• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Naci Çelik hakkında bilgi paylaşım

artık kimsenin sesi çıkmıyor. yokmu ameliyat olan. bildiğim kadarıyla Gizemo ameliyat olucak 29 ocakta . blackhoney olucakmıydı ameliyat?

Evet , öngörüsme randevum 6 subat ve amaliyat tarihim 8 subatda. Fakat patronumdan kesin olarak yarina cevap alicagi izin icin..

Ayrica ben aslinda kararimi verdim Dr.Naci Celike fakat aklim bi yandan da Dr.Serhat Tuncerde, ya o kadar öneriler olduki ne bileyim..ama Dr.Serhat Tuncere gitsem bu sefer aklim Dr.Naci Celikde kalacak..ama Dr.Serhat ile hic görüsmedim daha..

Ben chocolaten, ardanin pelinenin burunlarini gördüm ve cok begendim. Burda bi kac arkadasim var onlarinkini acikcasi pek begenmedim, biriside hatta doktorun iyi yaptigi halde kendisinin o sekil olmasini istedigini yazmisdi ben cok kalkik oldugunu fark etmisdim ve ben kendim kesinlikle fazla kalkik istemiyorum hafif kalkik ve hafif oyuklu findik burun ucu isterim ve insallah Dr.Naci Celik o sekil yapar yani tarz olarak arda arkadasimizin veya peline veyahut chocolate tam benim istedigim gibi keske benim ki de öyle olsa acaba benim burnumda olurmu o sekil..bi de Doktor Naci Celik gögüs konusunda da cok profesyonel!

ılk uyarıları aldınız bu sitenin dili Türkçe'dir !

Evet , öngörüsme randevum 6 subat ve amaliyat tarihim 8 subatda. Fakat patronumdan kesin olarak yarina cevap alicagi izin icin..

Ayrica ben aslinda kararimi verdim Dr.Naci Celike fakat aklim bi yandan da Dr.Serhat Tuncerde, ya o kadar öneriler olduki ne bileyim..ama Dr.Serhat Tuncere gitsem bu sefer aklim Dr.Naci Celikde kalacak..ama Dr.Serhat ile hic görüsmedim daha..

Ben chocolaten, ardanin pelinenin burunlarini gördüm ve cok begendim. Burda bi kac arkadasim var onlarinkini acikcasi pek begenmedim, biriside hatta doktorun iyi yaptigi halde kendisinin o sekil olmasini istedigini yazmisdi ben cok kalkik oldugunu fark etmisdim ve ben kendim kesinlikle fazla kalkik istemiyorum hafif kalkik ve hafif oyuklu findik burun ucu isterim ve insallah Dr.Naci Celik o sekil yapar yani tarz olarak arda arkadasimizin veya peline veyahut chocolate tam benim istedigim gibi keske benim ki de öyle olsa acaba benim burnumda olurmu o sekil..bi de Doktor Naci Celik gögüs konusunda da cok profesyonel!

sevgili Blackhoney Serhat tuncerin topiğindede yazdım. kesinlikle Naci çelik diyorum. eğer iki ameliyat olucaksan Naci çelik meme burnu süper yapıyor. Naci bey eğer burnu minicik istesen bile eğer burnun buna müsaitse yapıyor.ayrıca burnu herzaman biraz kalkık yapmak daha iyi zaten zamanla bir iki milim iniyor. Naci bey para göz değil pazarlık yap. Birkaç bin fazla ver mutsuz olma. ben çok araştırdım. Naci bey açık taknik yapıyor. Belki sen benim burnumu pek beğenmedin ama inan çok doğal duruyor gerçekte kimse anlamadı. hatta daha kalkık olsaydı bile diyorum. Biraz kalkık yaptır ki inince eşitlensin.
hersey istediğin gibi olur umarım

canim benin en cok begendigim burunlardan biri senin burnun! para konusunda bile doktor bey le anlasdim-o konuda bile hic sorunum yok..acaba benim istedigim tarz burun senin burun tarzin ve chocolatin ve pelinenin..aca benim burnumdan o sekil yapa bilirmi diye..cünki benim kemigi zor burnumun..

çünkü burun ucundaki kıkırdakdan dolayı önceleri bir eşitsizlik yaşayabiliceğimi söyledi. geçici olarak yani. ama olmadı. zaten iki burundeliği hiçbirzaman eşit olmaz. önemli olan belirgin olmaması. yüzün sağı ve solu eşit değildir. bütün vücut böyle. naci bey çok başarılı bir doktor. en ameliyat tarihi aldın mı. ben çok araştırdım ve sonun da naci beye karar verdim.

burun delıklerı gayet orantılı duranlarda var cok sırıtanlarda evet yuzde yuz esıt olmayablır ama bu demek deılkı doktor bırını bska bırını bambaska yapablır dıye kımınınkı gayet orantılıda yapılıyor bu bır bahane olmamlı

burun delıklerı gayet orantılı duranlarda var cok sırıtanlarda evet yuzde yuz esıt olmayablır ama bu demek deılkı doktor bırını bska bırını bambaska yapablır dıye kımınınkı gayet orantılıda yapılıyor bu bır bahane olmamlı

burun deliklerim orantılı. Naci bey zaten geçici olarak burun inene kadar yaşayabiliceğimi söyledi ama olmadı. tam tersine oldukça orantılı. doktor buruna göre olabilicek ihtimalleri hastasına söylüyor. Yani dürüst. buda çok önemli. Derinuyku vardı burda ona olmuştu ama düzeldi sonra. Sen neye karar verdin. revizyondan vaz geçtinmi? Naci beye gitmiştin diymi revizyon için?

çünkü burun ucundaki kıkırdakdan dolayı önceleri bir eşitsizlik yaşayabiliceğimi söyledi. geçici olarak yani. ama olmadı. zaten iki burundeliği hiçbirzaman eşit olmaz. önemli olan belirgin olmaması. yüzün sağı ve solu eşit değildir. bütün vücut böyle. naci bey çok başarılı bir doktor. en ameliyat tarihi aldın mı. ben çok araştırdım ve sonun da naci beye karar verdim.

Hayır ameliyat günü henüz almadım.. ben nisan ayında olmayı planlıyorum ama birkaç yerde Naci beyin çok yoğun olduğunu okudum da o yüzden sordum hemen tarih veriyor mu diye... Senin burun deliklerin gerçekten çok orantılı... Umarım benim de öyle olur...

bencede katılıyorum.benim 1 yılı biraz geçmiş olmasına ragmen en başından beri burun deliklerimde orantısız.misserable senın de dedıgın gıbı gayet orantılı yapılan burun delikleri var ki zaten öyle olmalı

bencede katılıyorum.benim 1 yılı biraz geçmiş olmasına ragmen en başından beri burun deliklerimde orantısız.misserable senın de dedıgın gıbı gayet orantılı yapılan burun delikleri var ki zaten öyle olmalı

sevgili kAYRA ARL senin doktorun kimdi?

Kayra Arl Naci bey ile bu konuyu görüştün mü? Çok belirgin mi orantısızlık? Ben Üniversite Hastanesinde olmuştum.. Çok yanlış bi karar vermişim malesef...
Dediğin gibi bazı burunlar inanılmaz muntazam oluyor...

herkese merhaba ben ameliyatı ankara veya istanbulda olmak istiyorum ama henüz kesin kararımı vermedim
istanbulda olursam naci bey'e olmayı düşünmüştüm kendisine mail attım ama yaptığı tasarımı beğenmedim acaba hiç görüşmeye gitmesem direk ankarada mı olsam yoksa muayene ücretsiz nasılsa diyip görüşmeye gitsem mi?
ama gerçekten beğenmedim yaptığı tasarımı çok yapay durmuş

burun oldum şimdi sıra meme operasyonunda naci bey nasıl acaba yada memede en iyi kimdir

naci bey gögüs operasyonunda bence çok ama çok başarılı.kompleks durumları bile en az cerrahi ile çözüme kavuşturabilecek bir yeteneğe sahip. İstanbul'da bir çok profesor ve bir çok konusunda uzman plastik cerrah ile görüştükten sonra naci beye bu ameliyatımı oldum ve sonuç gerçekten çok güzel ve doğal görünümlü oldu.ben aklımda öyle birşey canlandırmışım ki,nasıl olsa prote< konulduğu için yapay bir görüntü olacak diyordum.ama yumaşaklığı ve duruşu eğer izler olmasa gerçek bir gögüsten ayırlamaz.bence eğer insan gögüslerinden şikayetçi ve bu durum pisikoljik olarak yıpratıyorsa bence bu ameliyatı olmaya değer,gerçekten insanın mutluluğuna çok büüyük katkı sağlıyor.

naci bey gögüs operasyonunda bence çok ama çok başarılı.kompleks durumları bile en az cerrahi ile çözüme kavuşturabilecek bir yeteneğe sahip. Istanbul'da bir çok profesor ve bir çok konusunda uzman plastik cerrah ile görüştükten sonra naci beye bu ameliyatımı oldum ve sonuç gerçekten çok güzel ve doğal görünümlü oldu.ben aklımda öyle birşey canlandırmışım ki,nasıl olsa prote< konulduğu için yapay bir görüntü olacak diyordum.ama yumaşaklığı ve duruşu eğer izler olmasa gerçek bir gögüsten ayırlamaz.bence eğer insan gögüslerinden şikayetçi ve bu durum pisikoljik olarak yıpratıyorsa bence bu ameliyatı olmaya değer,gerçekten insanın mutluluğuna çok büüyük katkı sağlıyor.

nekadar ödedın gögüs ıcın kalem1981?
Ve ız cok bellı oluyormu ve gögüsün neresınde?

nekadar ödedın gögüs ıcın kalem1981?
Ve ız cok bellı oluyormu ve gögüsün neresınde?

canım ben 6 ay önce oldum ameliyatı ve 5.500 ödedim.izler soluklaştılar,gögsün alt kısmında yer alıyorlar,daha da soluklaşmasını bekliyorum,contractubex diye bir krem verdi naci bey ameliyat sonrasında onu kullanmaya devam ediyorum

burun oldum şimdi sıra meme operasyonunda naci bey nasıl acaba yada memede en iyi kimdir

NACİ ÇELİK diyorum. Meme konusunda çok iyi. En idailini yapıyor. iki ameliyat oldum burun ve meme . Meme hiç acımadı. Daha 27 günlük sanki hiç ameliyat olmamış gibiyim.
Şimdiki fiyatı 6.500 . Eğer sadece büyütme ameliyatıysa. ama görüşmelisin pazarlık yapabilirsin.

Merhaba,
Bakıyoruz ki uzman yorumları bir süre sonra günaydın nasılsın vb mesajlarla doluyor ve sadece operasyon hakkında yorumları okumak isteyenler bu ek mesajlardan rahatsız oluyor. Defalarca uyarmamıza ceza devreye sokmamıza rağmen sonuç alamadık ve yeni bir alt kategori açtık.

Önerilerinizi bekliyorum...

Uzmanlar ve Fanatikleri... - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

arkadaşlar ben şu an msj atamıorum lütfen siz nacci beyinde alt kategoride yer alması için "kazen"e mesaj atar mıısınıızzzz.ordan muhabbetde edebiliceezz.bence süper olurr

Back
X