Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dr. Naci Çelik hakkında bilgi paylaşım
- Konu Sahibi Kazen
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Arkadaşlar Naci Çelik'in gördüğüm en güzel burunları armine85 arkadaşımızın burnu birde mmblackrose arkadaşımızın burnu sizin çok beğendiğiniz naci çelik burunları hangileri?Benim tercihim ve en beğendiğim tipi burun mümkün olduğu kadar küçük ve düzgün olması aynı zamanda gerektiği kadar kavisli olması.
Arkadaşlar Naci Çelik'in gördüğüm en güzel burunları armine85 arkadaşımızın burnu birde mmblackrose arkadaşımızın burnu sizin çok beğendiğiniz naci çelik burunları hangileri?Benim tercihim ve en beğendiğim tipi burun mümkün olduğu kadar küçük ve düzgün olması aynı zamanda gerektiği kadar kavisli olması.
chocochocolate ,ada09'un burnu da benim beğendiğim burunlar araında,bir bak istersen
- 9 Şubat 2009
- 2.449
- 6
- 356
Arkadaşlar Naci Çelik'in gördüğüm en güzel burunları armine85 arkadaşımızın burnu birde mmblackrose arkadaşımızın burnu sizin çok beğendiğiniz naci çelik burunları hangileri?Benim tercihim ve en beğendiğim tipi burun mümkün olduğu kadar küçük ve düzgün olması aynı zamanda gerektiği kadar kavisli olması.
bencede sana katılıyorum armine85 ve mmblackrose un burunları çok güzel özellikle armine85 öndende koymus ve gerçekten çok güzel genelde önden kimse koymuyor çünkü bizim için iyi bi fikir oluyor teşekkürler arminee
insallah isteyen herkes istediği burna kavuşur ....
kızlarr bende Naci Beyle görüştüm meme ameliyatı olucam.kendisi bana arion marka protez önerdi,bu protez, mentor markaya göre daha pahalı olmasına rağmen daha yumuşak ve kapsül oluşmama garantisinin olduğunu söyledi ama araştırmama göre ne internette ne başka bi yerde bu marka bi proteze rastlamadım, Naci Beye meme büyütme ameliyatı olanlar hangi marka kullanılmıştı veya bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olurmusunuz?
,yinede mentor veya arion son kararı bana bıraktı ama benim istediğim en sağıklı ve iyi sonuç veren hangisiyse onu seçmek
,yinede mentor veya arion son kararı bana bıraktı ama benim istediğim en sağıklı ve iyi sonuç veren hangisiyse onu seçmek
Kalıcılığı 8-12 ay arasındaymış. ;Bakalım görcez.. ama an itibariyle çok memnunum.akannehir
hangi markanın dolgu maddesi kullanıldı canım?
kızlarr bende Naci Beyle görüştüm meme ameliyatı olucam.kendisi bana arion marka protez önerdi,bu protez, mentor markaya göre daha pahalı olmasına rağmen daha yumuşak ve kapsül oluşmama garantisinin olduğunu söyledi ama araştırmama göre ne internette ne başka bi yerde bu marka bi proteze rastlamadım, Naci Beye meme büyütme ameliyatı olanlar hangi marka kullanılmıştı veya bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olurmusunuz?
şimdiden geçmiş olsun canım..bana mentor marka protez kullanıldı,1 sene önce oldum ameliyatı. naci beyin önerisi hangi yönde ise onu uygulamalısın bence, naci beye güven çünkü sonuçta o yüzlerce ameliyta yapıyor ve her birinin komplikasyonunu görme şansına sahip bu yüzden biraz daha pahalı da olsa doktorun önerisine uymak gerekiyor bence
çok saol cnm benm ameliyata bikaç gün kaldı inanılmaz heyecanlıyım ve korkularım var açıkçası ,Naci Bey dual plane yöntemiyle yapacak ameliyatımı,kas zarı yöntemi daha avantajlı diye duymuştum ama benim vucuduma uygun olanı buymuş
ameliyat sonrası çok ağrım olurmu diye çok korkuyorum
ayyy hadi bakalım,ben bile heycanlandım buradan..işte her insana her yöntem uygun olmayabiliyor,bana da kas zarı altı planı daha uygun gördüğü için naci bey kas zarı altına yerleştirdi protezi..ilk bi kaç gün ağrın olur,o da yatıp kalkarken olur,ama ben onun dışında dikiş yerlerimde filan ağrı duymamıştım.yatıp kalkmadığın sürece oturduğun yerden ağrı çekmiyosun kısacası.ben ilk 2 gün hem ameliyattan uyandığımda hem de ertesi gün hiç ağrı çekmedim,bu yüzden yataktan kendim kalktım kendim yattım eve gelip hasta gibi yatmadım,eve geldiğim gibi kıyafet deneyip kollarımı çok yordum ve onun devamında ağrım oldu yoksa öldüm bittim şeklinde bi ağrın olmazçok saol cnm benm ameliyata bikaç gün kaldı inanılmaz heyecanlıyım ve korkularım var açıkçası ,Naci Bey dual plane yöntemiyle yapacak ameliyatımı,kas zarı yöntemi daha avantajlı diye duymuştum ama benim vucuduma uygun olanı buymuş
ben ameliyat olalı bir sene oldu,aklına takılan bişey olursa cevaplayabilirm ..kendine çook iyi bak..geçmişler olsun
Mrb kızlar, Naci Çelik hakkında nette yorum ararken bu siteye rastladım baya da okudum üye oldum ben de. Yorumlardan dolayı pazartesi gününe randevu aldım Naci Çelik'ten. Burnumda büyüklük falan yok ama 14 yaşındayken ufak bi kaza sonucu kemer oluştu onu aldırıp eski hokka haline döndürmek istiyorum :) Çok ağrı şişlik oluyor mu ameliyat sonrası ve benim ki gibi daha basit ameliyatlar içinde mi fiyat aynı 4000-5000 arası acaba;?
ayyy hadi bakalım,ben bile heycanlandım buradan..işte her insana her yöntem uygun olmayabiliyor,bana da kas zarı altı planı daha uygun gördüğü için naci bey kas zarı altına yerleştirdi protezi..ilk bi kaç gün ağrın olur,o da yatıp kalkarken olur,ama ben onun dışında dikiş yerlerimde filan ağrı duymamıştım.yatıp kalkmadığın sürece oturduğun yerden ağrı çekmiyosun kısacası.ben ilk 2 gün hem ameliyattan uyandığımda hem de ertesi gün hiç ağrı çekmedim,bu yüzden yataktan kendim kalktım kendim yattım eve gelip hasta gibi yatmadım,eve geldiğim gibi kıyafet deneyip kollarımı çok yordum ve onun devamında ağrım oldu yoksa öldüm bittim şeklinde bi ağrın olmaz
ben ameliyat olalı bir sene oldu,aklına takılan bişey olursa cevaplayabilirm ..kendine çook iyi bak..geçmişler olsun
çok teşekkürler cnm inşallah fazla ağrı sızı olmadan atlatırım bende bu ameliyatı inan o kadar fazla strese girdimki ameliyat günü yaklaştıkça
Son düzenleme:
çok teşekkürler cnm inşallah fazla ağrı sızı olmadan atlatırım bende bu ameliyatı inan o kadar fazla strese girdimki ameliyat günü yaklaştıkça...benim meme amliyatıyla birlikte burunda olacak ve burun ikinci ameliyatım ilk burun ameliyatm çok kötü sonuçlandı hem şekil bozukluğu hem nefes alma problemi hepsi birarada ayrıca iyileşme sürecimde baya uzun sürmüştü ve zor geçmişti ,şimdi ikinci ameliyatta kaburgadan kıkırdak eklenecek burnuma,ben iki ameliyatı birden olmak istemedim çok acı çekerim diye ama Naci bey ikisinde ikna etti ve öyle karar verdim sonunda
güçlü ağrı kesicilerle ağrını kontrol altında tutarlar merak etme,benim kadar korkak olacağını düşünmüyorum,ki ben iğneden bile dehşet korkan bi insanım ,ameliyattan sonra bu kadar mıydı dedim,ama ilk 2 gün hiç ağrım olmadı,sonra aldığım cesaretle kollarıma yüklenince ağrım oldu,kendini korurusan dayanılmaz ağrıların olacağını düşünmüyorum... hem ikisini de olmak istiyosun bir daha bir daha aynı ameliyat stresini yaşamak daha zor olurdu,ben inanıyorum çok güzel bir şekilde sonuçlanacak ameliyatın... stres yapma desem de stres olacağını biliyorum,ama inan ne kadar sakin uyursan o kadar sakin ve huzurlu uyanırsın,naci bey zaten çok güvenilir bi doktor..burun ameliyatı ağrısız diyolar bilemiyorum.. biraz gögüsten yana sıkıntın olacak,eee o kadarı da gülü seven dikenine katlanır hesabı... sonra yaşayacağın mutluluğu hayal et ve rahatla canım benim...inan herşey çok güzel olacak,buna tüm kalbimle inanıyorum..ne zaman ameliyatın bu arada
Bende Naci beyle gögüs için görüstüm, bana zaten küçük bir meme olmadigini B size memeye sahip oldugum için ameliyat sonrasi hiçbir sekilde agri sizi çekmiyecegimi söyledi, isla senin meme dokun hiç mi yok? Eger varsa dert etmene gerek yok cnm o durumda agri fln olmuyormus...
birde kizlar sizlere kaç cc konuldu/konulacak? Biz bir plan program yaptik fakat Naci beyden bir örnek istemedigim için simdi kafamda canlandiramiyorum tam olarak.. acaba daha mi büyük olsaydi yada tam miydi diye diye kafayi yiyecegim.. bu sekilde bir karsilastirma yapmis olurum en azindan : d Damla konulacak.. ama kas üstü alti olayini fln sormayi unuttum, simdi geliyor aklima binbir türlü soru mail yoluyla hallederim artik.. istesem örnegi de yollar heralde?
birde kizlar sizlere kaç cc konuldu/konulacak? Biz bir plan program yaptik fakat Naci beyden bir örnek istemedigim için simdi kafamda canlandiramiyorum tam olarak.. acaba daha mi büyük olsaydi yada tam miydi diye diye kafayi yiyecegim.. bu sekilde bir karsilastirma yapmis olurum en azindan : d Damla konulacak.. ama kas üstü alti olayini fln sormayi unuttum, simdi geliyor aklima binbir türlü soru mail yoluyla hallederim artik.. istesem örnegi de yollar heralde?
Son düzenleme:
Bende Naci beyle gögüs için görüstüm, bana zaten küçük bir meme olmadigini B size memeye sahip oldugum için ameliyat sonrasi hiçbir sekilde agri sizi çekmiyecegimi söyledi, isla senin meme dokun hiç mi yok? Eger varsa dert etmene gerek yok cnm o durumda agri fln olmuyormus...
cc olayını kafanıza takmayın.. birinde küçük duran protez diğerinde büyük durabilir çünkü.. en güzeli doktora bırakmak...
Son düzenleme:
İsla selam. Barış beyde arion kullanıyor ben gördüm. Şu anda en iyi ve en çok kullanılan markalar 3 faklı çeşidi var. ameliyat için fiyat ne verildi muayne ücreti alındı mı senden
kızlar ben meme büyütme ameliyatımı oldum Naci beye dual plane yöntemiyle sonuçtan memnunum beklediim gibi ağrı sızı olmadı fazla,görüntü olarakda gayet güzel oldu
yalnız benim sorum protez dokunduumda elime geliyor özelikle bir taraftaki protez dokunduğum zaman çok hissediliyor,daha önce ameliyat olan arkadaşlar böle bi durumla karşılkaştınızmı acaba normalmidir ilk zamanlar protezin hissedilmesi?
yalnız benim sorum protez dokunduumda elime geliyor özelikle bir taraftaki protez dokunduğum zaman çok hissediliyor,daha önce ameliyat olan arkadaşlar böle bi durumla karşılkaştınızmı acaba normalmidir ilk zamanlar protezin hissedilmesi?