Dr. Nazım Çerkeş hakkında bilgi

bende 9 gün önce ameliyatim oldum revizyondu cok memnun kaldım kendisine su ana kadar

canım ameliyat için ne kadar ödedin? aslında merak ettiğim bir sürü şey var mesela ameliyatın için vücudunun başka bir yerinden kıkırdak vs.. aldı mı?kısacası biraz neler yaşadığından bahsedersen çok sevinirim..geçmiş olsun:)

canım merhaba ben de revizyon burun ameliyatı olmayı düşünüyorum burnunun şişliği indi mi biraz nasıl görünüyor

merhaba luka benim su an burnum 50 günlük oldu ve hersey cok yolunda,benden kıkırdak alınmadı sadece kulak zarı ile burnumu kapladı nazım hoca ,ameliyat öncesinde senin burnunu şöle yapıcam dediyse o sekilde yapar umutsuz durumlarda bunu açıkca belirtiyor ,umarım istedigin gibi olur hersey

ben Nazım Çerkeşin yaptığı bir burnu gördüm kötü bir burun değil ama uzun bir burun benim pek hoşuma gitmedi zaten en iyi örneğide Hande Yenerde tam olarak ne yaptığını görebilirsiniz.

merhaba, benim ilk defa yazışım. bende burnumu yaptırmaya karar verdim.
nazım çerkeş ve teoman doğan arasında kararsızım. Teoman doğana ameliyat olan arkadaşlardan yorum alabilirmiyim??
teşekkürler.

Arkadaşlar benim çok acil Nazım bey in yaptığı burunların fotolarına ihtiyacım var.eğer karar verirsem hemen gidip ameliyat olucam ama lütfen acil yardım.bende doğal istiyorum ama kavis ve kalkıklıkta biraz istiyorum.bi linki var nazım beyin yaptığı burunların olduğu ama ordaki ilk kızıl salı bayanınki sadece istediğim tarzda.geri kalanlar çok düz.acaba isteğe göre kavis ve minik burunda yaparmı? acil yardım lütfen..foto lazım özellikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…