Dr. Naci Çelik hakkında bilgi paylaşım

Kazen

Yönetim
Administrator
14 Kasım 2001
21.330
69.487
1969 yılında Isparta'da doğan Dr. Naci Çelik, ilk ve ortaokulu bitirdikten sonra Kuleli Askeri Lisesi giriş imtihanını kazanmış ve 1987 yılında liseyi bitirip Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde öğretime başlamıştır.

006.jpg

Öğrenciliği sırasında tüm okullardan derece ile mezun olan Dr. Çelik ayrıca GATA başarı bursu ile öğrenciliği sırasında Almanya ve Belçika'ya gönderilerek ödüllendirilmiştir.

1993 yılında GATA'yı da dereceyle bitiren Dr. Çelik 1994 yılında Askeriyeden ayrılmış ve aynı yıl Ege Üniversitesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi ABD da eğitime başlamıştır.

Asistanlığının 4. senesinde Chang Gung Memorial Hospital'ın uzmanlara verdiği fellowship pozisyonuna henüz asistanken kabul edilmiş ve bir yıllığına Taiwan'a gitmiştir. Ancak 1. yıl sonunda Prof. Dr. Fu-chan Wei, Dr. Çelik'in fellowship pozisyonunu bir yıl daha uzatmıştır. Taiwan'da bulunduğu sürede "residents best paper" ödülünü ve ayrıca Taiwan Hükümeti deneysel çalışma bursu'nu kazanmıştır.

2001 yılı sonunda yurda dönen Dr. Çelik EÜTF'den Plastik Cerrahi Uzmanlığını almıştır. Hemen ardından Prof. Dr. Onur Erol'un yanında ıstanbul ONEP'te estetik cerrahi fellowluğa başlayan Dr. Çelik fellowluğunun bitmesini takiben ONEP'te partner olarak çalışmaya başlamıştır. 2002 yılında EURAPS YOUNG PLASTIC SURGEON SCHOLARSHIP'ini kazanan Dr. Çelik, 2007 yılında ıtalya'da düzenlenen "Nose and Surroundings" kongresinde poster yarışmasında 3. lük ödülünü kazanmıştır.

Dr. Naci Çelik Ekim 2008 tarihinde ONEP' ten ayrılarak Dr. Hakan Gündoğan ile birlikte PRAGO kliniği açmıştır.

Dr. Naci Çelik evli ve 2 çocuk babasıdır.

Estetik Operasyonlar / Yüz ve Boyun

* Basit yüz gençleştirici işlemler

* Ameliyatsız yüz germe yöntemleri

* Basit cerrahi müdahaleler

* Mid face lift

* Total Yüz Germe

Profil Cerrahisi Estetik Operasyonlar / Profil Cerrahisi

* Burun

* Çene

* Dudaklar

* Kulak

* Profiloplasty

Meme Operasyonları Estetik Operasyonlar / Meme Operasyonları

* Meme Büyültme

* Meme Küçültme

* Meme Dikleştirme

* Erkeklerde meme büyüklüğü (jinekomasti)

* Meme rekonstrüksiyonu (kanser sonrası alınmış memenin yeniden yapılması)

Karın ameliyatları Estetik Operasyonlar / Karın ameliyatları

* Mini karın germe

* Liposuction

Estetik Operasyonlar / Liposculpture

* Erkeklerde meme

* VASER LIPOSELECTION

* Bölgesel Yağ Fazlalıklarında Doğru ve Yanlışlar

Estetik Operasyonlar / Vajina estetiği

* Hymenoplasty

* Labia küçültülmesi

* Pubis lift

Estetik Operasyonlar / Tüm vücut

* Bariatric cerrahi

* Kol germe

* Uyluk germe

* Popo protez

* Ayak ve bacak estetikleri

* Koltukaltı Aşırı Terlemesi (Hiperhidrozis)

Arşive : http://www.kadinlarkulubu.com/kilitli-konular-sadece/134490-dr-naci-celik-hakkinda-bilgi.html adresinden ulaşabilirsiniz.

Merhaba,
Eski yazılarınız silinmedi sadece arşive kaldırıldı, kilitli konular bölümünden eski yazılarınıza ulaşabilirsiniz.

Konu başlığı ;

Doktorlar, öneriler sorular Doktorlar hakkında bilgiler, Estetik cerrahi ile ilgili öneriler sorular

Bunun dışında paylaşım yapmamanızı rica ediyorum.

benim bugün tam 6 ayım doldu.darısı tüm isteyenlerin ve ameliyat olup ta zor bekleme sürecine girenlerin başına :))
gerçi benim için de bitmiş değil henüz süreç,bana kalırsa nerden bakarsanız 1 sene gerekli sonuçlar için.benim hala memeler çok yumuşak değil mesela ve izler de iyice silikleşmedi ama günden güne daha iyi olcağını görüyorum.inşallah güzel olcak...
bu arada bahar_87 hayırlı uğurlu olsun gayet hoş olmuş burnun,inşallah yeni burnunla hep mutlu olursun.

bahar burnun gerçekten çok güzel hemde daha yepyeni :nazar:
bu arada burda bilgi veren fotoğraf ve tecrübelerini paylaşan herkese çok teşekkürler sık mesaj yazmasamda hep takip ettim ve sonunda bende naci beye karar verdim inşallah benimde güzel bi burnum olur :kedi:

benim bugün tam 6 ayım doldu.darısı tüm isteyenlerin ve ameliyat olup ta zor bekleme sürecine girenlerin başına :))
gerçi benim için de bitmiş değil henüz süreç,bana kalırsa nerden bakarsanız 1 sene gerekli sonuçlar için.benim hala memeler çok yumuşak değil mesela ve izler de iyice silikleşmedi ama günden güne daha iyi olcağını görüyorum.inşallah güzel olcak...
bu arada bahar_87 hayırlı uğurlu olsun gayet hoş olmuş burnun,inşallah yeni burnunla hep mutlu olursun.

cnm peki güneslenmek/solaryum fln sorun olmuyormu o izlerle birlikte? sonradan leke fln kalmasinda.. gerçi bunu yüz yüze görüstügümüzde Naci beye de sorucam ama belki senin bu konu hakkinda bir fikrin bilgin vardir diye burdan da soruyorum.. saolsun cildim çok asiri derece de açik renklidir de.. sürekli solaryuma giden biri olarak bu izlerin sorun teskil etmesini istemem acikcasi, insallah da öyle bisey söz konusu degildir..

birde kizlar burun ameliyati sonrasi benim için çok agir geçmedi kendimi idare edebilirim ama gögüs ameliyati sonrasi zorluklar gerçekten çok mu fazla? tek basima gelmeyi düsünüyorum istanbula ameliyattan sonra otele gitmek fln sorun olur mu acaba? açikcasi ameliyattan degilde sonrasindan korkuyorum yalniz olacagim için.. altindan kalkabilecegimi bilsem su anda aricam yani ocak ayina tarih almak icin.. tabi insallah Naci beyin ocakta boslugu vardir. Naci beyin muayananesi de Göztepedemi? en iysii o civardan bi otel bakmak, bildiginiz güvenilir hoteller varsa yardimci olabilirmisiniz ltfn çok makbule geçer :)

birde kizlar burun ameliyati sonrasi benim için çok agir geçmedi kendimi idare edebilirim ama gögüs ameliyati sonrasi zorluklar gerçekten çok mu fazla? tek basima gelmeyi düsünüyorum istanbula ameliyattan sonra otele gitmek fln sorun olur mu acaba? açikcasi ameliyattan degilde sonrasindan korkuyorum yalniz olacagim için.. altindan kalkabilecegimi bilsem su anda aricam yani ocak ayina tarih almak icin.. tabi insallah Naci beyin ocakta boslugu vardir. Naci beyin muayananesi de Göztepedemi? en iysii o civardan bi otel bakmak, bildiginiz güvenilir hoteller varsa yardimci olabilirmisiniz ltfn çok makbule geçer :)

canımben ameliyat sonrası 2 gün boyunca hiiiç acı çekmedim ve bunun üzerine naci bey üstüne basa basa söylese de kollarını kullanma diye ben baktım canım acımyor diye,bir güzel kollarımı kullandım,ama 2. günün sonunda ağrım olmayan ben çok fena oldum,yani kendini zorlamadığın sürece çok zor bir ameliyat değil.kollarını mümkün olduğu kadar az kullanman gerekiyor. Bunun yanında naci beyin kliniği,erenköyde,ama daha basit şekilde anlayabilmen için bağdat caddesinde. ben kontrole giderken bağdat caddesinde yürüyünce çook eğleniyorum.naci bey yurt dışı hastaları için konaklamayı ayarlıyor diye biliyorum,sanırım bye otel diye bir otel var,galiba ameliyat ve konaklamanın içerisinde bulunduğu bir paket.umarım açıklayıcı olmuştur,hadi bakalım,şimdiden kolay gelsin

kızlar ben ameliyat oldum bugün 2. günüm burnum çok fazla akıyo sizce normalmi bide ben aşırı şiştim nası iner bu şişlerim :KK43:

kızlar merhab 17 aralıkta ameliyat olucam . hem burun hem meme. ama ben hala sakinim neden? sanki olmiycam ameliyat. beni korkutan burun sadece umarım güzel olur. Ben ameliyat sonrası evde ilk hafat kendime bakabilirmiyim ? istanbulda ablamda kalıcam. ablam calışıyor. oğlumu ve annemi alırsam daha zor olur diyorum. çünkü oğlum çok hareketli ve ameliyat sonrası etkilenir diye korkuyorum. ne dersiniz kendimi bir hafta bakabilirmiyim? bahar resmini ben göremiyorum nasıl görebilirim?

kızlar merhab 17 aralıkta ameliyat olucam . hem burun hem meme. ama ben hala sakinim neden? sanki olmiycam ameliyat. beni korkutan burun sadece umarım güzel olur. Ben ameliyat sonrası evde ilk hafat kendime bakabilirmiyim ? istanbulda ablamda kalıcam. ablam calışıyor. oğlumu ve annemi alırsam daha zor olur diyorum. çünkü oğlum çok hareketli ve ameliyat sonrası etkilenir diye korkuyorum. ne dersiniz kendimi bir hafta bakabilirmiyim? bahar resmini ben göremiyorum nasıl görebilirim?

cnm peki güneslenmek/solaryum fln sorun olmuyormu o izlerle birlikte? sonradan leke fln kalmasinda.. gerçi bunu yüz yüze görüstügümüzde Naci beye de sorucam ama belki senin bu konu hakkinda bir fikrin bilgin vardir diye burdan da soruyorum.. saolsun cildim çok asiri derece de açik renklidir de.. sürekli solaryuma giden biri olarak bu izlerin sorun teskil etmesini istemem acikcasi, insallah da öyle bisey söz konusu degildir..

sevgili ada09 burun ve göğüs birlikte ameliyat olmanın bana kalırsa dezavantajlarını ve avantajlarını bir teraziye koyarsak kesinlikle avantajları çok daha ağır gelecektir.evet ufak tefek zorlukları ve ekstra sıkıntıları oluyor kombine olduğunuz ameliyatların fakat bu sıkıntı sadece 3 gün zorluk yaşatıyor.ayrı ayrı ameliyat olmak çok daha zor hem psikolojik açıdan hem de maddi ve fiziksel açıdan.tabii bu benim tecrübem ve düşünceme dayalı fikrim...

giz-m cim ben henüz 6. ay kontrolüme gitmedim fakat son halinde izlerin olması gerektiğinden kötü durumda olduğunu bunun da muhtemelen tenimin rengiyle alakalı olduğunu söylemişti naci bey.ilk zamanlar 4. ay izlerin iyice silikleşeceğini ve ondan sonra da zaten izlerin iyice belirsizleşmesi için solaryuma kendisi git diyceğini söylemişti.ama naci bey onay verene kadar ve hala ben hiç direk güneş ışığına ya da solaryuma sokmadım izlerim açıta olacak şekilde.belirli bir süre sonra üstünü kapatarak ta girebiliyorsun ille de solaryuma gircem diyosan.yine senin izlerinin ilerleme durumuna göre bu süreci naci bey söylicektir en doğru şekilde..

bunun dışında ben kesinlikle ve kesinlikle tek başına ameliyata girip çıkıp bir de ilk günler tek başına kalmanı tavsiye etmiyorum!!! ben de tek başıma girip çıkmıştım ameliyatıma ama psikolojik olarak çok sağlıklı olmuyor daha sonraki günlerde de aynı şekilde psikolojik desteğe çok ihtiyacın olcak.ben kendimi düşündüğüm zaman yanımda kimse olmasaydı ilk 3-4 gün yine başarabilirdim evet ama çok ağlardım,.çok zor olurdu sanırım ki ilk günler yanımda arkadaşım olmasına rağmen ailemden gizli olması yeterince zor ve moral bozucuydu.ameliyata girerken ve çıkarkense tamamen yalnızdım...panikledim,boyumdan büyük işlere kalkıştım dedim ve çok ağladım :)) şimdi dönüp bakınca çok ağrı-acı çekmediğimi görüyorum ama yardımsız kalkışılmamalı diyorum.
bir de psikolojik boyutunun dışında gerçekten tek başına çok zor olur.en basitinden hastaneden tek başına çıkıp gitmen anesteziden sonra zor olabilir.koluna girecek birisi olmalı yanında düşüp bayılabilirsin bile.daha sonrasında da kollarını kullanamıcaksın,kendi kendine yatıp kalkamıcaksın,oturamıcaksın.çok ağrın olmasa da bunları yapamıcaksın.
benim hastane odasında kahvaltım gelmişti mesela bırakıp gitmişlerdi yanımda kimse olmadığını bilmeyerek.ben tepsiye bakıyorum tepsi bana bakıyor :))) sonra karşı odamda ameliyat olan arkadaşın ablası gelip yardım ediyim mi demişti..ancak o şekilde yapmıştım kahvaltımı bile.bunlar ayrıntı gibi görünse de insan zavallı duruma düşüyo.tavsiye etmem...

çok içten söylüyorum kimsenin aynı duyguları yaşamasını istemem ve herkim ameliyat olursa yardıma gelmeye hazırım...

Son düzenleme:

canım sanırım çok istediğin birşey olduğu için korku yok,ben ameliyat öncesindeki son görüşmeye gidene kadar baya paniklemiştim,ama naci beyle son görüşmeden sonra o kadar rahattım ki,ameliyat öncesi gece bile mışıl mışıl uyudum.sakin şekilde ameliyata girmen ameliyat sonrasında da daha rahat ve huzurlu uyanmanda faydalı olıyor,korkacak bişey yok zaten,ameliyata giderken verdikleri ilaç yüzünden asansöre bindiğini hatırlıyosun,rahat bir şekilde uyuyor ve sonrasında uykudan uyanır gibi uyanacakssın. canım bana kalırsa 3 veya 4 gün sana yardımcı birileri olması gerekir,yataktan kalkarken veya yatarken kollarını kullanmaya kalkarsan hem zarar verme ihtimalin yükselir hem de gereksiz yere acı çekmiş olursun,ben sadece gögüs ameliyatı olduğum için bilmiyorum iki ameliyat nasıl olur diye.hadi bakalım az kalmış,şimdiden geçmiş olsun diyelim

X