evet canım ben oldum nazım bey'e ameliyat hatta düşüncelerimi de burun estetiği oldum ama mutsuzum bölümünde yazdım. ben bir daha ameliyat olmak istiyorum ama başka birine çünkü burnum hiç de istediğim gibi olmadı kötünün iyisi oldu yani sadece eskisinden biraz daha iyi
merhabalar...
ben bundan 1 yıl önce burun estetiği oldum,ameliyatımı dr nazım çerkeş gerçekleştirdi.19 yaşımdayım ve burnumun yapısından küçük yaşlarımdan itibaren hiç hoşlanmıyordum.kendime olan özgüvenimi sarsacak şekilde burnumdan oldukça rahatsız oluyordum.burun estetiği olmaya bir anda karar verdim ve ailemin desteği ile 2 3 gün içerisinde sadece dr nazım çerkeşten randevu aldım.sadece diyorum çünkü estetik konusunda doktorlarla ilgili iyi bilgi sahibi olmak ne kadar önemliyse hastanın aklının karışmaması dolasıyla kararlılığı çok önemli...
daha sonra nazım çerkeş'e annem ve erkek arkadaşım ile gittik.nazım bey görüşmenin başlarında,hastanın kararlılığını,ne istediğini ölüçüyor.bu yüzden insanlara başta kendini beğenmiş ve ilgisiz gibi gelebilir.banada öyle gelmişti ve kendisinden şahsi olarak hoşlanmamıştım.fakat kendisi ile ilgisi ailemin önceden yakınlarından veya ordan burdan duydukları başarılı operasyonları göz önüne alarak kendisine güvendim.daha sonra ben güven içinde olunca kendisi dahada ilgili olmaya başladı.artık kararlıydım çünkü.daha sonra gün ve saat alındı.1 hafta sonra ameliyatım vardı.ameliyattan 1 gün önce nazım bey annemi arayıp morelimin nasıl olduğunu sordu.sonraki günde ameliyat olcağım butik hastaneye gittim herşey çok iyiydi anestezi uzmanı olsun hemşireler olsun.daha sonra ameliyat oldum.çıktığımda hiçbir komplikasyonla karşılaşmadım.şiddetli kanama veya ağrı kesinlikle hissetmedim.bu arada nazım bey operasyonlarında tampon kullanmıyor.nazım bey ameliyattan sonra geldi kontrol etti gayet ilgiliydi.o gece hastanede kaldım bu benim şahsi kararımdı.isterseniz ameliyattan bir kaç saat sonra evinize gidebiliyorsunuz.ameliyattan sonra hiçbir ağrım olmadı.morluklarım dikkatle bakılmadan anlaşılmayacak kadar azdı.ameliyattan hemen sonra çok az sızıntı şeklinde kanamam olmasından başka daha sonra hiç kanamam olmadı.sadece 3 gün burun içindeki ödem nedeniyle nefes almadı zorlandım tam 3 gün sonra kendiliğinden geçti.daha sonrasındada hiç bir sorun yaşamadım tabi doktorumun verdiği tavsiyeleri dinleyerek.mesela 2 ay gözlük takmadım.
burnum görsel olarak ise tam istediğim gibi ve nazım bey in ameliyat öncesi anlattığı şekilde oldu. gayet doğal ve yüzüm ile oratılı.inanır mısınız bilemem fakat liseden bir kaç sınıf arkadaşım beni ameliyattan sonra gördüklerinde ameliyat olduğumu farketmediler.benimde istediğim buydu sadece burnumdaki kemerin alınması ve doğal bir şekil verilmesi.ve nazım çerkeş bütün beklentilerimi tam anlamıyla gerçekleştirdi...
kendisi burun estetiği konusunda dünyaca ünlü birçok konferansta başkanlık yapıyor.dünya çapında burun estetiği konusunda sözü geçen ve bir çok konuda ilki gerçekleştirmiş biri.eğer araştırırsanız bu bilgilere sahip olabilirsiniz.veya görüşmeye gittiğinizde kendisi ile ilgili ayrıntılı bilgi vermesini isteyebilirsiniz.
kısaca burun estetiği konusundaki tecrübem çok rahat ve sağlıkydı.herkes gibi bende korkuyordum fakat korktuğuma değmedi:)nazım çerkeş i seçmekle ne kadar doğru bi karar verdiğimi gün geçtikçe daha iyi anlıyorum...kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır..:)))
merhaba burun estetiği yaptırmayı düşünüyorum ama fazla birikimim yok 8000 tl en fazla nazım çerkeş ismini duydum ama fiyatları ne kadar kısa süre önce burnunu yaptıran arkadaşlar yardımcı olabilir mi bir de muayne ücreti nedir
ve suni bir katılıma sebep olmuş oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?