor. Bir haftadır kız isimleri bakıyordum şimdi de erkek ismi mi araştırsam ne yapsam
Erken tahminlerde yanılma olabiliyormuş okuyorum ve geçen hafta belki de daha cinsel organı oluşnadığımı için mi acaba kuz dedi diye düşünüyorum. Böyle bir şey yasayan duyan var mı?
Sizce şimdi yüksek ihtimalle bebeğim kız mı erkek miiii

Merhaba, geçen hafta 12 haftalık hamileyken doktorumuz bebeğimizin yüksek ihtimalle kız olacağını söyledi, ama haftaya tekrar gelin kesinleştiririz dediği için bugün tekrar muayeneye gittik ve kısaca baktıktan sonra bebeğimiz erkek dedi
Ben kendimi tutamayıp gülmeye başlayınca yoksa kız mı demiştik dedi geçen hafta için... Bizi biraz şaşkın ve tepkili görünce bu kez de kesin demiyorum, en iyisi 4 aylıkken gelin diye başından savuşturdu.
Ben başından beri zaten erkek hissediyorum, bir oğlumuz daha var en önemlisi sağlıklı olması ama bu ikilem de insanın canını sıkıyor. Bir haftadır kız isimleri bakıyordum şimdi de erkek ismi mi araştırsam ne yapsam
Erken tahminlerde yanılma olabiliyormuş okuyorum ve geçen hafta belki de daha cinsel organı oluşnadığımı için mi acaba kuz dedi diye düşünüyorum. Böyle bir şey yasayan duyan var mı?
Erken haftalarda yapilan cinsiyet tahminlerine guvenmemek lazim... Bana da 11. haftada erkek dedi hatta cikinti cok barizdi bende gordum,, ancak 12. hafta ve 14. haftaki kontrolde kiz oldugunu soyledi... Benim de bir kizim var ve erkek diyince heyecanlanmistim acikcasi :) onemli olan saglikli ve hayirli olmalari tabi... ama en son erkek dediyse erkektir... organini gormese soylemezdi sanirim...

Erken haftalarda yapilan cinsiyet tahminlerine guvenmemek lazim... Bana da 11. haftada erkek dedi hatta cikinti cok barizdi bende gordum,, ancak 12. hafta ve 14. haftaki kontrolde kiz oldugunu soyledi... Benim de bir kizim var ve erkek diyince heyecanlanmistim acikcasi :) onemli olan saglikli ve hayirli olmalari tabi... ama en son erkek dediyse erkektir... organini gormese soylemezdi sanirim...
Ben de öyle düşünüyorum ama tekrar gideceğim sanırım bir iki hafta içinde :) Bu belirsizlik çok fena insan emin olmayı istiyor..

Benim bir arkadaşımın doktoru 2 aylıkken erkek olacak sanırım, kemik yapısı onu gösteriyor demişti ve oğlu oldu. Arkadaşıma kıza benziyor dediler, kaç hafta sonra erkek olduğunu başka bir doktora gidince öğrendi. Başka bir yakınıma da bebeğin sırtı dönükmüş kız demişler, 6. ay da doktorunu değiştirmek zorunda kaldı, doktor erkek olduğunu söyleyince inanmamışlar, adam pipisini göstermiş artık, alın bakın erkek bu diye bence doktorun tecrübesiyle alakalı biraz, sırtı dönük diye kız denir mi hiç? :KK53:

Benim kardeşime de kız dendi hep, 5aylıkken erkek olduğu ortaya çıktı :D 5ay kız ismiyle sevdik biz annemin karnını. :D

banada 12 haftalıkken erkek dediler sonra kız canım .şuan kız hrld artk :)

Benimde 12+4 de erkeğe benziyor dedi ama kesin konuşmadı çok merak ediyorum kesin ne zaman söylücek acaba ?
İkili sonucunda tekrar muayene eder mi ki sadece sonuç göstercez ama.

Back
X