artık kimsenin sesi çıkmıyor. yokmu ameliyat olan. bildiğim kadarıyla Gizemo ameliyat olucak 29 ocakta . blackhoney olucakmıydı ameliyat?
Evet , öngörüsme randevum 6 subat ve amaliyat tarihim 8 subatda. Fakat patronumdan kesin olarak yarina cevap alicagi izin icin..
Ayrica ben aslinda kararimi verdim Dr.Naci Celike fakat aklim bi yandan da Dr.Serhat Tuncerde, ya o kadar öneriler olduki ne bileyim..ama Dr.Serhat Tuncere gitsem bu sefer aklim Dr.Naci Celikde kalacak..ama Dr.Serhat ile hic görüsmedim daha..
Ben chocolaten, ardanin pelinenin burunlarini gördüm ve cok begendim. Burda bi kac arkadasim var onlarinkini acikcasi pek begenmedim, biriside hatta doktorun iyi yaptigi halde kendisinin o sekil olmasini istedigini yazmisdi ben cok kalkik oldugunu fark etmisdim ve ben kendim kesinlikle fazla kalkik istemiyorum hafif kalkik ve hafif oyuklu findik burun ucu isterim ve insallah Dr.Naci Celik o sekil yapar yani tarz olarak arda arkadasimizin veya peline veyahut chocolate tam benim istedigim gibi keske benim ki de öyle olsa acaba benim burnumda olurmu o sekil..bi de Doktor Naci Celik gögüs konusunda da cok profesyonel!