artık kimsenin sesi çıkmıyor. yokmu ameliyat olan. bildiğim kadarıyla Gizemo ameliyat olucak 29 ocakta . blackhoney olucakmıydı ameliyat?
Evet , öngörüsme randevum 6 subat ve amaliyat tarihim 8 subatda. Fakat patronumdan kesin olarak yarina cevap alicagi izin icin..
Ayrica ben aslinda kararimi verdim Dr.Naci Celike fakat aklim bi yandan da Dr.Serhat Tuncerde, ya o kadar öneriler olduki ne bileyim..ama Dr.Serhat Tuncere gitsem bu sefer aklim Dr.Naci Celikde kalacak..ama Dr.Serhat ile hic görüsmedim daha..
Ben chocolaten, ardanin pelinenin burunlarini gördüm ve cok begendim. Burda bi kac arkadasim var onlarinkini acikcasi pek begenmedim, biriside hatta doktorun iyi yaptigi halde kendisinin o sekil olmasini istedigini yazmisdi ben cok kalkik oldugunu fark etmisdim ve ben kendim kesinlikle fazla kalkik istemiyorum hafif kalkik ve hafif oyuklu findik burun ucu isterim ve insallah Dr.Naci Celik o sekil yapar yani tarz olarak arda arkadasimizin veya peline veyahut chocolate tam benim istedigim gibi keske benim ki de öyle olsa acaba benim burnumda olurmu o sekil..bi de Doktor Naci Celik gögüs konusunda da cok profesyonel!
çünkü burun ucundaki kıkırdakdan dolayı önceleri bir eşitsizlik yaşayabiliceğimi söyledi. geçici olarak yani. ama olmadı. zaten iki burundeliği hiçbirzaman eşit olmaz. önemli olan belirgin olmaması. yüzün sağı ve solu eşit değildir. bütün vücut böyle. naci bey çok başarılı bir doktor. en ameliyat tarihi aldın mı. ben çok araştırdım ve sonun da naci beye karar verdim.
burun delıklerı gayet orantılı duranlarda var cok sırıtanlarda evet yuzde yuz esıt olmayablır ama bu demek deılkı doktor bırını bska bırını bambaska yapablır dıye kımınınkı gayet orantılıda yapılıyor bu bır bahane olmamlı
çünkü burun ucundaki kıkırdakdan dolayı önceleri bir eşitsizlik yaşayabiliceğimi söyledi. geçici olarak yani. ama olmadı. zaten iki burundeliği hiçbirzaman eşit olmaz. önemli olan belirgin olmaması. yüzün sağı ve solu eşit değildir. bütün vücut böyle. naci bey çok başarılı bir doktor. en ameliyat tarihi aldın mı. ben çok araştırdım ve sonun da naci beye karar verdim.
burun delıklerı gayet orantılı duranlarda var cok sırıtanlarda evet yuzde yuz esıt olmayablır ama bu demek deılkı doktor bırını bska bırını bambaska yapablır dıye kımınınkı gayet orantılıda yapılıyor bu bır bahane olmamlı
İlk uyarıları aldınız bu sitenin dili Türkçe'dir !
bencede katılıyorum.benim 1 yılı biraz geçmiş olmasına ragmen en başından beri burun deliklerimde orantısız.misserable senın de dedıgın gıbı gayet orantılı yapılan burun delikleri var ki zaten öyle olmalı
sevgili kAYRA ARL senin doktorun kimdi?
burun oldum şimdi sıra meme operasyonunda naci bey nasıl acaba yada memede en iyi kimdir
naci bey gögüs operasyonunda bence çok ama çok başarılı.kompleks durumları bile en az cerrahi ile çözüme kavuşturabilecek bir yeteneğe sahip. Istanbul'da bir çok profesor ve bir çok konusunda uzman plastik cerrah ile görüştükten sonra naci beye bu ameliyatımı oldum ve sonuç gerçekten çok güzel ve doğal görünümlü oldu.ben aklımda öyle birşey canlandırmışım ki,nasıl olsa prote< konulduğu için yapay bir görüntü olacak diyordum.ama yumaşaklığı ve duruşu eğer izler olmasa gerçek bir gögüsten ayırlamaz.bence eğer insan gögüslerinden şikayetçi ve bu durum pisikoljik olarak yıpratıyorsa bence bu ameliyatı olmaya değer,gerçekten insanın mutluluğuna çok büüyük katkı sağlıyor.
nekadar ödedın gögüs ıcın kalem1981?
Ve ız cok bellı oluyormu ve gögüsün neresınde?
burun oldum şimdi sıra meme operasyonunda naci bey nasıl acaba yada memede en iyi kimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?