dr nebil bozdoğan ı tavsiye burnum çok güzel oldu

cancan06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
12
0
0
Ankara
:1rolleyes:dr nebil bozdoğan a ameliyat oldum yeni burnumla çok mutluyum arkadaşlar,hem ilgili hemde çok güleryüzlü ekibine ve kendine çok teşekkür ediyorum.

Çok çok geçmiş olsun. ınşallah istediğin gibi bir burna kavuşmuşsundur. Bende nebil beye ameliyat olmayı düşünüyorum. Genel anesteziyle mi oldun?? Ben lokal olmayı istedim ama doktor rahat çalışamazmış, ben panik olurmuşum. Onun için yarı anestezi gbi birşeyi önerdiler, ama emin olamadım genede. Yeni ameliyat olmuş biri olarak ne düşünüyorsun?
Aslında birkaç sorum daha var, cevaplarsan çooook sevinirim, çünkü doktor bey hakkında çok bilgim yok, onun için cevapların benim için önemli. Çalışıyorum, 15 günlük rapor almayı düşünüyorum, sence morlukların geçmesi için yeterlimi? Tıb merkezinde olmayı düşünüyorum, maddi olarak daha uygun olduğu için, sen nerde oldun acaba? Ve fiyat konusunda bilgi verebilir misin mahsuru yoksa?
En önemlisi burnunun önden ve profil görüntüsünden memnun musun?

çok şükür şuan oldukça iyi.bende tıp merkezinde yarı uyanık ameliyat oldum.şiklik ve morluk benim tahminimden az oldu 10 gün içinde fondotenle görünmez hal aldı.yaklaşık 2700 civarı ödedim.şimdi yaptırdığıma hiç pişman değilim ve saglık problemim de yok ben git ve görüş derim zaten muayene ücretide almıyo.

saol canım verdiğin bilgiler için. 21ine gün aldım ameliyat için, muayenede çok güzel geçti, önümüzdeki hafta testleri yaptırmam gerekiyor ama nerde yaptırırım bilmiyorum. bana fikir verebilir misin? Etrafımda duyduklarımdan hepsinin doktoru yönlendirmiş, sen nerede yaptırdın ve kaç günde çıkıyor sonuçlar?

ozgei sen ameliyat oldun mu?nasıl oldu?resimlerinizi görmek isterim mümkünse bende nebil beye oluczam belki

mrb arkadaşlar bende nebil beyle görüştüm ve ona burun ameliyatı olmak konusunda karar verdim gibi.bi kaç şehir dışı yerle görüşmek gibi bi düşüncem vardı ama kafamı artık daha fazla karıştırmak istemiyorum.çünkü nebil beyde kendimi teslim edebileceğim o elektriği ve güveni aldım.ama bu deneyimi onunla yaşamış arkadaşlarla doğrudan mail vs. şeklinde temas kurmak istiyorum.özel mesaj atmaya çalıştım ama 50 artı kotasına takıldım.olanlar bana yardımcı olabilirler mi deneyimleriyle ilgili buradan iletişim kurmaya çalışmak çok kopuk oluyo zannedersem.doğrudan iletişim için nasıl ulaşabilirim acaba.deneyimi yaşayanlar bu konuda benimle iletişime geçebilirlermi.

mrb bende nebil bozdoğan la exoderm ile ilgili görüşeceğim.burada okuduklarıma bakarak çok iyi bir doktor sanırım.exoderm yaptıran varmı arkadaşlar

meraba ,arkadaşlar bende burun ameliyatı yaptırcam,ilk görüşmeye gittiğim nebil bey oldu,çok pozitiv birisi,güven veriyo ama bilmiyorum hiç araştrmadan ilk görüştüğüm doktora ameliyat olmak doğrıumu,bende hastenede olmicam,fiyat açısından daha uygun geldi,yorumlarınızı bekliyorum,iki doktor daha var aklımda birisi hacettepeli bir doktor ismi aycan kayıkçıoğlu diğeride prof dr. murat emiroğlu, bu kişiler hakında bilgisi olanlar varsa paylaşırsa çok sevinrim.

arkadaşlar bende nebil beye gidicem sanırım..mail attım..peşin 4000 demiş..sizce pazarlık yapmalımıyım..yani fiyat düşürürmüki

mailde 4000 demişti ama gidip görüşünce 2500 e bile indiler..çok güler yüzlü vs ler ama çok güvenilmezler..özellikle burdaki reklam amaçlı üyeliklerde hep nebil beyin sayfalarında..zerre kadar itimadım kalmadı

nerden biliyorsun guvenilmez olduklarini? kotu bisey mi yasadin? reklam amacli uyelikleri bilmem ama ben cok memnun kaldim dr. Nebil beyden. hicte guvenilmez gelmediler yani..benim icin isini iyi yapmalari onemli ve cokta iyi is cikardi sonucta.
ameliyatim 2. haftasindayim simdi, inan bana burnum gittikce guzellesiyor tam istedigim gibi ! ilk zamanlarda daha cok sisti ve uzerindeki kemer alinmamis gibi bi hali vardi, yani uzeri duz degildi hafif bi sislik vardi ve ben cok mutsuz olmustum bu yuzden. doktorum ilerleryen zamanda o burun uzerindeki sislik yani odemin inecegini burnumun seklinin iyice oturacagini soyledi. daha cok yeni ve bi kac hafta da cok buyuk degisiklikler beklemememi soyledi..ve ilerleyen haftada burnumun kemerinin alindigi bolgedeki sislik gitti! bu yuzden burnumun ucu hafifce kalkmis gibi duruyor ama cok guzel oldu gittikce de guzellesiyor. sadece onden bakildiginda burnum cok sis duruyor bu yuzden kocaman gozukuyor ama bu problemde zamanla gidecek.
ben ameliyat sonrasi acayip morardim sistim yani..ama bu kisiden kisi ye degisiyor. benim tenim cok narin oldugu icin daha cok morarma oldu dedi doktor. ama bir hafta da gorunmez hale geldi gecti..ben Nebil beyden coook memnun kaldim. ekibide kesinlikle guleryuzlu ve iyi insanlar. ben ameliyatimi hastanede oldum bir gece kaldim. tabi yurtdisindan geldigim icin hastanede olmak istedim. sonra da misafir handesinde bir hafta kaldim devamli kontrol etti beni hic aksatmadi ..inan cok iyi karsilandik ve ugurlandik diyebilirm. hic ama hic pisman degilim!
Nebil beye burun ameliyati olupta cesaret edip o adimi atamayanlar icin...hic korkmadan cekinmeden rahatlikla gidebilirsiniz diyorum.
kesinlikle tavsiye ediyorum!
burnumun resimlerini albume yukleyecektim ama olmadi. eger gormek iseyenler olursa ozelden gorusuruz. byee

cekilmis olan burun resmi benim 2 haftalik olan guzel burnum! ve daha sis hali dusunun kizlar!
ona ragmen coooook guzel ve dogal!

ben de nebil beye teslim edeceğim burnumu ama hala karasızım..çünki henüz kimse resim yüklemedi

cnm Korma. Dr Nebil bey cok iyi bir doktor. Ve isini iyi yapiyor. ilgileniyor bu cok onemli. seni hic yalniz birakmiyor devamli ariyor soruyor..ben memnun kaldim yani.. insallah sende memnun kalirsin.

balerina ben yeni üye olduğumdan resimlere bakamıyorum.. yardımcı olabilir misn? nebil bey'in burun işini görmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…