kızlar ben meme büyütme ameliyatımı oldum Naci beye dual plane yöntemiyle sonuçtan memnunum beklediim gibi ağrı sızı olmadı fazla,görüntü olarakda gayet güzel oldu
yalnız benim sorum protez dokunduumda elime geliyor özelikle bir taraftaki protez dokunduğum zaman çok hissediliyor,daha önce ameliyat olan arkadaşlar böle bi durumla karşılkaştınızmı acaba normalmidir ilk zamanlar protezin hissedilmesien
ildiğim ilk
Selam İsla çok geçmiş olsun,
Ben henüz ameliyat olmadım ama olanlardan bildiğim kadarıyla ilk zamanlarda bu
normal hayatım.
Darısı benim başıma :))))
Bu arada ne zaman kime ameliyat oldun kaç cc takıldı ameliyat sonrası neler yaşadın ücret ne ödedin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dr. Naci Çelik hakkında bilgi paylaşım
- Konu Sahibi Kazen
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?gizemo sen revızyon olacaktın naci çeliğe oldunmu
Henüz olmadim, gögüsle birlikte olucam ekimde, çene eki de gerekiyormus.
mumu02, barış beyde arion gördüm demişsin . barış bey nagor kullanıyor diye biliyorum ben . bir değişiklik mi yaptı acaba. sen sormuş muydun .nasıl gördün cnm . kendi mi dedi ?
ok canım senin dediğin doğru tamamen kafam karışık ondan hayatım
arkadaslar kimler naci beye burun ameliyati oldu burada, memnunmusunuz ? Birde gögüs te dahami basarili burna göre benmi yanlis kaniya vardim okuduklarimdan (okuyabildiklerimden )
Bence estetik plastik cerrahi alanına giren her operasyonda başarılı bir cerrah.. Bu forumu biraz incelerseniz burun ameliyatı olmuş birçok kişinin fikirlerini okuyabilirsiniz...:hulya:
ayy benim de en çok korktuğum şeydi anesteziden etkilenmek,bu noktada anestezi uzmanına çok iş düşüyor. son zamanlarda kk da ameliyat olan kimse yok sanırım..bu arada herkese iyi bayramlar diliyorumevet bende gordum cok korkunc bir şey ya bu topık hep cok haraketsız herkes cok mu memnun
kızlar merhaba :)
ben de burnumdan ameliyat olmaya karar verdim ve haftalardır doktorlar hakkında yazılanları okuyorum feleğim şaştı artık:S
naci çelik aklıma yattı başından beri yazılan olumlu şeyler çoğunlukta olduğu için ama kendi başına sadece netten araştırarak da insan çok emin olamıyor.
ailem ameliyat olmama karşı para biriktirmeye başladım bile ama ne yapsam kime gitsem bilemedim bir türlü,insan korkuyor çünkü sonuç iyi olmazsa kendi mutsuzluğum yanında çevremdekiler de kendin ettin kendin buldun diyecekler.karar verdim ameliyat olcam ama istanbulda oturmadığım için gidip görüşemiyorum , bilemedim ben onuuuuuu
ben de burnumdan ameliyat olmaya karar verdim ve haftalardır doktorlar hakkında yazılanları okuyorum feleğim şaştı artık:S
naci çelik aklıma yattı başından beri yazılan olumlu şeyler çoğunlukta olduğu için ama kendi başına sadece netten araştırarak da insan çok emin olamıyor.
ailem ameliyat olmama karşı para biriktirmeye başladım bile ama ne yapsam kime gitsem bilemedim bir türlü,insan korkuyor çünkü sonuç iyi olmazsa kendi mutsuzluğum yanında çevremdekiler de kendin ettin kendin buldun diyecekler.karar verdim ameliyat olcam ama istanbulda oturmadığım için gidip görüşemiyorum , bilemedim ben onuuuuuu
kızlar yenı fotolar ekledım bakabılırsınız 4 ayım doldu meme burun cene:)))
by naci celikkkkkkkkkk!!!!
kızlar yenı fotolar ekledım bakabılırsınız 4 ayım doldu meme burun cene:)))
ben çok beğendim..güle güle kullan canım.opuyorumnanaktan
kızlar ben yaklaşık 1 buçuk ay önce meme büyütme ameliyatı oldum Naci beye.dual plane yöntemiyle 300 cc konuldu ,
görüntü güzel ama dokunduğumda protezi çok belirgin hissediyorum,girintili çıkıntılı şekilde elime geliyo böyle hani bi pet şişeye dokunursun içeri göçerya onun gibi bi his oluşuyo,
arkadaşlar,bu sorunu yaşayan başka kimse yokmu aranızda? kafayı yicem resmen,görüntüsünün güzel olduğuna hiç sevinemedim bile,moralim inanılmaz bozuk...
görüntü güzel ama dokunduğumda protezi çok belirgin hissediyorum,girintili çıkıntılı şekilde elime geliyo böyle hani bi pet şişeye dokunursun içeri göçerya onun gibi bi his oluşuyo,
arkadaşlar,bu sorunu yaşayan başka kimse yokmu aranızda? kafayı yicem resmen,görüntüsünün güzel olduğuna hiç sevinemedim bile,moralim inanılmaz bozuk...
by naci celikkkkkkkkkk!!!!
süper görünüyorsun...
kızlar ben yaklaşık 1 buçuk ay önce meme büyütme ameliyatı oldum Naci beye.dual plane yöntemiyle 300 cc konuldu ,
eğer üst kısmın çok zayıfsa kilo alman lazım canım.. Bir de 1.5 ay çok erken.. Şu an protezlerin serttir ve daha tam oturmamıştır. Biraz daha beklemen lazım...
çok saol cevabın için,dediğin gibi daha tam olarak oturmadığından ya da yumuşayınca bu his geçebilir diye umut ediyorum ben de ama ben çok zayıf biri değilim boyuma göre bu kilo normal aslında 1.60 boyum var ve 48 kiloyum şuanda,bide kilo aldığımda göğüs kısmımda bi değişiklik pek olmuyo benim...
Naci bey de bana ancak çok kilo alırsam bu durumun düzelebilceğini söyledi ama aklıma takılan şey,bu ameliyatı olan pek çok zayıf insan var ama neden benim yaşadığım durumun benzerini yaşayan birileri yok,forumu alt üst ettim ,buna benzer sadece bir iki kişiye rastladım,yani bu sırf zayıflık şişmanlıkla ilgili bi durum mu yoksa kulanılan teknikten yada başka bişeyden mi kaynaklanıyo bunu bilemiyorum
bu durumun zamanla düzelebileceğini bilsem inan çok rahatlıcam,iknci bi ameliyata mecbur kalmaktan çok korkuyorum ama genede düzelmesi için umudum var ,umarım düzelir
Naci bey de bana ancak çok kilo alırsam bu durumun düzelebilceğini söyledi ama aklıma takılan şey,bu ameliyatı olan pek çok zayıf insan var ama neden benim yaşadığım durumun benzerini yaşayan birileri yok,forumu alt üst ettim ,buna benzer sadece bir iki kişiye rastladım,yani bu sırf zayıflık şişmanlıkla ilgili bi durum mu yoksa kulanılan teknikten yada başka bişeyden mi kaynaklanıyo bunu bilemiyorum
bu durumun zamanla düzelebileceğini bilsem inan çok rahatlıcam,iknci bi ameliyata mecbur kalmaktan çok korkuyorum ama genede düzelmesi için umudum var ,umarım düzelir