• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dr nebil bozdoğan ı tavsiye burnum çok güzel oldu

cekilmis olan burun resmi benim 2 haftalik olan guzel burnum! ve daha sis hali dusunun kizlar!
ona ragmen coooook guzel ve dogal!

ben de 2 sene önce araştırmalarımdan sonra nebil beyin tunalıdaki muayenehanesinde görüşmeye gitmiştim ve muayeneden memnun kaldım fakat ameliyat olamadım o zaman ki biriktirdiğim paramı başka bir şey için harcamak zorunda kalmıştım, paramı biriktirdim bu kışın ameliyat olmayı planlıyorum ve balerina senin fotolarını çok merak ediyorum canım.görebilir miyim kabul edersen?

Dr. Nebil bey iyi olmasına iyide istediği fiyatlar çok uçuk teosyal kiss için forumda izmirde vs 1cc yi 400 liraya yaptıran arkadaşlarımız var nebil bey ise 1cc teosyal için 900 lira istior anlamıorum altın filan mı koyuyo içine çok saçma :20::19:

Merhabalar, forumdaki konuları tesadüfen gördüm ve ameliyat olmayı düşünen arkadaşları bilgilendirmek adına bunları yazmak istedim. Nebil Bey bir-iki yıl önce burun ameliyatımı yaptı. Kendisi kişilik olarak iyi bir doktor, sorularınıza cevap verip ilgileniyor. Ancak benim burun ameliyatım pek de başarılı geçmedi. Dahası Nebil Bey'e burun ameliyatı olup da simetri sorunu yaşayan bir kişiyi de duydum. Mesela benim ameliyatımdan sonra burnun üstünde ve her iki gözün çevresinde morluklar kaldı (gerekli buz uygulaması yapmama ve güneşten korumama rağmen). Şekil olarak simetrik değil ve burnumdaki fonksiyonel bozukluk da (kemik eğiriliği nedeniyle nefes alamama) tam olarak düzelmiş değil. Yani Nebil Bozdoğan'ı burun ameliyatı için kesinlikle TAVSİYE ETMİYORUM!.. Bu arada tavsiye edebileceğim bir doktor da yok maalesef ama en azından sadece ameliyat olan kişilerden tavsiye almanızı, doktorların daha önce ameliyat ettiklerini söyledikleri birkaç hastanın resmine bakarak karar vermemenizi öneririm. Şimdiden başarılı bir operasyon geçirmeniz ve en uygun doktoru bulabilmeniz dileğiyle. Hoşcakalın.

Back