inş sende cesaretini bir an önce toplarsın cnm :) koltuk altı kesisiyle kas altı oldu ameliyatım..ameliyat sonrası ne çektiysem ilk 2 saat filan çektim sonra agrılarım sancılar gün geçtkçe hatta saatler geçtikçe azaldı 4.gün çıktım dışarı gezdim mesela.ama üstüne alışık olmadığın bşey var rahatsızlık duygusu var ağrıdan sancıdan daha çok..bgn tam 10 gün oldu dikişlerime bakamıyodum korkudan bgn bi bakıyım dedim korktuğum kadar kötü görünmüyolar sadece siyah ipler biraz kötü görünüo ama ne bi kırmızılık var şimdilik ne de başka bişey..kolarımı hergeçen gün biraz daha rahat hareket ettiriyorum biraz daha yukarı kaldırıyorum..şuan tek sıkıntım sol göğsüm daha şiş ve sağ göğsüm gibi net şeklini almadı..hoş doktorum 3 haftadan sonra göğüslerin anca kendini toplar bu hali asıl hali değil göğüslerinin dedi..biraz daha sabretmem lazım sanırım daha çok erken hem izler konusunda hem sol göğsüm konusunda..2 gündür masaj yapıorum artık yaptıkçada gözle görünür düzelme oluyo..yazılanların çok faydası olduğu için yaptırmak isteyenlere elimden geldiğince tecrübelerimi paylaşıcam :))
ne güzel tam istedigim ameliyat sekli (koltuk alti) nebil beyde bu konuda arastirmalarima göre cok basarili..malesef bende diklestirmede olacagi icin bu tarzi yaptiramiyorum...süper 4. gün geze bilmen, valla agridan fazla aliskin olmadigim yük olsun sadece tek sorun...sanirim genelde bir gögüs ilk baslarda hep daha sis oluyor forumda bir cok arkadaslarda öyle yazmis,sekil almasida ve izin siliklesmesi daha sürer diye düsünüyorum..
peki sen kombine ameliyat düsünmüs olsan tip merkezinde yine yaptirimisin ? yada bu durumda klinik dahami idealdir?gögüs ameliyati bence artik rutin haline gelmis ameliyat ama bir kac ameliyat düsününce isler biraz degisiyor ondanda titiz dawranmak lazim diye düsünüyorum benim durumumda..keske tip merkezi ile resimler cekseydinde bende görüp biraz rahatlasaydim.
tecrübelerini paylasman cok güzel umarim bizleri yanliz birakmaz ve davam paylasim icinde olursun
sevgiler.....