- 25 Mayıs 2019
- 88
- 34
- 39
-
- Konu Sahibi snsirellla
Hissizlik yaşamadım ben hiç..bir sıkıntım yok çok şükür resim konusunda da inanın hiç resim atmadım kimseye kusura bakmayın lütfenTeşekkür ederim öncelikle büyüklüğü konusunda bende kararsızım 2cocuktan sonra gögüslerim deri şeklinde kaldı sadece Ömer beyle görüştümüzde 375cc dedi dogallıkdan yana oldunu söledi gercekten de cok sempatik ve güler yüzlü amaliyat için agrısını da artk düşünmüyorum sonçda olcak ama çektim acılara deysin istiyorum sadece hissizlik olayı oldumu sizde
Merhaba...ömer ekin diye yazarsanız Instagramda görebilirsiniz numarası da orda yazıyorMerhaba öncelikle geçmiş olsun, ömer ekinin telefonunu, instagram hesabını paylaşabilirmisiniz?
Teşekkür ederim verdiniz bilgilerden dolayıHissizlik yaşamadım ben hiç..bir sıkıntım yok çok şükür resim konusunda da inanın hiç resim atmadım kimseye kusura bakmayın lütfenama size diyebilcegim tek şey gerçekten memnun kalırsınız.. hatta keşke daha önce yaptırsaymışım diceksiniz çünkü ben öyle diyorum
Merhaba kas altı mı yaptırdınız damla mı yuvarlak mıMerhaba...ömer ekin hocamın adını duyunca yazmadan geçemedimömer hocama ameliyat olalı 5 ay oldu meme büyütme...bilmiyorum bünye ile alakalımıdır hiç bir sorun yaşamadım ilk bir hafta ağrım oldu evet ama sonra normal yaşantıma dönmüştüm..Şimdi ki tek sıkıntım acaba biraz daha büyük olabilirmiydi diye sonra diyorum ac gözlü olma otur yerine çünkü ameliyat olmadan önce sıfır memeye sahiptim şimdi çok şükür istediğim gibi giyinebiliyorum...ameliyattan sonra 1 gün hastanede kalıyorsunuz ertesi gün taburcusunuz sonrası ilaç takviyesiyle yaşantınıza devam edebilirsiniz...Hiç korkmayın hiçte zor bir ameliyat değil ilk bir haftayı atlatın sonrası günlük güneşlik...yanliz tek bir konuda uyarı yapabilirim eger hiç göğsünüz yoksa yani benim daha önceki gibi dümdüzseniz kesinlikle 400 altı yaptırmayın derim çünkü odemler gittikten sonra kücülme oluyo ama ömer hocam en iyisini bilir emin olun çok iyi ellere teslim ediyorsunuz kendinizi içiniz rahat olsun
Kas altı mı acabaBenim bugün ameliyat gününü saymazsan 2. Günüm bir kere Ömer hoca harika bir insan çok ilgili evet yoğun biri oturup saatlerce operasyonu konuşamıyorsun ama ben 10 dk lık görüşmede tamam dedim Ömer hocaya ameliyat olucam gelelim sürece medikal park ı beğendim ki ailem yılda 3-5 defa ameliyat olduğu için memorial dan medicana ya kadar çok hastane gezdim ve medikal park taki ilgi ve hizmet hiç fena değil hemşireler oldukça sevecen ve ilgili idi hepsi. ameliyat sabahı hoca geldi ben zaten ölçüyü ona bırakmıştım zayıf ve çokda uzun sayılmam (49 kg 164 cm) Hocam aman çok büyük olmasın dedim ve gerçekten düşündüğümden daha iyi bir görüntü ile karşılaştım operasyonda denemeler sonucu mentol 300 cc damla takıldı acı eşiğim yüksektir benim ama ilk gün narkozun etkisinden çıkınca tabiki ağrılar boy gösterdi ama ameliyat sonrası vurulan bir iğne var ondan bir vurdular pamuk gibi oldum o geceyi 2 iğne ile az ağrı ile atlattım. İkinci gün taburcu olurken öyle hoplaya zıplaya gidecek durumda değildim ama yürüyebiliyordum. Taburcu olup eve geldiğimde antibiyotikler ve Ağrı'lar ile sersem geçirdim ve bence hata yaparak evde tüm gün uyudum hata diyorum çünkü bu sefer gece hortlak gibi hem sürekli uyuduğum için uyuyamadım hemde sürekli yattığım için belim ağrıdan koptu bence bu sürecin en zoru yan yatmayı seven birinin bir süre sırtüstü yatacak olması. Bugün yani 3. Gün ise çok daha iyiyim henüz kendim yataktan kalkamıyorum ama acele etmiyorum yarın duş alma izni çıktı yarın duşumuda alıp dinlenmeye devam etmek ve bir sonraki gün artık 1-2 saat de olsa işe uğrayıp eve dönmek niyetim bakalım yarın Nasıl olacak ....not: şuan 60 saat falan oldu operasyondan çıkalı bugün olsa yine yaptırırım hiçde dayanılmaz Ağrı'lar değil bence sadece azıcık sabır