arkadaşlar başka isimlere bakmayın bile,necdet beyin adının çok geçmeme sebebi fazla hareketli olmasından kaynaklı

birkaç aydır boğaziçinde o da haftada bikaç gün,yani kendine ait bir odası bile yoktu son gittiğimde veli beyin fakülteden arkadaşı olduğu için onun odasını kullanıyordu,boğaziçi çok iş yapan bi estetik merkezi olduğu için sanırım veli bey rica etti ondan geçici olarak çalışmasını ve insanlar memnun kalıp ismen necdet beyi isteyince de adam geri çeviremedi ,umarım hep kalır o hastanede,o kadar mutluyum ki iyi ki bana o gün o denk geldi diye

))zaten onunla konuşunca hemen ertesi gün ameliyatımı oldum,o kadar içime sindi yani doktorum :)
insanlar zannediyor ki çok para verince daha güzel burun yapılacak,alakası yok.adı bolca geçen doktorların yaptığı burunların çoğu abartılı ve ben estetikliyim diye bas bas bağırıyor,aynı tipte yapıp geçiyor doktor,ya da doğal olacak diye kaba yapıyor,uzun ya da büyük bırakıyor.oysa başarılı bir burun estetiğinin en önemli faktörü doğal durması ve yüz ile olan uyumu.eğer hem burnum güzel olsun,hem rahat nefes alayım,hem de ameliyat geçirdiğim belli bile olmasın diyosanız necdet beeeeeey :)