arkdslar kesi ile dudak kalınlaştrma dıye bırsey varmıs ılgılenen ve ya yaptıran varmı dudak asma denıyor daha cok kalıcı bır dolgunluk sağlıyormus gecıcı dolgular gıbı yapay ve ıtıcıde durmuyormus nacı beyde boyle bır uygulama yaptıran oldumu bılgısı olan varsa paylaşabirmi acaba
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dr. Naci Çelik hakkında bilgi paylaşım
- Konu Sahibi Kazen
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?burun oldum şimdi sıra meme operasyonunda naci bey nasıl acaba yada memede en iyi kimdir
merhaba glob,seni ameliyat olduğundan beri takip ediyorum ve burnunu inanılmaz beğeniyorum.hatta seninle burnun hakkında konuşabiliriz gelişmelerimizi.ben de Naci beye burun artı göğüs oldum ve gayet memnunum.Burunda duyulmuş bikaç isim var evet seçenek biraz daha fazla fakat göüs pek öyle deil.farklı yöntemler var,farklı protezler var,bunları kullanan kullanmayan doktorlar,iyi yapan iyi yapamayanlar..derken cesaret kırılabiliyor ama ikisini birlikte olmuş ve çok iyi araştırdığını düşünen biri olarak (başka başka doktorlarla görüştüm,yöntemlerin herbirini araştırıp herbirini kullanan doktorlarla da görüştüm) ben Naci Bey e göğüs konusunda çok güvenerek ameliyatıma girdim.Kullandığı her yöntem kesinlikle en güncel ve en doğal yöntem,hastaya da en az zararı verecek şekilde yapıoyor.hastaları çok çabuk iyileşiyor çünkü dokulara saygılı çalışmak ta çok önemli ameliyat sırasında.Sonuçları ise son derece doğal ve boyut olsun,şekil olsun her hastaya göre en doru kararı veriyor benim görüdklerime bakılırsa.Sen yine farklı yöntemelri falan da araştır,farklı doktorlara da git ki anlayasın neyin ne olduunu ve içine sinerek girersin ameliyatına böylece.Diğerlerini de araştırmazsan eğer,yeni yeni yöntemler ve protezler duyarsın ve ameliyattan snra moralin bozulabilr ben bunu bilmiyodum acaba daha mı iyi diye..Yine çok uzun yazdım :kedi:
arkdslar kesi ile dudak kalınlaştrma dıye bırsey varmıs ılgılenen ve ya yaptıran varmı dudak asma denıyor daha cok kalıcı bır dolgunluk sağlıyormus gecıcı dolgular gıbı yapay ve ıtıcıde durmuyormus nacı beyde boyle bır uygulama yaptıran oldumu bılgısı olan varsa paylaşabirmi acaba
benim de dudak burun mesafem fazla ben naci beye gittğimde aynı soruyu sormuştum. bana "ben dudak asma yapmıyorum, tercih etmiyorum, çok kullanışlı olduğunu düşünmüyorum" demişti.
chocochocolate, mmblackrose ve ada, kizlar bana isimlerinzi ozelden atabilirmisiniz acaba? sizlerin burunlari cok hosuma gidiyor naci beye nasil birsey istedigim hakkinda fikir vermesi açisindan isime yarayabilir çok..
cnm Naci Bey e chocochocolate olarak sorbilirsin beni çünkü burdan yazdıklarımı okuyan hastaları hep bu isimle gittikleri için artık Naci Bey de biliyor bilmiyorumkismile
chocochocolate, mmblackrose ve ada, kizlar bana isimlerinzi ozelden atabilirmisiniz acaba? sizlerin burunlari cok hosuma gidiyor naci beye nasil birsey istedigim hakkinda fikir vermesi açisindan isime yarayabilir çok..
gizemo özele attım msj. Meme de olucakmısn?
gizemo özele attım msj. Meme de olucakmısn?
evet cnm, tabi muayeneden sonra kafama yatarsa. ertesi gün direk ameliyat tarihi aldim. özel msjin için tskler
10 günüm kaldi, gittikce endiselenmeye basliyorum. gögüs konusunda hiç bir kuskum yok nedense, ama burun umarim bu sefer istedigim gibi olur yaa
choco: peki cnm, adinin da chocochocolate'e çikmasi garip bi durum olsa gerek hehe :)
benim de dudak burun mesafem fazla ben naci beye gittğimde aynı soruyu sormuştum. Bana "ben dudak asma yapmıyorum, tercih etmiyorum, çok kullanışlı olduğunu düşünmüyorum" demişti.
hımm anldım canım bnde yaptrmak ıstıyorumda aysun kayacının gıbı olcak dıe korkuyorum yapan doktrlar var ama demek nacı bey tavsıye etmıyor
aysun kayacınınkı dolgumu ben hep dudak asma sanıyodum cnku hıc bı dolgu okadr rezalet durmaz dıye barıs beye sorucam bende onermedyse demekkı guzel bırsey deıl ama doğal durdgunu gormustum ben demekkı cok guzel bırsey deıl gıttgımde bnde barıs beye sorcam senn ne oldu angel barıs beye mı olamayak arr verdın
misscim benim dudaklarım biraz cıkıntılı ve gulunce ust dislerim pek gozukmuyor o yuzden dudak operasyonlarını bi ara cok arastırdım.
Martı kanadı tekniği: Burada amaç dudak kenarını yukarı taşıyarak dudağı genişletmek. Kesi üst dudak kenarından ve yükseltilmek istenilen üst kısımdan yapılıyor ve daha sonra arada kalan deri çıkarılıyor, dudak derisi üstteki cilde dikiliyor ve dudağın pembe kısmı yukarı doğru kalkmış oluyor. Bu teknik çok ince dudaklar ve dudak kenarları çok kırışık olan hastalar için iyi bir yöntem. Sonuç kalıcı oluyor.
Boğa boynuzu ya da burun altı dudak kaldırma: Burnun hemen alt kenarından kıvrımlara uygun olarak boğa boynuzu şeklinde kesilerek bir miktar deri çıkarılıyor ve deri yeniden dikilerek dudak yukarı doğru asılmış oluyor. Burun altında ince bir kesi izi kalıyor. Bu teknik, üst dudak derisi geniş olan hastalarda bu mesafeyi kısaltmak için de kullanılıyor. Böylece üst dişlerin görünmesi sağlanmış oluyor. Sonuç yine kalıcı oluyor.
Paris dudak: Dudak kenarları ve filtrum denilen üst dudakta burun altında kalan çukurluğun kenarlarının dolgu maddeleri veya yağ hücreleri ile belirginleştirilerek yapılan dudağa verilen isim.
V-Y tekniği: Üst ve alt dudaklara ağız içinden V şeklinde kesiler yapılarak sonrada Y şeklinde dikilerek dudaklar dolgunlaştırılıyor.
Dudak Asma: Burun içinden yapılan küçük bir kesiden geçirilen dikişler dudaktan da geçirildikten sonra bağlanıyor ve dudak yukarı doğru kaldırılıyor. Görünen bir iz kalmıyor. Oldukça etkili bir yöntem.
Yukarda ayrıntılı olarak anlatılmıs, ben naci beye sormustum ben senin dudakların icin biseye gerek yok demisti hatta burun dudak aram acılırmı operasyondan sonra diye sormustum, yok oyle bir durum gibilerinden bakmıstı yuzume. bunu naci beye sormamım sebebide baska gorustugum bir doktorun ki bu kisi barıs bey degil burun dudak arası mesafen artıcak burun amaliyatındn sonra ve dudak dolgusu icin yer elde edicez demisti.
barıs beyle burun icin gorusmeye gittigimde dislerimin gorunemediginden sikayetci oldugumu soledim oda belki 1 2 mm sanırım (teknik dudak asma olucaktı)yapabilirim dedi, ameliyat oncesi bana hatırlat dedi. ve genel anlamda burun ameliyatı sonrası gulus dudaklarda ortaya cıkıyor guzellesiyor dedi.
bu arada misscim barıs beye olucam cunku benim tek aradıgım dogallık aylardır bu siteyi en dogal ameliyatı yapan doktoru bulmak icin arastırıyorum ve barıs bey bu konuda icime en cok sinen isim oldu ve tasarımda en cok icime sinendi. paramı denklestirip 1 2 ay icinde olucam insallah...
Martı kanadı tekniği: Burada amaç dudak kenarını yukarı taşıyarak dudağı genişletmek. Kesi üst dudak kenarından ve yükseltilmek istenilen üst kısımdan yapılıyor ve daha sonra arada kalan deri çıkarılıyor, dudak derisi üstteki cilde dikiliyor ve dudağın pembe kısmı yukarı doğru kalkmış oluyor. Bu teknik çok ince dudaklar ve dudak kenarları çok kırışık olan hastalar için iyi bir yöntem. Sonuç kalıcı oluyor.
Boğa boynuzu ya da burun altı dudak kaldırma: Burnun hemen alt kenarından kıvrımlara uygun olarak boğa boynuzu şeklinde kesilerek bir miktar deri çıkarılıyor ve deri yeniden dikilerek dudak yukarı doğru asılmış oluyor. Burun altında ince bir kesi izi kalıyor. Bu teknik, üst dudak derisi geniş olan hastalarda bu mesafeyi kısaltmak için de kullanılıyor. Böylece üst dişlerin görünmesi sağlanmış oluyor. Sonuç yine kalıcı oluyor.
Paris dudak: Dudak kenarları ve filtrum denilen üst dudakta burun altında kalan çukurluğun kenarlarının dolgu maddeleri veya yağ hücreleri ile belirginleştirilerek yapılan dudağa verilen isim.
V-Y tekniği: Üst ve alt dudaklara ağız içinden V şeklinde kesiler yapılarak sonrada Y şeklinde dikilerek dudaklar dolgunlaştırılıyor.
Dudak Asma: Burun içinden yapılan küçük bir kesiden geçirilen dikişler dudaktan da geçirildikten sonra bağlanıyor ve dudak yukarı doğru kaldırılıyor. Görünen bir iz kalmıyor. Oldukça etkili bir yöntem.
Yukarda ayrıntılı olarak anlatılmıs, ben naci beye sormustum ben senin dudakların icin biseye gerek yok demisti hatta burun dudak aram acılırmı operasyondan sonra diye sormustum, yok oyle bir durum gibilerinden bakmıstı yuzume. bunu naci beye sormamım sebebide baska gorustugum bir doktorun ki bu kisi barıs bey degil burun dudak arası mesafen artıcak burun amaliyatındn sonra ve dudak dolgusu icin yer elde edicez demisti.
barıs beyle burun icin gorusmeye gittigimde dislerimin gorunemediginden sikayetci oldugumu soledim oda belki 1 2 mm sanırım (teknik dudak asma olucaktı)yapabilirim dedi, ameliyat oncesi bana hatırlat dedi. ve genel anlamda burun ameliyatı sonrası gulus dudaklarda ortaya cıkıyor guzellesiyor dedi.
bu arada misscim barıs beye olucam cunku benim tek aradıgım dogallık aylardır bu siteyi en dogal ameliyatı yapan doktoru bulmak icin arastırıyorum ve barıs bey bu konuda icime en cok sinen isim oldu ve tasarımda en cok icime sinendi. paramı denklestirip 1 2 ay icinde olucam insallah...
Misserable aysun kayacininki ordek dudak dudak dolgusu fazla oldugunda oluyor senin dedigin cok farkli birsey lip lift die gecior AMA iz birakan geteksiz bisey bencede mesela Baris beyde onermemisti.Gizem sen naci bêye revizyon mu olcaksin
evet revizyon
Kuzenim dudak dolgusu yaptırdı Naci Bey' e 2 hafta falan oluyor. ılk 3 gün çok şişmişti hatta acaba yaptırmasamıydım falan dedi ama şimdi inanılmaz doğal ve güzel duruyor dudakları. Yaklaşık 6 ay ile 1 sene arasında kalıcığı varmış. Dua ediyo geçmesin diye:) Bir de dolguyu yaparken özel birşey yaptı dişleri dudaklarının arasından hafifçe görünüyo. Çok doğal ve seksikaydirigubbakcemile3
bulamadım kimdi doktorun neden revizyon oluyorsun?
doktorum Baris Çakirdi. sonuçtan ilk iki ay disinda memnun degilim, sisler indikçe burun sirtinin düz olmadigini farkettim. ve dogallik adina fazla bi islem yapilmamisti zaten sirf kemer alinmisti, eh hala kemer gitmemis goruntusu olunca insan dogal olarak ameliyat olmus gibi hissetmiyor. burun ucum zamanla düstü cnm o yüzden revizyon olmak istiyorum.
doktorum Baris Çakirdi. sonuçtan ilk iki ay disinda memnun degilim, sisler indikçe burun sirtinin düz olmadigini farkettim. ve dogallik adina fazla bi islem yapilmamisti zaten sirf kemer alinmisti, eh hala kemer gitmemis goruntusu olunca insan dogal olarak ameliyat olmus gibi hissetmiyor. burun ucum zamanla düstü cnm o yüzden revizyon olmak istiyorum.
gizmcim şimdiden geçmiş olsun diyelim,umarım bu sefer istediğin sonucu alırsın.. hadi bakalım gögüs ameliyatı da ayrı bir heyecan olacak senin için.. kollarını kullanmadığın sürece acın olmaz,ama benim gibi kollarını aldırmadan kullanırsan ağrın baya şiddetli olabilir.kimse olacak mı canım seninle. bir kaç gün yardıma ihtiyacın olabilir çünkü.hadi bakalım,şimdiden geçmiş olsun
gizmcim şimdiden geçmiş olsun diyelim,umarım bu sefer istediğin sonucu alırsın.. hadi bakalım gögüs ameliyatı da ayrı bir heyecan olacak senin için.. kollarını kullanmadığın sürece acın olmaz,ama benim gibi kollarını aldırmadan kullanırsan ağrın baya şiddetli olabilir.kimse olacak mı canım seninle. bir kaç gün yardıma ihtiyacın olabilir çünkü.hadi bakalım,şimdiden geçmiş olsun
tskler cnm insallah bu sefer sonuç güzel olur. yalniz olucam ben, ailemin bu ameliyati istemiyecegini bildigimden söylemedim. aslinda içim hiç rahat degil ama sonuçta kendim için bisey yapmama karsi çikilacaksa bilmesinler daha iyi diye düsünüyorum. yemek yeme, soyunma/giyinme de pek problem olmuyorsa kollarimi baska bisey için kullanmam zaten bi kaç gün.
bu arada kizlar Naci bey açik teknik mi yoksa kapali teknik mi çalisiyor? ve bu ikisinin arasindaki fark tam olarak ne acaba. ben burun ucunun çok önemli oldugunu düsünüyorum ve burun ucundaki her ayrintiyi dikkate almak için açik teknigin daha iyi oldugunu duymustum bilemiyorum dogrumudur bu?
tskler cnm insallah bu sefer sonuç güzel olur. yalniz olucam ben, ailemin bu ameliyati istemiyecegini bildigimden söylemedim. aslinda içim hiç rahat degil ama sonuçta kendim için bisey yapmama karsi çikilacaksa bilmesinler daha iyi diye düsünüyorum. yemek yeme, soyunma/giyinme de pek problem olmuyorsa kollarimi baska bisey için kullanmam zaten bi kaç gün.
bu arada kizlar Naci bey açik teknik mi yoksa kapali teknik mi çalisiyor? ve bu ikisinin arasindaki fark tam olarak ne acaba. ben burun ucunun çok önemli oldugunu düsünüyorum ve burun ucundaki her ayrintiyi dikkate almak için açik teknigin daha iyi oldugunu duymustum bilemiyorum dogrumudur bu?
naci bey açık teknik kullanıyor. evet açık teknikle burun ucu daha kolay şekil veriliyor. ben barış beyden o yüzden vaz geçtim kapalı yaptığı için. burnumun ucu çok güzel oldu. Ben meme de hiç ağrı çekmedim sadece yatıp kalkerken zorlandım.