tatlım ben de ameliyat sonucunu merak edenlerdendim.doğallığı çok sevdiğim için azcık kalkık buldum ama kesinlikle iyi yapılmış bi burun.ifadeni iyi yönde değiştirmiş.özellikle baştan 3. fotodaki ifade çok hoş.zaten önemli olan burnun tek olarak güzelliği değil yüzündeki manaya kattıkları ve bence bu katkı kesinlikle +++bi de tam önden nasılsın merak ettim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dr. Naci Çelik hakkında bilgi paylaşım
- Konu Sahibi Kazen
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?blacknoney haydi hayırlısı olsun cnmm görüşmelerin iyi geçer inşallah.bence naci beye taö istediğin burun ucunu anlat çünkü bi burnun ucu güzel değilse(önden) profilden kavisi süper olsada benm için pek önemli değil açıkçası bu yüzden gerçekten çok önemli.benm krdeşmde naci beye amlyt oldu ve ilk gördüğümde çook büyük flan dedim ve burun kanadının biri daha yana doğruydu flan ama tabi o düzeldi ve şmdi burun sırtında pek aman aman değişiklik olmuyo ama ucu gerçekten günden güne değişiyo kibarlaşıyo.o yüzden hemen yargıya varma bence boşa soru işaretlerine yer verme kafanda.mesela forumda masummasal arkaşımz vrdı onun dr.u yakup avşardı ama 7.aya kadar burun ucunu ben beğenmiodum (profilden süperdi o başka) sonra 9.aylık fotosunu koymuştu inanamadım o kadar güzel olmuş oturmuşki burun ucu bayılldım resmen.öyle işte :) hadi inşallah güzel güzel burun fotolarına yorum yaaparız en yakın zamanda.
gizm'cimmm hayırlı olsun tam istediğin gibi burna kavuşman dileğiylee..
Canim, bana cümlelerin ile cok güc verdin! ve az önce adanin resimlerini gördüm ve inanki cok icim rahatladi ! Cünki burun ucu cok hosuma gitti hatta taze oldugu halde ne kadar güzel olmus dimi? Kimbilir sonra ne kadar daha güzel olur zarif lesir beni istedigim türden Hatta ada arkadasimiz benim gibi kombine amaliyati olmus! Ayrica bugün cok mutlu oldum Dr. beyin asistani ile görüsdüm ve amaliyat tarihim belli zemuszemuskaydirigubbakcemile2sırnaşık şey
8 Subat amaliyat oluyorum opuyorumnanaktan 6 subat canim istanbuldayim opuyorumnanaktan ve ön görüsmem olacak cok mutluyum!!! simdi heyecanim daha da artiyor...
tekrar yaziyorum ada arkadisimizin burnu daha cok taze olduguna ragmen cok hosuma gitti yaaa insallah bende allahin izniyle mutlu ve memnun bi sonuc olur
albümde en baştaki ve en sondaki eski burnum kızlar. yorum bekliyorum
Az önce resimlerin gördüm ve burnunu cok begendim! Simdiye kadar bi takim burun uclarini pek begenmiyordum ve korkuyordum burun ucum istedigim gibi olmaz diye..ama senin , chocolate arkadasimizin ve peline nin burunlarina bakinca kesinlikle kararimin dogru oldugunun sonucuna vardim Dr. Naci Celiki secmemle Umarim sende mutlusun yani memnunsun dimi burnundan? Ben begendim Doktorun ellerine saglik derim anca..Yakinda bende olucam hem gögüs büyültme ve burun hatta albümümde tasarlamalar var istersen baka bilirsin.. tekrar hayirli olsun (caktirma sanki yeni televizyon almis gibi ;-)
Adacim yüze yag enjeksiyonu da yapacakti Naci bey sanirim onu uyguladiniz mi? 3. resimde yanagin çok hos durmusta acaba buda mi Naci beyin eseri :) burnunu da begendim gayet hos olmus ucuda, güle güle kullan
yüzüme az yağ enjeksiyonu yaptı. ama 3 cü resimde gülümsüyorum ondan daha iyi çıkmış. önden daha güzel çok düzgün şişlere rağmen. naci bey ameliyattan öncede sonrada burnumu beğenmiyceğimi söyledi. ama ben beğendim. naci bey yaptığım güzel ameliyatlardan bitanesi dedi
eveet evime geldim şimdi o be sonun da internet özgürlüğü. şimdi resimleri koydum kızlar yoryumları bekliyorum. Naci bey çok iyi bir doktor. İki ameliyat düşünenler hiç korkmayın gidin olun. sadece 4 gün sıkıntı hepsi bu. resim koydum hadi yorum bekliyorum HADİİİ ! GERCEĞİ SÖYLEYİN HİÇ ALINMAM.
adacım burnun şahane olmuş,gerçekten çok beğendim... söyleyecek sözüm yok,naci bey yine sanatını konuşturmuş,ellerine sağlık.. ben de gaza geliyorum iyice bir an önce olacağım burun ameliyatı..opuyorumnanaktan gerçekten çok ama çok güzel bir sonuç olmuş.
ada cok güzel olmus gülle gülle kullan....
hannatos seninde gecmis dogum günün kutlu olsuuuun.....nice seneler :)
kizlar simdi ben bisey sorcam ben naci beye botox yaptirmayi düsünüomda benim gözlerimin kenarlarinda cizgi cizgi kirisiklik var...gülünce cirkin görünüo.....göze cok yakin enjekte edilebiliormu....botox dedigimiz sis görüntüsü verir mi yoksa sadece kaslarimi felc edio.....
hannatos seninde gecmis dogum günün kutlu olsuuuun.....nice seneler :)
kizlar simdi ben bisey sorcam ben naci beye botox yaptirmayi düsünüomda benim gözlerimin kenarlarinda cizgi cizgi kirisiklik var...gülünce cirkin görünüo.....göze cok yakin enjekte edilebiliormu....botox dedigimiz sis görüntüsü verir mi yoksa sadece kaslarimi felc edio.....
Son düzenleme:
tatlım ben de ameliyat sonucunu merak edenlerdendim.doğallığı çok sevdiğim için azcık kalkık buldum ama kesinlikle iyi yapılmış bi burun.ifadeni iyi yönde değiştirmiş.özellikle baştan 3. fotodaki ifade çok hoş.zaten önemli olan burnun tek olarak güzelliği değil yüzündeki manaya kattıkları ve bence bu katkı kesinlikle +++bi de tam önden nasılsın merak ettim
canım sağol. burnum okadar doğal duruyorki kimse anlamadı . sadece iyi göründüğümü söylediler. aslına bakarsan ben daha kalkık istiyordum. bu bile bana az geldi.
8 Subat amaliyat oluyorum opuyorumnanaktan 6 subat canim istanbuldayim opuyorumnanaktan ve ön görüsmem olacak cok mutluyum!!! simdi heyecanim daha da artiyor...
tekrar yaziyorum ada arkadisimizin burnu daha cok taze olduguna ragmen cok hosuma gitti yaaa insallah bende allahin izniyle mutlu ve memnun bi sonuc olur[/QUOTE]
canım şimdiden geçmiş olsun diyorum sana... ehh sen de benim gibi 1 ay öncesinden almışsın ameliyat randevusunu... bekleyeceksin,mecburen,tatlı bir heyecan olacak ama..mafoldumben gerçekten ben de adanın burnunu çok beğendim yüzüne çok yakışmış.senin ilk ameliyatın olacak değil mi. tasarım da hoşuma gitti benim,çok hoş gözüküyor.zaten gögüs ameliyatı ile ilgili birçok kişi sıkıntı yaşamıyor. sadece şu noktada ben kendi fikrimi söylemek istiyorum,protezin büyüklüğünü bence naci beye bırakın,o bir insanın vücuduna gidebilecek en güzel görüntüyü yakalıyor zaten.blackhoney'cim senin adına ve karar verebilmiş olduğun için çok sevindim.hadi bakalım ameliyat sonrası bol bol resim yüklersin sen de... opuyorumnanaktan
tekrar yaziyorum ada arkadisimizin burnu daha cok taze olduguna ragmen cok hosuma gitti yaaa insallah bende allahin izniyle mutlu ve memnun bi sonuc olur[/QUOTE]
canım şimdiden geçmiş olsun diyorum sana... ehh sen de benim gibi 1 ay öncesinden almışsın ameliyat randevusunu... bekleyeceksin,mecburen,tatlı bir heyecan olacak ama..mafoldumben gerçekten ben de adanın burnunu çok beğendim yüzüne çok yakışmış.senin ilk ameliyatın olacak değil mi. tasarım da hoşuma gitti benim,çok hoş gözüküyor.zaten gögüs ameliyatı ile ilgili birçok kişi sıkıntı yaşamıyor. sadece şu noktada ben kendi fikrimi söylemek istiyorum,protezin büyüklüğünü bence naci beye bırakın,o bir insanın vücuduna gidebilecek en güzel görüntüyü yakalıyor zaten.blackhoney'cim senin adına ve karar verebilmiş olduğun için çok sevindim.hadi bakalım ameliyat sonrası bol bol resim yüklersin sen de... opuyorumnanaktan
ada09 dudklarında kolajen dolgumu var
hayır canım sadece üst dudağımda çok az yağ enjeksiyonu var. ben istemediğim halde naci bey yapmak istedi. benim dudaklarım gayet güzeldi. hatta ben çok yadırgadım ama beğenenler oldu. ama yapay oluyor bence. ama geçici neyseki. sen ne yaptın;? burnundan memnunsun umarım. gayet güzel.
Slm Arkadaşlar.. Acaba Naci bey muayeneden ne kadar sonraya ameliyat günü veriyor en yakın??
istediğiniz gün boşsa eğer ameliyat yapıyor. Boş olduğu güne bağlı. günün hangi sati istediğinizede bağlı. arayıp sorabilşrsiniz
Mmblackrose ve chocochocolate sizler Naci beyi düşünmem de en büyük etken oldunuz.. Tabii Hannatos kardeşinin burnu da ifadesini inanılmaz değiştirmiş.. harika yani..
Senin amaliyat tarihin bellimi?
Bu arada ada09 Naci bey burun deliklerinde orantısızlık olabilir dedi demişsin.. Neden böyle söyledi acaba.. Bu benim ikinci ameliyatım olacak ve asıl sorunum da önden burun deliklerimin orantılı olmaması... burnum tam ortalanamadı yani...
çünkü burun ucundaki kıkırdakdan dolayı önceleri bir eşitsizlik yaşayabiliceğimi söyledi. geçici olarak yani. ama olmadı. zaten iki burundeliği hiçbirzaman eşit olmaz. önemli olan belirgin olmaması. yüzün sağı ve solu eşit değildir. bütün vücut böyle. naci bey çok başarılı bir doktor. en ameliyat tarihi aldın mı. ben çok araştırdım ve sonun da naci beye karar verdim.