• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Naci Çelik hakkında bilgi paylaşım

arkadaslar naci celik özel olarak burun ameliyatlarinda uzmanlasmis gibi görünüyor..
peki naci celik e gögüs ameliyati yaptiran varmi?

arkadaslar naci celik özel olarak burun ameliyatlarinda uzmanlasmis gibi görünüyor..

Arkadasim, eger ben sirf gögüs ameliyati yaptirsam hic düsünmeden ona giderim! Cünki cok iyi referanslarini aldim gögüüs konusundan-kendim daha olmadim fakat arkadas KALEM1981 o yaptirdi gögüslerini ve cok memnun hatta burda cok kez bellirti!

Neyse sana iyi arastirmalar

askitocum,naci beye ben 5 senelik araştırmalarım sonucunda bir çok doktor gezerek giden birisi olarak,naci beyin gögüs konusunda son derece uzman olduğunu söyleyebilirim,gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.benim sonuçlarım son derece doğal bir görüntü oldu,izler daha da soluklaşsa kimse ameliyat olduğumu anlamayacak.6,5 ay oldu ve doğal gögüs kadar yumuşacık oldular. eğer gögüslerinizin küçük oluşu psikolojinizi bozuyorsa bu ameliyatı olmaya değer. ben olduğum günden beri bir saniye dahi neden oldum bu ameliyatı demedim. ilk hafta biraz zorlandım,sonrasında herşey gayet güzeldi benim için.. ameliyat öncesinde sizin ne istediğinizi doktorunuza iyice anlatmanız gerekiyor.bence bu ameliyat bir ekip işi,doktor ve hastası arasındaki birbinin algılama ve anlayışa bağlı olarak sonuç çok güzel oluyor. ben nefes aldığım sürece naci beye sürekli minnet duyacağım,gerçekten umarım her hastası umarım en az benim kadar mutlu olur.

Naci bey en çok meme ameliyatı yapıyor. Şunu söylemeliyim burun ve memeyi aynı anda yapan ender doktorlardan birirsi. ben hem meme hem burun oldum. göğüslerim mükemmel oldu. Naci beye minnetdarım. meme burun konusunda gözü kapalı tavsiye ediyorum. Naci bey le görüşmeden kimse ameliyata karar vermesin derim.

cok tesekkür ederim yorumlariniz icin..
bu aksam yine yazistim kendisiyle.

ama sorun: ben gögüslerimi büyütmek deil kücültmek istiyorum..
aranizda kücülten varmi?

gögüs büyültme ameliyatinda naci bey bir numara....bence burunda da öyle....diste kanal tedavisi olmak gögüs büyültme amelyatindan kat kat zor....gercekten cok agrisiz ve basit bir ameliyat!!!!

arkaslar lütfen naci beye gögüs kücültme ameliyati olanlar buraya yazmak istemiyorsa bile özelden bana ulassinlarr..

arkaslar lütfen naci beye gögüs kücültme ameliyati olanlar buraya yazmak istemiyorsa bile özelden bana ulassinlarr..

önceki sayfalarda göğüs küçültme ameliyatı yaptırıp memnun olan bir arkadaşımız vardı Wahshe gibi bir nicki vardı yanlış hatırlamıyosam. Onun yazılarını okuyabilirsiniz..

önceki sayfalarda göğüs küçültme ameliyatı yaptırıp memnun olan bir arkadaşımız vardı Wahshe gibi bir nicki vardı yanlış hatırlamıyosam. Onun yazılarını okuyabilirsiniz..

nerdeyse bütün sayfalari okudum.. gözümden kacmis demek ki.. saol tatlim.

canım benim ameliyat olduğum günden bi gün önce meme küçültme ameliyatı yapmıştı naci bey. oldukça büyük müş. Hastası memnundu. ama kim adını bilmiyorum. Gidip muayeney örneklerini naci bey sana gösterir. ozaman karar verebilirsin.

adacim tabii bakicam ameliyat örneklerine..
ama sorun almanyada yasiyor olmam..
yani birde istanbulu bilmiyorum.. o doktordan o doktora gezip fikir edinemem..

mümkün oldugunca o kisiye ameliyat olanlarla görüsmeye calisip.. ameliyat sonrasi - ameliyat sonucu vs hakkinda bilgi edinmeye calisiyorum..

merhaba
ben naci beye dudak dolgusu yaptırdım bikaç gn sonra gittiğimde şişenin ikinci kısmını yapacak. arkadaşlarım dudaklarımda uçuk var sanıyor. böyle gariplikler normal mi? neredeyse 4-5 gün olacak yaptıralı.

gogus buyutme amelıyatı olan kızlar nacı bey kas altı kas üstü yada kas zarı altımı tercıh edıyor hastalarında kas altı olanlar amelıyat sonrası donemı agrılımı gecıyor merak ettım

merhaba
ben naci beye dudak dolgusu yaptırdım bikaç gn sonra gittiğimde şişenin ikinci kısmını yapacak. arkadaşlarım dudaklarımda uçuk var sanıyor. böyle gariplikler normal mi? neredeyse 4-5 gün olacak yaptıralı.

Çok normal canım. Kuzenim de birçok arkadaşını uçuk diye kandırdıkaydirigubbakcemile3 . ılk günler pişman olmuş gibiydi ama şimdi o kadar güzel oldular ki sanırım hep yaptıracak hatta ben de düşünüyorum.kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım cevabın için. ben de hee uçuk muçuk diye idare ediyorum:) peki kuzen de aynı doktora mı yaptırdı?

gogus buyutme amelıyatı olan kızlar nacı bey kas altı kas üstü yada kas zarı altımı tercıh edıyor hastalarında kas altı olanlar amelıyat sonrası donemı agrılımı gecıyor merak ettım

arminecim,naci bey hastanın vücudu ne için uygun ise o tekniği kullanıyor,yani her hastaya kas altı veye her hastaya kas zarı yaparım şeklinde bir tarzı yok.. bazı arkadaşlar dual plan ameliyat olmalarına karşın mesela benim vücuduma kas zarı daha uygun olduğu için kas zarını uyguladı.kolarını çok fazla kullanmazsan ameliyatın ilk günleri,çok fazla acı çekmezsin.ama bu ameliyatta acı yokmuş diyip benim gibi kollarını kullanırsan fena oluursun. ben hiç ağrım yokken 2. günden sonra çok fena oldum çünkü kollarımı çok rahat kullanmıştım,ama o da 3-4 gün sürdü,sonuç çok güzel ve çok ama çok doğal

kızlar ozelden yazarmısn dolgu fıyatını ucuklu arkdslar:))

burdan ögrenmenın bı sakıncası varmı gercı benım ıhtıyacım yok ama arkadasım yaptırmıstı bı guzelllık merkezınde hemen erıdı yada cok kısa bı süre ödemden dolayı bı dolgunluk var gıbı gozuktu bılemıyorum ama hayal kırıklıgı olmustu arkadasımda okadar parası cope gıttı resmen

Back