dr Ömer ekin e meme büyütme ameliyatı olanlar

snsirellla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2019
113
32
33
merhabalar 2 3 haftaya kadar ameliyat olmayı düşünüyorum tereddütlerim var ömer beye ameliyat olanlar bu süreci nasıl geçirdiğinizi anlatabilirmisiniz memnun kaldinizmi

Benim bugün ameliyat gününü saymazsan 2. Günüm bir kere Ömer hoca harika bir insan çok ilgili evet yoğun biri oturup saatlerce operasyonu konuşamıyorsun ama ben 10 dk lık görüşmede tamam dedim Ömer hocaya ameliyat olucam gelelim sürece medikal park ı beğendim ki ailem yılda 3-5 defa ameliyat olduğu için memorial dan medicana ya kadar çok hastane gezdim ve medikal park taki ilgi ve hizmet hiç fena değil hemşireler oldukça sevecen ve ilgili idi hepsi. ameliyat sabahı hoca geldi ben zaten ölçüyü ona bırakmıştım zayıf ve çokda uzun sayılmam (49 kg 164 cm) Hocam aman çok büyük olmasın dedim ve gerçekten düşündüğümden daha iyi bir görüntü ile karşılaştım operasyonda denemeler sonucu mentol 300 cc damla takıldı acı eşiğim yüksektir benim ama ilk gün narkozun etkisinden çıkınca tabiki ağrılar boy gösterdi ama ameliyat sonrası vurulan bir iğne var ondan bir vurdular pamuk gibi oldum o geceyi 2 iğne ile az ağrı ile atlattım. İkinci gün taburcu olurken öyle hoplaya zıplaya gidecek durumda değildim ama yürüyebiliyordum. Taburcu olup eve geldiğimde antibiyotikler ve Ağrı'lar ile sersem geçirdim ve bence hata yaparak evde tüm gün uyudum hata diyorum çünkü bu sefer gece hortlak gibi hem sürekli uyuduğum için uyuyamadım hemde sürekli yattığım için belim ağrıdan koptu bence bu sürecin en zoru yan yatmayı seven birinin bir süre sırtüstü yatacak olması. Bugün yani 3. Gün ise çok daha iyiyim henüz kendim yataktan kalkamıyorum ama acele etmiyorum yarın duş alma izni çıktı yarın duşumuda alıp dinlenmeye devam etmek ve bir sonraki gün artık 1-2 saat de olsa işe uğrayıp eve dönmek niyetim bakalım yarın Nasıl olacak ....not: şuan 60 saat falan oldu operasyondan çıkalı bugün olsa yine yaptırırım hiçde dayanılmaz Ağrı'lar değil bence sadece azıcık sabır

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun ve hayırlı olsun. yarın sabah Ömer beyle meme büyütme ameliyatına gireceğim. Forumda araştırırken bazen endişeye kapılıyorum, korkuyorum. Umarım benim de az ağrıyla geçer gider. Suan durumunuz nedir öğrenebilir miyim? Şikayetler azaldı mi, meme forma geldi mi?

bende yarın kontrole geleceğim :) 11. Günüm kollarımı 70-80 dereceden fazla kaldıramıyorum ve ağır kaldırmıyorum onun dışında işe gidiyorum geliyorum gündelik hayatıma döndüm hatta ben evde yatmaya dayanamadım 4. Gün gittim işte vakit geçirdim tek sorunum şu ameliyattan sonra takılan koruyucu sütyen yarın hoca Onuda çıkarabilirsin derse bayram olur çünkü oldukça sıkı tek zorlayan o yoksa artık ağrı kesici falanda almıyorum gerek duymuyorum 3-5 gün ağrı çekeceksin sonra unutuyorsun zaten ya şekil şemal içinse daha erken ödemler bile yeni yeni inmeye başladı henüz

Reactions: TRL
Yeniden Merhaba, sessizce izlediğim forumda dün aktif katılım sağlamaya başladım. Bugün saat 11 de meme büyütme ameliyatımı oldum. Ömer hocanın enerjisi, hastasını anlamaya gayret etmesi, endişeli olduğumu görünce anestezi öncesi gelip sarılması , hepsi beni çok rahatlattı. Operasyon 2 saat sürmüş. Akşam taburcu olmak istiyordum çünkü 3 yaşında bir kızım var. Ancak aritmim olduğu için dren takılmış. Sanırım geceyi hastanede geçireceğim. Ömer bey ve operasyon sonrası ilk saatler hakkında endiseniz olmasın. İlerleyen saatlerde ağrı durumu ne olur bilemiyorum ama şuan çok çok iyiyim. Sevgiler.

Geçmiş olsun merak etmeyin Bi iğne var ameliyat sonrası vurdukları baya etkili bir ağrı kesici gece ondan Bi tane vururlar pamuk gibi olur uyursunuz :)

Tekrar merhaba. Ameliyatın 27. Saatinden herkese selam. 1 saat önce bandajlar açıldı. Drenler cekildi. hepsini özenle Ömer bey yaptı, ilk görünüm muhteşem. elinin başarısı ilk günden çok çok belli. Dual plan 340 cc mentor High profile kullanmış. Ameliyat yönteminden midir ağrı eşiği midir bilemiyorum fakat dayanılmaz ağrılarım yok. Basit ağrı kesiciler ile kontrol altına alınabiliyor. Bu operasyonu olmak isteyip, anesteziden ağrıdan drenden korkan herkese gönül rahatlığıyla iyi bir hastanede iyi bir hekime kendilerini güvenle emanet edebilirler. Benim plastik cerrahi konusunda tavsiyemse kesinlikle Ömer ekin. Sorusu olan olursa, severek yardımcı olurum.

benimde pazartesi belli olacak olup olmayacağım para durumundan dolayı...çok istiyorum bir o kadarda korkuyorum ya istediğimden büyük olursa yada küçük olurda yaptirdigima değmezse diye önceden kaç beden sütyen takıyordunuz şimdi tahmini kaç olmuştur...ayrıca sütyen giydirdilermi hemen...biraz detaylı anlatırmısınız rica etsem bende ömer beye gideceğim

Öncelikle hayırlı olsun, Umarım bütçeyi ayarlayıp girisebilirsiniz. Medicalpark kredi kartına 4 taksit yapıyor, Ben Bir kısmını nakit ayarlayıp kalan kısmı 4e böldürdüm. Kilom 61 boyum 165 cm. 3 yıl önce bir doğum yaptım ve 6 Ay emzirme 15 Ay süt sağma sonucu küçük ama diri olan göğüslerim gitti yerine sönmüş iki balon geldi. Öyleki yan yatınca üzerine yattığım göğsüm, pide gibi uzuyor iğrenç Bir hal alıyordu. Son 3 yıldır inanın bedenli sütyen takmadım, hep hm, lcw spor sutyenlerinden kullandım. Olmayan bişeye sütyen takmak zulüm. Ben Bir tek Ömer bey ile görüştüm, başka bir hekime Hiç gitmedim. Çok yoğun olduğu için muayene çok uzun sürmüyor. Ne yapilabilecegini, kafasında oluşan CC araligini, uygun olacak yöntemi paylaşıyor, sizin isteğinizi dinliyor, bir kaç örnek gösteriyor ve bitiriyor. Asla aynı gün ameliyat planlamıyor. Hatta bana istersen ikinci bebeği bekleyelim, acelemiz yok vs dedi. Ardından düşünmem için zaman verdi ve hazır olunca istediğin ameliyat tarihini bana bildir, tekrar görüşelim dedi. İlk görüşmeden 10 gün sonra ameliyattaydim. Bu bekleme süreci içinde her soruma yanıt verdi, Her istediğimde ulasabildim. Kendisi zaten çok nazik Bir hekim, Ben o kadar takmisimki kafaya muayene esnasında göğüslerim hakkında konusulacagi için eşim dışarda beklesin istedim. 'Hayır, göğüslerin çok güzel, Bu kadar kendini hirpalama, utanacak Bu kadar demorilize olacak bir görüntü yok'diyerek beni rahatlattı. Bu önemli bir kriterdi benim için. 2 Nisan 2019 da saat 11.30da ameliyata girdim, 1 saat 10 dk diye planlanan ameliyatım 3 saate yakın sürmüş. Odaya geldiğimde saat 14.30du. Uzun sürmesinin nedeni tamamen kişisel. Aritmim var ve ameliyat esnasında ekg Bir süre zorlamış. Bir de göğsüm koltuk altıma doğru yayvandir benim, Çok deneme yaptım dedi. 400 CC de koymuş, 300 de. En iyisi 340 HP oldu dedi. Artimi sebebiyle iki göğsüme de dren koymuştu, normalde kullanmayı tercih etmiyor. Neyse sonuç olarak ağrısız, rahat Bir süreç atlattım. Bugün 2. Gün diyebiliriz, ciddi oranda hareket kısıtım ortadan kalktı. Sanırım yarına daha iyi olacağım. Banyo izni cumartesi günü için çıktı, o gün ancak ölçebilirim. Sütyeni ameliyattan çıkınca giydirmisti bandajlarin üzerinden, bandaj ve dren aldıktan sonra tekrar giydirdi. Bu bana özel bir uygulama olabilir, normalde ilk gün sadece bandaj, taburcu ederken sütyen diye bilgi vermişti. Bu arada ben ilk gece saat 22.30 kendi isteğimle ayrıldım hastaneden, çıkmadan önce ağrı kesici ve antibiyotigim verildi. Geceyi evde kızımla geçirdim. Çok uzun anlattım süreci çünkü fazlasıyla göz korkutan Bir ameliyat. Beni anestezi germisti en çok. Daha öncede yazmıştım, güvenilir hastane güvenilir doktor çok önemli

Merhaba herkese , ben de göğüs büyütme ameliyatında Ömer Ekin hocamı tercih ettim , şu anda 3.ayımı bitirmek üzereyim Herşey yolunda, sonuç tam istediğim gibi oldu.Eğer bir kez görüşmeye giderseniz zaten Ne kadar işinde profesyonel ve sevecen bir dr olduğunu anlarsınız İyi ki diyorum , Ömer Ekin

Bende amaliyatı mı Ömer beye olmayı düşünüyorum sömestr tatilinde inşallah olcam bana da 375cc takılacak ama büyüklüğü nasıl olur diye aklımda sorular var amaliyattan sonra hastane de kalınıyor mu yoksa eve cıkılıyormu iz kalma konusunda da endişelerim var ben vitiligo hastasıyım yani biyerim kesilirse yada biyeri vurursan tekrar kendi ten rengimi almadığı için korkularım var biraz bana da yardımcı olursanız sevinirim 3 4 yıldır bu amaliyatı olmak istiyorum

Merhabalar öncelikle geçmiş olsun,bende yıllardır bu formun sessiz takipcilerindenim hatta yıllar evvel karar vermiştim hem meme hemde karin germe estetiğini olmaya derken tekrar hamile kalinca otelemistim,artik dogum cocuk surecide bitince ciddi ciddi karar verip hatta Ömer beyle konusup Ocak ayinda ameliyat olmaya karar verdim,lakin kombine bir ameliyat olacagi icin endiselerim var üstesinden gelebilir miyim,cokmu ürkütücü sonrasinda ki agrilar,ve mumkunse beni takip edebilir misiniz ben operasyon sonrasi resimlerinizi gorebilir miyim? T

Merhaba arkadaşlar size birkaç sorum olacakti,ameliyat hafif sarkmasi olan( emzirmeden kaynakli boşalmis meme goruntusu) için sadece silikon yeterli mi? Yoksa ayrica operasyonu gerekiyor mu? Birde kol altinda olusan fazla yag dokusu için liposuction uguluyor mu? Meme başımi yoksa meme altımı hangisi tercih edilmeli?

Merhaba...ömer ekin hocamın adını duyunca yazmadan geçemedim ömer hocama ameliyat olalı 5 ay oldu meme büyütme...bilmiyorum bünye ile alakalımıdır hiç bir sorun yaşamadım ilk bir hafta ağrım oldu evet ama sonra normal yaşantıma dönmüştüm..Şimdi ki tek sıkıntım acaba biraz daha büyük olabilirmiydi diye sonra diyorum ac gözlü olma otur yerine çünkü ameliyat olmadan önce sıfır memeye sahiptim şimdi çok şükür istediğim gibi giyinebiliyorum...ameliyattan sonra 1 gün hastanede kalıyorsunuz ertesi gün taburcusunuz sonrası ilaç takviyesiyle yaşantınıza devam edebilirsiniz...Hiç korkmayın hiçte zor bir ameliyat değil ilk bir haftayı atlatın sonrası günlük güneşlik...yanliz tek bir konuda uyarı yapabilirim eger hiç göğsünüz yoksa yani benim daha önceki gibi dümdüzseniz kesinlikle 400 altı yaptırmayın derim çünkü odemler gittikten sonra kücülme oluyo ama ömer hocam en iyisini bilir emin olun çok iyi ellere teslim ediyorsunuz kendinizi içiniz rahat olsun

Teşekkür ederim öncelikle büyüklüğü konusunda bende kararsızım 2cocuktan sonra gögüslerim deri şeklinde kaldı sadece Ömer beyle görüştümüzde 375cc dedi dogallıkdan yana oldunu söledi gercekten de cok sempatik ve güler yüzlü amaliyat için agrısını da artk düşünmüyorum sonçda olcak ama çektim acılara deysin istiyorum sadece hissizlik olayı oldumu sizde

Fotograflınızı görme şansım var mı acaba

Merhaba öncelikle geçmiş olsun, ömer ekinin telefonunu, instagram hesabını paylaşabilirmisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…