• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr Nebil Bozdoğan'a Tıp Merkezinde Ameliyat Olan Var mı?

inş sende cesaretini bir an önce toplarsın cnm :) koltuk altı kesisiyle kas altı oldu ameliyatım..ameliyat sonrası ne çektiysem ilk 2 saat filan çektim sonra agrılarım sancılar gün geçtkçe hatta saatler geçtikçe azaldı 4.gün çıktım dışarı gezdim mesela.ama üstüne alışık olmadığın bşey var rahatsızlık duygusu var ağrıdan sancıdan daha çok..bgn tam 10 gün oldu dikişlerime bakamıyodum korkudan bgn bi bakıyım dedim korktuğum kadar kötü görünmüyolar sadece siyah ipler biraz kötü görünüo ama ne bi kırmızılık var şimdilik ne de başka bişey..kolarımı hergeçen gün biraz daha rahat hareket ettiriyorum biraz daha yukarı kaldırıyorum..şuan tek sıkıntım sol göğsüm daha şiş ve sağ göğsüm gibi net şeklini almadı..hoş doktorum 3 haftadan sonra göğüslerin anca kendini toplar bu hali asıl hali değil göğüslerinin dedi..biraz daha sabretmem lazım sanırım daha çok erken hem izler konusunda hem sol göğsüm konusunda..2 gündür masaj yapıorum artık yaptıkçada gözle görünür düzelme oluyo..yazılanların çok faydası olduğu için yaptırmak isteyenlere elimden geldiğince tecrübelerimi paylaşıcam :))

ne güzel tam istedigim ameliyat sekli (koltuk alti) nebil beyde bu konuda arastirmalarima göre cok basarili..malesef bende diklestirmede olacagi icin bu tarzi yaptiramiyorum...süper 4. gün geze bilmen, valla agridan fazla aliskin olmadigim yük olsun sadece tek sorun...sanirim genelde bir gögüs ilk baslarda hep daha sis oluyor forumda bir cok arkadaslarda öyle yazmis,sekil almasida ve izin siliklesmesi daha sürer diye düsünüyorum..
peki sen kombine ameliyat düsünmüs olsan tip merkezinde yine yaptirimisin ? yada bu durumda klinik dahami idealdir?gögüs ameliyati bence artik rutin haline gelmis ameliyat ama bir kac ameliyat düsününce isler biraz degisiyor ondanda titiz dawranmak lazim diye düsünüyorum benim durumumda..keske tip merkezi ile resimler cekseydinde bende görüp biraz rahatlasaydim.
tecrübelerini paylasman cok güzel umarim bizleri yanliz birakmaz ve davam paylasim icinde olursun
sevgiler.....

sevgili gamgam yaşadıklarını ve ameliyat sonrası mutluluğunu okuyunca biran önce yaptırasım geliyor fakat tek tereddütüm ankara dışından gelip ameliyat olacam ve 1,5 yaşında sürekli kucak istyen bir kızım var, dikişler kaç gün sonra alınıyor, dr. kaç gün ağır kaldırmayın veya şu hareketleri yapmayın gibi bir uyarıda bulunuyor, şimdiden teşekkürler :)

tatlım dikiş aldırma olayı yok dikişler kendiliğinden eriyo zaten..18 gün oldu bugün gün geçtikçe iyileşiorum..dikişler gözle görünür bi şekilde ilk haftaya göre daha iyi oldu olucakta bence..

mrb mango ameliyat olalı 6 gün oldu çok şükür :)) tıp merkezinde oldum iykide 500 lira fazla verip çag hastanesinde olmamışım diyorum..nebil beyin asistanıyla karar verdik ameliyatın tıp merkezinde olmasına,,önemli olan ekip ve tıp merkezide olsa çag hastaneside olsa aynı ekiple bu ameliyat gerçekleşicekti..ayrıca tıp merkezi tertemiz ferah bi yer başında bi hemşire sürekli sana göz kulak oluyo..bence tıp merkezi düşünenler yada arada kalanlar fazla düşünmesinler artık çünkü tam teşekküllü bi hastaneyi asla aratmıyo orası..merak edersen sor cnm cvplarım sizler sayesinde bi cesaret gittim oldum ameliyatımı :)) yineliyorum bi dişinin memesinin olması kadar güzel ve anlamlı başka bişey daha yokmuş bunu anladım korkmayın ve bu duyguyu yaşamak adına er yada geç bu amelıyatı olun :)) mutluluktan uçuyorumm artıkk uçan memelilerdenimm :)) Allah utandırmasın.....

mereba bende doktor arayışı içindeyim nekadar ödedin acaba ameliyatına ve hangi protez tercih etdin hangi kesi bölgesi uygulandı hemen ayağa kalkabildinmi ağrı dutumun nasıldı çok sordum ama:(:17::17:

inş sende cesaretini bir an önce toplarsın cnm :) koltuk altı kesisiyle kas altı oldu ameliyatım..ameliyat sonrası ne çektiysem ilk 2 saat filan çektim sonra agrılarım sancılar gün geçtkçe hatta saatler geçtikçe azaldı 4.gün çıktım dışarı gezdim mesela.ama üstüne alışık olmadığın bşey var rahatsızlık duygusu var ağrıdan sancıdan daha çok..bgn tam 10 gün oldu dikişlerime bakamıyodum korkudan bgn bi bakıyım dedim korktuğum kadar kötü görünmüyolar sadece siyah ipler biraz kötü görünüo ama ne bi kırmızılık var şimdilik ne de başka bişey..kolarımı hergeçen gün biraz daha rahat hareket ettiriyorum biraz daha yukarı kaldırıyorum..şuan tek sıkıntım sol göğsüm daha şiş ve sağ göğsüm gibi net şeklini almadı..hoş doktorum 3 haftadan sonra göğüslerin anca kendini toplar bu hali asıl hali değil göğüslerinin dedi..biraz daha sabretmem lazım sanırım daha çok erken hem izler konusunda hem sol göğsüm konusunda..2 gündür masaj yapıorum artık yaptıkçada gözle görünür düzelme oluyo..yazılanların çok faydası olduğu için yaptırmak isteyenlere elimden geldiğince tecrübelerimi paylaşıcam :))

doktorunun yeri nerde acaba ist. damı ben kadıköy örnekte oturuyorum fiyatı uygunmuş yer olatak nerde yeri çağrı hastensini biliyorum ama kliniği bilmiyorum yardımcı olursan sevinirim koltuk altından nasıl bi protez kullanıldı ptürtülü konulmuyo diye biliyorum düz jeller kullanılıyomuş ordan cevap yazarsan sevinirim hemen ertesi günü kendi işini görebildinmi dışardan ameliyatlı gibi olyomusun hareketler yavaşlıyomu yani bu benim için çok öenmli çünkü kayınvaldemlerle aynı binadayız eşimle söylemeyi düşünmüyoruz yardımcı olursan sevinirim

doktorunun yeri nerde acaba ist. damı ben kadıköy örnekte oturuyorum fiyatı uygunmuş yer olatak nerde yeri çağrı hastensini biliyorum ama kliniği bilmiyorum yardımcı olursan sevinirim koltuk altından nasıl bi protez kullanıldı ptürtülü konulmuyo diye biliyorum düz jeller kullanılıyomuş ordan cevap yazarsan sevinirim hemen ertesi günü kendi işini görebildinmi dışardan ameliyatlı gibi olyomusun hareketler yavaşlıyomu yani bu benim için çok öenmli çünkü kayınvaldemlerle aynı binadayız eşimle söylemeyi düşünmüyoruz yardımcı olursan sevinirim

arkadaşım nebil bey ankarada tunalı hilmide bende kendisine 5 saatlik yoldan gelerek karın germe oldum. çok iyi bir doktor .cesaret edbilirsem bende meme büyütme düşünüyorum bu yaz için.ama korkuyorum. benim korkum canımın yanması falan değil tamamen yabancı bir maddenin vücüda girmesinin verdiği düşünce yoksa ooooooo ooooooooo karın germeyi olamazdım korksaydım.ben nebil beyle konuştum.koltuk altından jel ve pütürlü konuluyor ama bunu yapan çok az sayıda doktor var nebil bey bunun eğitimini almış o konuda endişen olmasın

ben de nebil hocaya 11 gün önce göğüs büyütme ameliyatı oldum ve çok memnun kaldım

çok zor bir karardı dr seçimi

yüzlerce yazı yorum okumak aklını ve kalbini birleştirmek, görüşmeler yapmak ve karar vermek...

umarım sizler de en doğru kararı verirsiniz...

mrb mango ameliyat olalı 6 gün oldu çok şükür :)) tıp merkezinde oldum iykide 500 lira fazla verip çag hastanesinde olmamışım diyorum..nebil beyin asistanıyla karar verdik ameliyatın tıp merkezinde olmasına,,önemli olan ekip ve tıp merkezide olsa çag hastaneside olsa aynı ekiple bu ameliyat gerçekleşicekti..ayrıca tıp merkezi tertemiz ferah bi yer başında bi hemşire sürekli sana göz kulak oluyo..bence tıp merkezi düşünenler yada arada kalanlar fazla düşünmesinler artık çünkü tam teşekküllü bi hastaneyi asla aratmıyo orası..merak edersen sor cnm cvplarım sizler sayesinde bi cesaret gittim oldum ameliyatımı :)) yineliyorum bi dişinin memesinin olması kadar güzel ve anlamlı başka bişey daha yokmuş bunu anladım korkmayın ve bu duyguyu yaşamak adına er yada geç bu amelıyatı olun :)) mutluluktan uçuyorumm artıkk uçan memelilerdenimm :)) Allah utandırmasın.....

:) hayrlı olsun gule gule kullan cnm bn yenı katıldım arastırma yapıyorum ve nebıl beyle gorusmek ıstıyorum bn ankarada yasıyorum nerde acaba nebıl bey?yardımcı olursan sevınırım canım bıde nekdar ucretı? bununa soylersen sevırmmm

:) hayrlı olsun gule gule kullan cnm bn yenı katıldım arastırma yapıyorum ve nebıl beyle gorusmek ıstıyorum bn ankarada yasıyorum nerde acaba nebıl bey?yardımcı olursan sevınırım canım bıde nekdar ucretı? bununa soylersen sevırmmm
merhaba ben de ameliyat düşünüyorum. Nebil hoca ile görüştüm ve nihayetinde kararı ondan yana kullanacağım. Bi kaç doktor daha gezdim ama hiç biri bana Nebil hoca kadar güven vermedi.Umarım yanılmam. Yeri Tunalı 70 numarada. Ve emin ol çok dolu dolu bilgilendirecek seni de. Ücreti 5000 civarı

Back