• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Naci Çelik hakkında bilgi paylaşım

kizlar bir arkadasin istegi üzerine son kez 6 aylik burnumun resimlerini ekledim....isteyen bakabilir(op olajaklar)

ADA03, KALEM1981, MMBLACKROSE,PELINE Hanımlarrr, resimlerinizi görebilmem acısından sizi arkadas olarak ekledimm, kabul ederseniz cok memnun olrum bana fikir vermeniz acısından Bende burun estetiği yaptırmayı düsünüyorum Yakup beyi arastırdım önce, eline saglık cok basarılı işler çıkarmıs ancak maliyeti çok tuzlu geldi ve vazgecmek durumundayım zira karsılayamam Şimdi naci beyi araştırıyorum, birkaç görebildiğim fotolarda onu da cok basarılı buldum.. ama tabi onun ameliyatları ne kadara bilmiyorum Sakıncası yoksa burun estetiği yaptıran arkadaslar söyleyebilirlermi, naci beyin ameliyatı ne kadara mal oldu sizlere?

Arkadaslar, bu başlığın elimden geldiğince tamamını okumaya calıstım. öncelikle ücret konusunda bir fikrim oldu yazılanlardan 5000 TL gibi, ikinci olarak sayfaları okurken resim koyan birkac baska arkadasları da ekledim (ayısıgı,pinden,armine,venus,gökce ve nickini hatırlamadıgım bir kac kişi daha) Kabul ederseniz cok sevinirim hanımlar..bana gercekten yardımcı olmus olursunuz.. ve bnm için gercekten önemli karar vermek konusunda,zira ben 5 senedir bu ameliyatı erteliyorum endişelerim ve birde tabi maddi olanaklar yüzünden.. Acıkcası 2 sene önce bir fırsatım oldu ama korkularım yüzünden (yok dogal durmaz, cok kalkık olur, eski burnumu özlerim vs gibi ve sagolsun annemin de sürekli bu konuda moral bozucu konusmalarıyla) yaptıramamıstım Simdi işte yine aynı sendrom, doktora karar veriliyor ama gel gör ki tuzlu geliyor.. Acaba muayene ve tasarım için para alıyormu? ve de ücrette pazarlık yaparmı?

Birde şu var, bnm burnum cok büyük cok kemerli değil yandan bakılınca hafif bir köprü var ve insan bakınca, ya sunu biri zımparalasa da düzelse diyor :D umarım ifade edebildim :D sanki cok bir meramı yokmus gibi geliyor bana.. Yani ben bu işin tekniğini bilmiyorum, nasıl yapıyorlar mesela sadece törpüleme yeterlimi, kemiği kırıp şekli düzeltmeye lüzum var mı nihayetinde doktor karar veriyor ama merak ettiğim ameliyatın maliyeti, burnun doktoru cok ugrastırıp-ugrastırmamasına göre değişiyormu?yoksa statikmi? mesela okudugum kadarıyla yakup avsarda statikmiş, ilkkez yaptıranlar 8500-9000 arası gibi birsey ödüyormus,revizyon 12000miş mesela.. :uhm:

kızlar ben de internetteki araştırmalarıma dayanarak Naci Çelik'e meme ameliyat olmayı düşünüyorum.Bu kararımda hakkında okuduğum yorumlar etkili oldu diyebilirim.araştırmaya ve çok doktorla görüşmeye de fazla zamanım yok.Sizce ne yapmalıyım ,doğru bi karar mı verdim bilemiyorum.
Naci Beyle daha görüşemedim.Kendisine meme büyütme ameliyatı yaptıranlar bana biraz fikir verebilr mi?
Ben en çok ameliyat sonrası çok fazla ağrı çekmekten ve iz kalır diye korkuyorum en büyük endişelerim bunlar :(
açıkçası cesarete ihtiyacım var.

Son düzenleme:
kızlar ben de internetteki araştırmalarıma dayanarak Naci Çelik'e burun ve meme ameliyat olmayı düşünüyorum.Bu kararımda hakkında okuduğum yorumlar etkili oldu diyebilirim.Ben şehirdışındayım araştırmaya ve çok doktorla görüşmeye de fazla zamanım yok.Sizce ne yapmalıyım ,doğru bi karar mı verdim bilemiyorum.
Benim burun revizyon olacak,açıkçası en çok bundan korkuyorum,zorluk derecesini de bilemediğimden,2 ameliyatı aynı anda olmak istemedim.
o nedenle önce meme sonra burun yaptırıcam.
Naci Beyle daha görüşemedim.Kendisine meme büyütme ameliyatı yaptıranlar bana biraz fikir verebilr mi?
Ben en çok ameliyat sonrası çok fazla ağrı çekmekten ve iz kalır diye korkuyorum en büyük endişelerim bunlar :(

benim ameliyat olalı yaklaşık 1 sene olacak ve hayatımda kendim için şimdiye kadar yaptığım en iyi şey ve en doğru doktor olduğunu düşünüyorum.. Uzun uzun yaşadığım süreci yazmayacağım çünkü önceki sayfalarda detaylı bir şekilde anlatmıştım,insanları sıkmak istemem aynı şeylerden bahsederek..ama şunu söyleyebilirim,5 sene boyunca gögüs büyütme ameliyatını araştırıp,hem akademik anlamda yapılan yayınlara,doktorların uzmanlık alanalrına kadar araştırarak burada adı geçen geçmeyen bir çok doktor ile görüştüm ve naci beyin gögüs konusunda gerçekten çok iyi bi cerrah olduğunu kendim yaşayarak gördüm.Ameliyat sonrası eğer kollarını benim gibi hemen kullanmaya kalkışmazsan öldüm bittim şeklinde bir ağrın olmayacaktır,en zor ilk 3 gün olur ve sonradan yavaş yavaş ağrın ve acıların azalır. İzler zaman içerisinde soluklaşıp belirsiz hale geliyor.. ben de şehir dışındayım ve bütün araştırmamı istanbulda yaptım,aklımdaki tüm doktorlarla teker teker görüştüm.biraz acı çeksen de süreç sonunda yaşayacağın mutluluğun yerini hiç bişey almıyor,o kadar doğal bi görüntü ki senden bir parça gibi,estetik olduğunu anlamak için uzman olmak gerekiyor,ben o kadar mutluyum ki herkesin en az benim kadar mutlu olmasını dilerim..ameliyat sonrası doktorum söylese de hayatın değişmeyecek diye... ama inan benim hayata bakış açım bile değişti,ne kadar üzülüyormuşum önceki halime..şu anki mutluluğumu tari edecek bir sözcük bile yok,yıllardır kendimi boşuna üzdüğümü,boşuna zaman geçirdiğimi anladım.. doğr doktor doğru zman ve kendini hazır hissetmek önemli olan süreçte bu.. ve naci bey bu konuda en doğru isimlerden birisi..umarım sen de e kısa sürede karar veririsin..

kızlar ben de internetteki araştırmalarıma dayanarak Naci Çelik'e burun ve meme ameliyat olmayı düşünüyorum.Bu kararımda hakkında okuduğum yorumlar etkili oldu diyebilirim.Ben şehirdışındayım araştırmaya ve çok doktorla görüşmeye de fazla zamanım yok.Sizce ne yapmalıyım ,doğru bi karar mı verdim bilemiyorum.
Benim burun revizyon olacak,açıkçası en çok bundan korkuyorum,zorluk derecesini de bilemediğimden,2 ameliyatı aynı anda olmak istemedim.
o nedenle önce meme sonra burun yaptırıcam.

Meme büyütme konusunda izden değil ama ağrıdan kork. Özellikle ilk 2-3 gün. çünkü gerşekten ağrılı bir ameliyat. Ama 2 hafta sonra herşeyi unutup denize girebiliyrsun. En azından ben öyle yapmıştım... ızler zaten meme altında kaldığı için hiç görünmüyor. Benim 4 sene oldu hiç izim yok diyebilirim...

Bir de 2 ameliyat olmayı düşünürsen ikisini birden ol ve bir anesteziyle aradan çıksın. sonra neden ikisi birarada yaptırmadım diye pişman olursun. burun bildiğim kadarıyla ağrılı bir operasyon değil zaten...

çok teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için
Naci Bey meme ameliyatında hangi tekniği kullanıyor bilmiyorum ama araştırmalarıma göre kas altının çok ağrılı olduğunu,kas zarı altından yerleştirilen protezin ise daha ağrısız ve daha doğal durduğunu okumuştum.
Doktor bey size hangi teknikle yaptı ameliyatı ve bunu neye göre belirliyor acaba?
benim mail yoluyla sorduğum doktorların bir kısmı kas altını tercih ederken bazısı kas zarı altı diye standart bi yöntem söylemişler ,o yüzden açıkçası pek güvenemedim,çünkü bildiğim kadarıyla her hastada aynı yöntem kullanılamayabilir,o yüzden diğr doktorlar açıkçası pek güven vermedi bu konuda...

Bir de acaba iz konusunda mesela 1 sene geçtikten sonraki görüntüsü nasıl olacak,yani dışardan bakan biri bunun iz olduğunu anlayabilr mi kızlar,ağrıya bikaç gün dayanılır geçer de benim asıl endişem iz meselesi ve ameliyat sonrası his kaybı veya sinirlerin zarar görmesi gibi şeylerden de endişeleniyorum

Naci Bey meme ameliyatında hangi tekniği kullanıyor bilmiyorum ama araştırmalarıma göre kas altının çok ağrılı olduğunu,kas zarı altından yerleştirilen protezin ise daha ağrısız ve daha doğal durduğunu okumuştum.
Doktor bey size hangi teknikle yaptı ameliyatı ve bunu neye göre belirliyor acaba?
benim mail yoluyla sorduğum doktorların bir kısmı kas altını tercih ederken bazısı kas zarı altı diye standart bi yöntem söylemişler ,o yüzden açıkçası pek güvenemedim,çünkü bildiğim kadarıyla her hastada aynı yöntem kullanılamayabilir,o yüzden diğr doktorlar açıkçası pek güven vermedi bu konuda...

Bir de acaba iz konusunda mesela 1 sene geçtikten sonraki görüntüsü nasıl olacak,yani dışardan bakan biri bunun iz olduğunu anlayabilr mi kızlar,ağrıya bikaç gün dayanılır geçer de benim asıl endişem iz meselesi ve ameliyat sonrası his kaybı veya sinirlerin zarar görmesi gibi şeylerden de endişeleniyorum

Teknik hastaya göre değişiyor tabi. mesela benimki dual plane yani bir kısmı kad altında bir kısmı kas üstünde. bir arkadaşımda yeterli meme dokusu var diye kas üstüne yapmıştı.. bence önce seni görmeli canı. İz konusu da 1 sene sonra ince beyaz bir iz kalıyo nasıl diyeyim bilmiyorum çatlak var mı sen de ama onlar gibi..

naci bey sabit bir teknik kullanmıyor,her hasta için uygun teknik hangisi ise onu uyguluyor.örneğin bana protezi kas zarı altına yerleştirdi ,benden bir ay önce olan bi arkadaşa dual plan uygulamıştı,zaten benim de mantığıma yatan bir doktorun tek bir teknik üzerinde yoğunlaşması anlamlı değil her hasta için farklı teknikleri uygulayabilmeli..
çünkü her insan farklı vücut yapısına sahip..umarım herşey dilediğin gibi olur.

tek teknik üzerine yoğunlaşması bana da anlamlı gelmedi zaten o nedenle güvenemedim diğer doktorlara ama Naci Bey bu konuda güvenilir iyi bi doktor bu kadar olumlu yorumlar olduğuna göre...
bir iki doktorla daha görüşsem mi bilemiyorum ama daha kendisiyle görüşmeden Naci Bey içime sindi diyebilirim burdaki arkadaşların yorumlarına da dayanarak...
umarım sonuç iyi olur :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar 25 günlük burnumun resimlerini koydum. önden hala çok şiş duruyor bu da canımı sıkmaya başladı. bakalım haftaya naci beyle randevumda neler diyecek. yorumlarınızı bekliyorum.bide ameliyattan sonra üst dudağım çok ince görünüyor.gülüşüm bile değişti. size de böyle oldu mu?

Çok güzel duruyor burnun canım, biraz daha kalkık olsaydı bence çok daha hoş dururdu

Arkadaşlar 25 günlük burnumun resimlerini koydum. önden hala çok şiş duruyor bu da canımı sıkmaya başladı. bakalım haftaya naci beyle randevumda neler diyecek. yorumlarınızı bekliyorum.bide ameliyattan sonra üst dudağım çok ince görünüyor.gülüşüm bile değişti. size de böyle oldu mu?

Çok hoş duruyor burnun canım, özellikle öndende çok güzel, Burnun ön kısmı konusunda doktorlar pek başarılı olamıyor, Naci bey bu konuda çok başarılı

kizlar bir arkadasin istegi üzerine son kez 6 aylik burnumun resimlerini ekledim....isteyen bakabilir(op olajaklar)

canım benim çok geçmiş olsun burnun okadar gazel olmus ki güle güle kullan öndende yandanda harika duruyor bence burnun kalkıklığı da çok muntazam ve güzel iyi günlerde kullan cnmm :nazar:

Back