• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Naci Çelik hakkında bilgi paylaşım

canım benim çok geçmiş olsun burnun okadar gazel olmus ki güle güle kullan öndende yandanda harika duruyor bence burnun kalkıklığı da çok muntazam ve güzel iyi günlerde kullan cnmm :nazar:

Canim benim guzel dusuncelerin icin tesekkur ederim.insallah seninde hersey diledigin gibi olur tatlim.

Kalemcim resimlerin altina yazamadigim icin burdan yaziyorum
canim.tesekkurler guzel yorumlarin icin.bence sen de biran evvel cesaretini toplayip karar ver canim.ne kadar once olursan o kadar iyi olur.

pinden,burnun güzel olmuş,ideal yüzüne yakışan bi burun olmuş şiş olmasına rağmen gayet hoş görünüyor...çok geçmiş olsun güle güle kullan
ben de meme ameliyatından hemen sonra burun ameliyatı olmayı düşünüyorum Naci Beye,benim ikinci ameliyat olacağı için çok korkuyorum ama burdaki resimleri gördükçe ve yorumlara bakarak cesaret topluyorum diyebilirim :)

pinden,burnun güzel olmuş,ideal yüzüne yakışan bi burun olmuş şiş olmasına rağmen gayet hoş görünüyor...çok geçmiş olsun güle güle kullan
ben de meme ameliyatından hemen sonra burun ameliyatı olmayı düşünüyorum Naci Beye,benim ikinci ameliyat olacağı için çok korkuyorum ama burdaki resimleri gördükçe ve yorumlara bakarak cesaret topluyorum diyebilirim :)

canım naci bey gerçekten çok iyi bi doktor. öncelikle dürüst olması çok güzel. sana olabilecekleri önceden söylüyor. bence doğru kararı vermişsin. inşallah şansın da iyi gider ve herşey çok güzel olur.

armine önceki sayfalarda revizyon olacağını küçük kalkık bi burun istediğini söylemişsin ve ameliyat oldun sanırım.Memnun musun yoksa henüz bişey belli değil mi?Bende bu yaz ikinci bir ameliyat düşünüyorum ve doktor seçimi konusunda çok kararsızm.

Ben de Naci beye burun ve çene ameliyatı olmak istiyorum pinden beni de ekleyebilir misin arkadaşın olarak sakıncası yoksa fotolarına bakmak istiyorum. Birde bu iki ameliyatı kendisine olan arkadaşlar fiyat konusunda bilgi verebilirler mi acaba bana?

Venüs burnun çok güzel olmuş güle, güle kullan .Ameliyat olalı ne kadar oldu acaba?

Özel mesajla cevaplamışsın canım 40 gün o zaman çok şanlısın daha da küçülüp güzeleşecek küçücük gayet güzel bir burna sahip olacaksın.Benimde hayalim küçük ve düzgün bir burunda ne şanslısın.Bu arada Naci Çelik'i kulamak lazım baya çok kemerli burnunu çok güzel yapmış.

cnm ben nacı celık e deıl sadullah karun a yaptırdım ama nacı celıkte cokguzel burunlar yapıyor:)

merhabalar ben 5 gün sonra naci çelike burun ameliyatı olacağım.. henüz net bir fiyat soylemediler ama ,,deviasyon ve kemik var ...sizler ne kadara oldunuz acele tarafından bilgilendirirseniz çok sevinirim ..bir de olan arkadaşlarla bağlantıya geçmek isterim sevgiler...

Back