- 23 Mart 2019
- 113
- 32
- 33
-
- Konu Sahibi snsirellla
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun ve hayırlı olsun. yarın sabah Ömer beyle meme büyütme ameliyatına gireceğim. Forumda araştırırken bazen endişeye kapılıyorum, korkuyorum. Umarım benim de az ağrıyla geçer gider. Suan durumunuz nedir öğrenebilir miyim? Şikayetler azaldı mi, meme forma geldi mi?Benim bugün ameliyat gününü saymazsan 2. Günüm bir kere Ömer hoca harika bir insan çok ilgili evet yoğun biri oturup saatlerce operasyonu konuşamıyorsun ama ben 10 dk lık görüşmede tamam dedim Ömer hocaya ameliyat olucam gelelim sürece medikal park ı beğendim ki ailem yılda 3-5 defa ameliyat olduğu için memorial dan medicana ya kadar çok hastane gezdim ve medikal park taki ilgi ve hizmet hiç fena değil hemşireler oldukça sevecen ve ilgili idi hepsi. ameliyat sabahı hoca geldi ben zaten ölçüyü ona bırakmıştım zayıf ve çokda uzun sayılmam (49 kg 164 cm) Hocam aman çok büyük olmasın dedim ve gerçekten düşündüğümden daha iyi bir görüntü ile karşılaştım operasyonda denemeler sonucu mentol 300 cc damla takıldı acı eşiğim yüksektir benim ama ilk gün narkozun etkisinden çıkınca tabiki ağrılar boy gösterdi ama ameliyat sonrası vurulan bir iğne var ondan bir vurdular pamuk gibi oldum o geceyi 2 iğne ile az ağrı ile atlattım. İkinci gün taburcu olurken öyle hoplaya zıplaya gidecek durumda değildim ama yürüyebiliyordum. Taburcu olup eve geldiğimde antibiyotikler ve Ağrı'lar ile sersem geçirdim ve bence hata yaparak evde tüm gün uyudum hata diyorum çünkü bu sefer gece hortlak gibi hem sürekli uyuduğum için uyuyamadım hemde sürekli yattığım için belim ağrıdan koptu bence bu sürecin en zoru yan yatmayı seven birinin bir süre sırtüstü yatacak olması. Bugün yani 3. Gün ise çok daha iyiyim henüz kendim yataktan kalkamıyorum ama acele etmiyorum yarın duş alma izni çıktı yarın duşumuda alıp dinlenmeye devam etmek ve bir sonraki gün artık 1-2 saat de olsa işe uğrayıp eve dönmek niyetim bakalım yarın Nasıl olacak ....not: şuan 60 saat falan oldu operasyondan çıkalı bugün olsa yine yaptırırım hiçde dayanılmaz Ağrı'lar değil bence sadece azıcık sabır
bende yarın kontrole geleceğim :) 11. Günüm kollarımı 70-80 dereceden fazla kaldıramıyorum ve ağır kaldırmıyorum onun dışında işe gidiyorum geliyorum gündelik hayatıma döndüm hatta ben evde yatmaya dayanamadım 4. Gün gittim işte vakit geçirdim tek sorunum şu ameliyattan sonra takılan koruyucu sütyen yarın hoca Onuda çıkarabilirsin derse bayram olur çünkü oldukça sıkı tek zorlayan o yoksa artık ağrı kesici falanda almıyorum gerek duymuyorum 3-5 gün ağrı çekeceksin sonra unutuyorsun zaten ya şekil şemal içinse daha erken ödemler bile yeni yeni inmeye başladı henüzMerhaba, öncelikle geçmiş olsun ve hayırlı olsun. yarın sabah Ömer beyle meme büyütme ameliyatına gireceğim. Forumda araştırırken bazen endişeye kapılıyorum, korkuyorum. Umarım benim de az ağrıyla geçer gider. Suan durumunuz nedir öğrenebilir miyim? Şikayetler azaldı mi, meme forma geldi mi?
Tekrar merhaba. Ameliyatın 27. Saatinden herkese selam. 1 saat önce bandajlar açıldı. Drenler cekildi. hepsini özenle Ömer bey yaptı, ilk görünüm muhteşem. elinin başarısı ilk günden çok çok belli. Dual plan 340 cc mentor High profile kullanmış. Ameliyat yönteminden midir ağrı eşiği midir bilemiyorum fakat dayanılmaz ağrılarım yok. Basit ağrı kesiciler ile kontrol altına alınabiliyor. Bu operasyonu olmak isteyip, anesteziden ağrıdan drenden korkan herkese gönül rahatlığıyla iyi bir hastanede iyi bir hekime kendilerini güvenle emanet edebilirler. Benim plastik cerrahi konusunda tavsiyemse kesinlikle Ömer ekin. Sorusu olan olursa, severek yardımcı olurum.
benimde pazartesi belli olacak olup olmayacağım para durumundan dolayı...çok istiyorum bir o kadarda korkuyorum ya istediğimden büyük olursa yada küçük olurda yaptirdigima değmezse diye önceden kaç beden sütyen takıyordunuz şimdi tahmini kaç olmuştur...ayrıca sütyen giydirdilermi hemen...biraz detaylı anlatırmısınız rica etsem bende ömer beye gideceğim
Bende amaliyatı mı Ömer beye olmayı düşünüyorum sömestr tatilinde inşallah olcam bana da 375cc takılacak ama büyüklüğü nasıl olur diye aklımda sorular var amaliyattan sonra hastane de kalınıyor mu yoksa eve cıkılıyormu iz kalma konusunda da endişelerim var ben vitiligo hastasıyım yani biyerim kesilirse yada biyeri vurursan tekrar kendi ten rengimi almadığı için korkularım var biraz bana da yardımcı olursanız sevinirim 3 4 yıldır bu amaliyatı olmak istiyorumTekrar merhaba. Ameliyatın 27. Saatinden herkese selam. 1 saat önce bandajlar açıldı. Drenler cekildi. hepsini özenle Ömer bey yaptı, ilk görünüm muhteşem. elinin başarısı ilk günden çok çok belli. Dual plan 340 cc mentor High profile kullanmış. Ameliyat yönteminden midir ağrı eşiği midir bilemiyorum fakat dayanılmaz ağrılarım yok. Basit ağrı kesiciler ile kontrol altına alınabiliyor. Bu operasyonu olmak isteyip, anesteziden ağrıdan drenden korkan herkese gönül rahatlığıyla iyi bir hastanede iyi bir hekime kendilerini güvenle emanet edebilirler. Benim plastik cerrahi konusunda tavsiyemse kesinlikle Ömer ekin. Sorusu olan olursa, severek yardımcı olurum.
Merhabalar öncelikle geçmiş olsun,bende yıllardır bu formun sessiz takipcilerindenim hatta yıllar evvel karar vermiştim hem meme hemde karin germe estetiğini olmaya derken tekrar hamile kalinca otelemistim,artik dogum cocuk surecide bitince ciddi ciddi karar verip hatta Ömer beyle konusup Ocak ayinda ameliyat olmaya karar verdim,lakin kombine bir ameliyat olacagi icin endiselerim varTekrar merhaba. Ameliyatın 27. Saatinden herkese selam. 1 saat önce bandajlar açıldı. Drenler cekildi. hepsini özenle Ömer bey yaptı, ilk görünüm muhteşem. elinin başarısı ilk günden çok çok belli. Dual plan 340 cc mentor High profile kullanmış. Ameliyat yönteminden midir ağrı eşiği midir bilemiyorum fakat dayanılmaz ağrılarım yok. Basit ağrı kesiciler ile kontrol altına alınabiliyor. Bu operasyonu olmak isteyip, anesteziden ağrıdan drenden korkan herkese gönül rahatlığıyla iyi bir hastanede iyi bir hekime kendilerini güvenle emanet edebilirler. Benim plastik cerrahi konusunda tavsiyemse kesinlikle Ömer ekin. Sorusu olan olursa, severek yardımcı olurum.
Merhaba...ömer ekin hocamın adını duyunca yazmadan geçemedimBende amaliyatı mı Ömer beye olmayı düşünüyorum sömestr tatilinde inşallah olcam bana da 375cc takılacak ama büyüklüğü nasıl olur diye aklımda sorular var amaliyattan sonra hastane de kalınıyor mu yoksa eve cıkılıyormu iz kalma konusunda da endişelerim var ben vitiligo hastasıyım yani biyerim kesilirse yada biyeri vurursan tekrar kendi ten rengimi almadığı için korkularım var biraz bana da yardımcı olursanız sevinirim 3 4 yıldır bu amaliyatı olmak istiyorum
Teşekkür ederim öncelikle büyüklüğü konusunda bende kararsızım 2cocuktan sonra gögüslerim deri şeklinde kaldı sadece Ömer beyle görüştümüzde 375cc dedi dogallıkdan yana oldunu söledi gercekten de cok sempatik ve güler yüzlü amaliyat için agrısını da artk düşünmüyorum sonçda olcak ama çektim acılara deysin istiyorum sadece hissizlik olayı oldumu sizdeMerhaba...ömer ekin hocamın adını duyunca yazmadan geçemedimömer hocama ameliyat olalı 5 ay oldu meme büyütme...bilmiyorum bünye ile alakalımıdır hiç bir sorun yaşamadım ilk bir hafta ağrım oldu evet ama sonra normal yaşantıma dönmüştüm..Şimdi ki tek sıkıntım acaba biraz daha büyük olabilirmiydi diye sonra diyorum ac gözlü olma otur yerine çünkü ameliyat olmadan önce sıfır memeye sahiptim şimdi çok şükür istediğim gibi giyinebiliyorum...ameliyattan sonra 1 gün hastanede kalıyorsunuz ertesi gün taburcusunuz sonrası ilaç takviyesiyle yaşantınıza devam edebilirsiniz...Hiç korkmayın hiçte zor bir ameliyat değil ilk bir haftayı atlatın sonrası günlük güneşlik...yanliz tek bir konuda uyarı yapabilirim eger hiç göğsünüz yoksa yani benim daha önceki gibi dümdüzseniz kesinlikle 400 altı yaptırmayın derim çünkü odemler gittikten sonra kücülme oluyo ama ömer hocam en iyisini bilir emin olun çok iyi ellere teslim ediyorsunuz kendinizi içiniz rahat olsun
Fotograflınızı görme şansım var mı acabaTeşekkür ederim öncelikle büyüklüğü konusunda bende kararsızım 2cocuktan sonra gögüslerim deri şeklinde kaldı sadece Ömer beyle görüştümüzde 375cc dedi dogallıkdan yana oldunu söledi gercekten de cok sempatik ve güler yüzlü amaliyat için agrısını da artk düşünmüyorum sonçda olcak ama çektim acılara deysin istiyorum sadece hissizlik olayı oldumu sizde