dr Ömer ekin e meme büyütme ameliyatı olanlar

Hissizlik yaşamadım ben hiç..bir sıkıntım yok çok şükür resim konusunda da inanın hiç resim atmadım kimseye kusura bakmayın lütfen ama size diyebilcegim tek şey gerçekten memnun kalırsınız.. hatta keşke daha önce yaptırsaymışım diceksiniz çünkü ben öyle diyorum

Teşekkür ederim verdiniz bilgilerden dolayı

Merhaba arkadaşlar,dun bende Ömer ekin hocama meme dikleştirme ve protez ameliyati oldum,iki cocugumu totalde 3yil emzirmemden dolayi buzusmus balona dönmüşlerdi omer hocam silikonun yeterli olmiycagini olmusken en guzeli olmasini istedigini soyledi,ameliyata 300-400cc arasi farkli protezlerle girmis 370cc de karar kilmis,ameliyat 2saat civari sürdü,diren takilmadi,icimde ozel sutyenle uzerinde sargi bezleri var,bu sabah taburcu oldum,cok sukur geceyi rahat gecirdim bol bol uyudum,tabiki biraz agrim var ama dayanilmayacak gibi degil kesinlikle,omer hocam cok isinin ehli ve en önemlisi cok ilgili ve guler yuzlu,gece nasilim diye sormak icin goruntulu bile aradi,ben daha goremedim sali bandajlar acilinca gorucem ama kendisi şiir gibi oldular diyo aklında sorusu olan arkadaslara mutlaka Ömer hocamla yuzyuze gorusup karar vermelerini tavsiye ederim,hepinize saglikli gunler

Merhaba kas altı mı yaptırdınız damla mı yuvarlak mı

Kas altı mı acaba

2 sene oldu Ömer hoca ameliyat yapalı.
iyiki de yaptırmışım hiç pişman olmadım.
420 cc takıldı bana. şimdiki aklım olsa 10 yıl önce yaptırırdım.

Merhaba,
İstemsiz hızlı kilo vermem sonucunda meme dokumu kaybetmiştim, sağlıklı kiloma geri dönsem de eski dolgun ve şekilli memelerim artık yoktu, uzun süre cesaret edemediğimden bunu ertelesem de instagramda Ömer Ekin hocamı buldum, yaptığı öncesi sonrası fotoğraflar çok başarılıydı ve hemen görüşme randevusu aldım. Enerjisi çok yüksek, genç yaşına rağmen Ankara’da meme estetiği konusunda ikinci sırada yer alan başarılı bir doktor. 12 yıl kendini ikna edememiş ve sıfır meme ile yaşayan ben, bir hafta içinde ameliyat oldum. Bende kas altı 390cc damla protez kullanılıp sarkmış dokular alındı. Hastanede bir gece kalıp ertesi gün Ömer hocanın güzel enerjisiyle evinize dönüyorsunuz. İlk hafta ağrı sızı olsa da bunlar gün geçtikçe azalan bir ivmeyle kayboluyor, 1 ay sonunda ameliyat olduğunuzu unutuyorsunuz. Klişe olacak bekli ama bu değişimi ertelediğim için kendime kızıyorum, kimse için değil kendi iç huzurunuz için, aynada kendinizi güzel görmek için lütfen ertelemeyin. Ömer Ekin hocanın İnstagram hesabına mutlaka bakın yaptığı çalışmalar orda var ve kafanızdaki sorular için lütfen sağdan soldan bilgi toplamadan, hocanın kendisiyle öngörüşme sağlayın, o size ve bedeninize uygun kararı verecek tek kişi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…