gzmcigim ben ilk günden giyiniom yiyom hatda yatakdan desteklenerek kalkiodum....cok acisiz bi ameliyat
yeni resim yok mu mmblacrose'cum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gzmcigim ben ilk günden giyiniom yiyom hatda yatakdan desteklenerek kalkiodum....cok acisiz bi ameliyat
kızlar yaa niye duruldu bu topic böyleeee
biraz hareketlilik olsun şöyle yeni yeni ameliyatlar-görüşmeler-tasarımlar olsun, herkes güzel güzel burunlara göğüslere kavuşsun istiyorum
ha diceksiniz ki madem öyle sen git ol emin olun o kadar çok istiyorumki deli gibi ama şu anda para yok paraaa isyanım geldi.zaten piyangodanda sadece amorti çoktı
Kizlarr sonunda bir ameliyat tarihi kesinlestirdik.. kismetse 28 ocak muayene, 29 ocak ameliyat oluyorum.. garip bir korku sardi içimi :d
cevoo, sana tvsiyem barıs cakırlada revizyon icin gorus, bugun birkac revisyon sonucunu gordum gerckten cok iyiydi, senin durumunu bende takip ediyorum canım.simdi randevun ne zaman emre beyle
gizemcim hadi bakalım şimdiden geçmiş olsun,hem burun hem gögüs mü olacak... ameliyat tarihini alınca zaten garip bir korku ve heyecan alıyor insanı. Birkaç defa gelgitler yaşıyo insan,sonra ameliyattan sonra bu kadar süre neden beklemişim diyosun. şimdiden geçmiş olsun
gizm'cimmm hayırlı olsun tam istediğin gibi burna kavuşman dileğiylee..
hayrlı olsun gızem omarım bukez ıstedgn gıbı olur nekadr fıyat aldın nacı beyden