Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim bu konuda en yipratici sey karar verememek.kararliysan bosuna kendini yipratma.ben bosubosuna endiselere girdim.herkes bisey söylüyor,insanin kafasi karisiyor.psikolojim bozulmustu inan.bugün gülüyorum o halimesu dr iyi bu dr kötü diyemem ama ben nebil bey ve ekibinden cok memnun kaldim a.s üc ameliyat bi anda olmama ragmen en ufak bi agrim olmadi,bi tek yüzümde sislik oldu dogal olarak.gün gectikce düzeldi zaten.ayrica benim kapali oldu burun ameliyatim.bence bunu dr una birakmalisin,senin icin en iyi yöntemi sececektir zaten.bol sanslar diliyorum canim a.s.
Bende nebilbye oldum1.5ay olmak üzere...memnu num..duruşu çok güzel sadece bşraz daha büyük olabilirdi dşyorum..neden yğz üstü ystamıyosun.ne oluyor yatınca
Nebil beyin hastasiyim bende kardeşimde ameliyat olduk mükemmel is çıkarıyor kesinlikle Nebil bey doğru seçim asla pişman olmazsinizslm aydanehir.ya ne zormus karar vermek benneyaptımki bircok dr la iletisim kurdum,suan en cazip yine nebil bey.bana resim gönderebilirsen cok sevinirim arkadasim a.s sitede yeniyim,msn nasil verebilirim sana fisfisfis
Mrb ben ve kardeşim burun ameliyati olduk ve sonuç mükemmel oldu kimse estetik olduguna inanmıyor Nebil bey mükemmel bi doktor ayrıca mükemmel kişilik te karakter de bi insan kesinlikle doğru seçim yapmışsınız asla pişman olmazsınızslm arkadaslar,ben dr. nebil bozdogana göz kapagi ve burun ameliyati olmayi düsünüyorumfisfisfis hakkinda bilgisi olan bana yazarsa cok sevinirim yerimseniben
Kesinlikle size katiliyorum nebil bey hem doktor hem insan olarak mükemmelherkese merhaba,
Demin bende başka birinin yazdığı yazıya ( ahmetoglu) cevap yazdım açıkcası, bu sıralar Nebil hoca hakkında neden böyle yazı yazanlar olduğu konusunda şüphelendim ve tabi ki ameliyatımdan sonrada görüşmeye devam ettiğim hocamla konuştum. Hocam bana da su333'e söylediği sözleri iletti, hakarete varan ve özellikle olumsuz yazıldığı belli olan yazılarla ilgili durup bir düşünmeniz gerektiğidir ilk olarak.Neden ve niçin bu yazıları yazar insanlar,çünkü kin doludurlar,çünkü o kişiye karşı garezleri vardır.Bunu unutmamak gereklidir. Ne yazıkki böyle forumlarda isim kullanmadan yazılar yazılabilmekte ki bende öyle yazıyorum ama bunu hakaret etmek yada kötülemek amacıyla yapmıyorum.Bu tarz insanlara prim vermeyelim ve doktorlarımızı savunmaya devam edelim.Çünkü onlar bizi mutlu eden ve iyi hissettiren insanlar ve özellikle Nebil hocama karşı bunu gönül rahatlığıyla ve sevgiyle söyleyebilirim. Kişiliğine ,karakterine ve sevgisine ,özellikle de işine olan saygısına ,yenilikleri takip ederek bunları uygulamasına hayran olduğum Dr.Nebil Bozdoğan 'a teşekkürlerimi sunarak sizlere de tavsiye ediyorum.
slm muge.ben iki doktorlada iletisim kurdum,nebil beyin verdigi fiyat daha makul ve sordugum her soruya cevap alabildim :1rolleyes: yinede fikir alabilecegim arkadaslar yazarsa cok sevinirim yerimseniben
Çok doğru bi secimtesekkur ederim kizlar kararimi verdim ve dr nebil bozdogana ameliyat oluyorum hem de bu gun saat 7 de.senağlama