• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Naci Çelik hakkında bilgi paylaşım

kizlar 3 yeni resim koydum biraz uzaktan oldu ama napim makinem yakinlasinca irenc cikiom :))))))sırnaşık şey

adacım çok geçmiş olsun bak atlatmışsın sonunda çok güzel olduğuna eminim burnunun en başta biraz büyük görünür sana şişler indikçe alışırsın burnuna o yüzden sabret biraz daha...

herkese merhaba diyorum,ayın 2.sinde ameliyat olalı tam 6 ay oldu.artık herşey yolunda.herhangi bir sorun yok ve artık kendi gögüs yapım gibi.izler biraz daha soluklaşırsa,protez olduğunu anlamak güç olacak,görüntü o kadar doğal bir halde.ilk hafta biraz sıkıntısı olsa da bu ameliyat insanın özgüveninin gelmesi açısından çok önemli bir rol oynuyor. ben bu ameliyata psikolojik olarak da hazırlıklı girmek gerektiğinin önemli olduğunu düşünüyorum,çünkü ameliyata sağlıklı bir birey olarak giriyorsunuz,ehh ilk bir kaç gün çekebiliyorsunuz hepsi bu kadar. ilk haftalarda hatta ilk ayda görüntüleri çok da hoş olmuyo,ama zamanla çok hoş bir görüntüye ulaşıyorlar. his konusu ise kişiden kişiye değişerek zaman içerisinde geliyor. Ben çok mutluyum herkesin en az benim kadar mutlu olmasını diliyorum herkese iyi seneler diliyorum.opuyorumnanaktan

kızlar yaa niye duruldu bu topic böyleeee
biraz hareketlilik olsun şöyle yeni yeni ameliyatlar-görüşmeler-tasarımlar olsun, herkes güzel güzel burunlara göğüslere kavuşsun istiyorum
ha diceksiniz ki madem öyle sen git ol :D emin olun o kadar çok istiyorumki deli gibi ama şu anda para yok paraaa :(:(:( isyanım geldi.zaten piyangodanda sadece amorti çoktı :(:(:(

Kizlar hepinizin yeni yili kutlu olsun! Baktimki burda durgunluk var biraz hareket getireyim dedim ;-) Evelisi günü Dr. Naci beyden tasarlama calismalarini aldim ..Bakin albümüme siz karar verin artik.. Ayrica Dr. Avsarinda tasarim calismasi var ayni Fotodan..Bugün cok üzüldüm ben aslinda, 06.02.10 tarihine amaliyat randevusu alacaktim fakat e-mail cevabi aldim Dr. Naci beyin asistanindan o günü baska amaliyat varmis..Bana o tarih cok önemli cünki hem gögüs hemde burun amaliyati olmak istiyorum bi arada kombine olarak..Bende mail cevap olarak 08.02.10 tarihine alsinlar diye..bakalim nolcak? Cünki o tarihe mejburum zar zor ozaman izin alabildim isyerimden..Ve ben yurtdisindan gelicegim icin tami tamina 14 gün kalmak istiyorum kontrollerimi rahatlikla Türkiyede Dr. Naci beyde yapabilmek icin..YAA insallah olur..Ayrica kizlar albüme bakip fikirlerinizi bekliyorum sekil olarak bana ne önerirseniz artik..inanin cok sevinirim görüsleriniz icin.. Aslinda cok korkuyorum istedigim gibi olmazsa burnum..gögüsten yana fazla teredütüm yok fakat burun konusu, bunu burnundan amaliyat olanlar zaten cok iyi bilirler cok korkuyorum olmaz diye istedigim gibi...Bi de sunu fark ettin, bazi naci beyin burunlarinin (isim vermiyorum) burun uclari benim istediginm gibi zarif olmamis sanki..bu burun ucu zariflgini ben sadece chocolate ve pelinede gördüm -digerlerinde pek göremedim nedense...Benim istedigim burun tipi petek dincöz burun sekli. hafif inceltilmis hafif kalkik hafif oyukluk ve zarif bi burun ucu..acaba bana yakisirmi sizce??CADIARZU

Kizlarr sonunda bir ameliyat tarihi kesinlestirdik.. kismetse 28 ocak muayene, 29 ocak ameliyat oluyorum.. garip bir korku sardi içimi :d

Merhaba peline beni de arkadaş listene ekler misin? Naci beye ameliyat olmayı düşünüyorum bende.. Burun resimlerini görmek isterim..

Kizlarr sonunda bir ameliyat tarihi kesinlestirdik.. kismetse 28 ocak muayene, 29 ocak ameliyat oluyorum.. garip bir korku sardi içimi :d

gizemcim hadi bakalım şimdiden geçmiş olsun,hem burun hem gögüs mü olacak... ameliyat tarihini alınca zaten garip bir korku ve heyecan alıyor insanı. Birkaç defa gelgitler yaşıyo insan,sonra ameliyattan sonra bu kadar süre neden beklemişim diyosun. şimdiden geçmiş olsun

blacknoney haydi hayırlısı olsun cnmm görüşmelerin iyi geçer inşallah.bence naci beye taö istediğin burun ucunu anlat çünkü bi burnun ucu güzel değilse(önden) profilden kavisi süper olsada benm için pek önemli değil açıkçası bu yüzden gerçekten çok önemli.benm krdeşmde naci beye amlyt oldu ve ilk gördüğümde çook büyük flan dedim ve burun kanadının biri daha yana doğruydu flan ama tabi o düzeldi ve şmdi burun sırtında pek aman aman değişiklik olmuyo ama ucu gerçekten günden güne değişiyo kibarlaşıyo.o yüzden hemen yargıya varma bence boşa soru işaretlerine yer verme kafanda.mesela forumda masummasal arkaşımz vrdı onun dr.u yakup avşardı ama 7.aya kadar burun ucunu ben beğenmiodum (profilden süperdi o başka) sonra 9.aylık fotosunu koymuştu inanamadım o kadar güzel olmuş oturmuşki burun ucu bayılldım resmen.öyle işte :) hadi inşallah güzel güzel burun fotolarına yorum yaaparız en yakın zamanda.

gizm'cimmm hayırlı olsun tam istediğin gibi burna kavuşman dileğiylee..

hayrlı olsun gızem omarım bukez ıstedgn gıbı olur nekadr fıyat aldın nacı beyden

cevoo, sana tvsiyem barıs cakırlada revizyon icin gorus, bugun birkac revisyon sonucunu gordum gerckten cok iyiydi, senin durumunu bende takip ediyorum canım.simdi randevun ne zaman emre beyle

cevoo, sana tvsiyem barıs cakırlada revizyon icin gorus, bugun birkac revisyon sonucunu gordum gerckten cok iyiydi, senin durumunu bende takip ediyorum canım.simdi randevun ne zaman emre beyle

Canım benim randevum 21 ocakta..Ben Barış beye de mail attım ama burnumdaki derinin inceldiğini oraya önce bir operasyonla yağ enjekte edip sonra aradan zaman geçince burunu düzeltmek için operasyon yapılabileceğini yazmış.. Aklıma yatmadı..Doku koyulduğunu duydum ama yağ enjekte etmek.. Ayrıca iki kere operasyon geçirecem bu durumda...O yüzden aklıma yatmadı anlayacağın...Sağol ilgin için canımm..opuyorumnanaktan

Bir de sen ne zaman ameliyat olmayı düşünüyorsun canım. Barış beye mi karar verdin? Bugün gittim yazmışsında...Ben bu haziran temmuz düşünüyorum ameliyat tarihi almayı. Ancak 1 sene dolacak ve daha da sabredemeyeceğim..Nefes de alamıyorum hiç ne yazık ki..... Senin revizyon değil diye hatırlıyorum ben ama yanlışım varsa kusura bakma. Başka görüştüğün dr var mı? Sen ıstanbul'dasın doktorlara yakınsın ne güzell....

anladim cnm Ben Baris bêye olucm karar verdim ama naci celik Emre ilhanlada gorustum ama Baris bey aklima yatti. Sen arda katirciogludan once kime ameliyat olmustun?

gizemcim hadi bakalım şimdiden geçmiş olsun,hem burun hem gögüs mü olacak... ameliyat tarihini alınca zaten garip bir korku ve heyecan alıyor insanı. Birkaç defa gelgitler yaşıyo insan,sonra ameliyattan sonra bu kadar süre neden beklemişim diyosun. şimdiden geçmiş olsun

tskler canim. cift ameliyat evet kismetse.. aynen dedigin gibi korku ve heyecan biraz oluyor ama sonradan korkulacak bisey olmadigini anliyorsun. ilk ameliyat olusumda narkozdan korkmustum ben özellikle (hala da korkmuyor degilim). ama bu seferki korkumun sebebi daha farkli. Gögüs konusunda bir süphem yok, nette okudugum hastalarin yorumundan ve buradaki arkadaslarin gögüs ameliyati sonrasi memnuniyetinden Naci beyin bu konuda çok iyi olduguna daha görmeden inandim. asil korkum burun ile ilgili, seconder ameliyat olacagi için endiselerim var, bir ikinci hayal kirikligi yasamam insallah. ameliyat fln neyse de olayin pskilojik boyutu daha çok sarsiyor insani beklentileri karsilanmayinca.. hayirlisi bakalim dualarinizi eksik etmeyinn :)

hersey ayarlandi.. birtek ödeme konusunda süphelerim var. kredi kartimin limiti sinirli. biran önce hesap numarasina havale ile ödeyip ödemeyecegimi ögrenmem lazim ki o kadar parayla sokakta dolasmam.. onca ay çalistim biriksin diye simdi basina bi kaza gelmesine firsat vermemek lazim :lepi:

gizm'cimmm hayırlı olsun tam istediğin gibi burna kavuşman dileğiylee..

tskler cnm, sende en kisa zamanda insallah ameliyat olma firsatini bulursun

hayrlı olsun gızem omarım bukez ıstedgn gıbı olur nekadr fıyat aldın nacı beyden

tskler. fiyat konusmadik aslinda. burun icin seconder ameliyat fiyatlarini sormustum normal bi ameliyattan daha pahaliyo geliyor canim.. üzerine biraz daha eklemek lazim..

eveet evime geldim şimdi o be sonun da internet özgürlüğü. şimdi resimleri koydum kızlar yoryumları bekliyorum. Naci bey çok iyi bir doktor. ıki ameliyat düşünenler hiç korkmayın gidin olun. sadece 4 gün sıkıntı hepsi bu. resim koydum hadi yorum bekliyorum HADııı ! GERCEĞı SÖYLEYıN HıÇ ALINMAM.

kardeşceğiziminiin yeni fotolarını yüklediimm.isteyen bakabiliirr..
bu kadar çalışkan bi kk kullanıcısıda takdir edilir yani :D
bu arada bugün doğum günüümm :)

Back
X