blacknoney haydi hayırlısı olsun cnmm görüşmelerin iyi geçer inşallah.bence naci beye taö istediğin burun ucunu anlat çünkü bi burnun ucu güzel değilse(önden) profilden kavisi süper olsada benm için pek önemli değil açıkçası bu yüzden gerçekten çok önemli.benm krdeşmde naci beye amlyt oldu ve ilk gördüğümde çook büyük flan dedim ve burun kanadının biri daha yana doğruydu flan ama tabi o düzeldi ve şmdi burun sırtında pek aman aman değişiklik olmuyo ama ucu gerçekten günden güne değişiyo kibarlaşıyo.o yüzden hemen yargıya varma bence boşa soru işaretlerine yer verme kafanda.mesela forumda masummasal arkaşımz vrdı onun dr.u yakup avşardı ama 7.aya kadar burun ucunu ben beğenmiodum (profilden süperdi o başka) sonra 9.aylık fotosunu koymuştu inanamadım o kadar güzel olmuş oturmuşki burun ucu bayılldım resmen.öyle işte :) hadi inşallah güzel güzel burun fotolarına yorum yaaparız en yakın zamanda.
gizm'cimmm hayırlı olsun tam istediğin gibi burna kavuşman dileğiylee..
albümde en baştaki ve en sondaki eski burnum kızlar. yorum bekliyorum
Adacim yüze yag enjeksiyonu da yapacakti Naci bey sanirim onu uyguladiniz mi? 3. resimde yanagin çok hos durmusta acaba buda mi Naci beyin eseri :) burnunu da begendim gayet hos olmus ucuda, güle güle kullan
eveet evime geldim şimdi o be sonun da internet özgürlüğü. şimdi resimleri koydum kızlar yoryumları bekliyorum. Naci bey çok iyi bir doktor. İki ameliyat düşünenler hiç korkmayın gidin olun. sadece 4 gün sıkıntı hepsi bu. resim koydum hadi yorum bekliyorum HADİİİ ! GERCEĞİ SÖYLEYİN HİÇ ALINMAM.
tatlım ben de ameliyat sonucunu merak edenlerdendim.doğallığı çok sevdiğim için azcık kalkık buldum ama kesinlikle iyi yapılmış bi burun.ifadeni iyi yönde değiştirmiş.özellikle baştan 3. fotodaki ifade çok hoş.zaten önemli olan burnun tek olarak güzelliği değil yüzündeki manaya kattıkları ve bence bu katkı kesinlikle +++bi de tam önden nasılsın merak ettim
ada09 dudklarında kolajen dolgumu var
Slm Arkadaşlar.. Acaba Naci bey muayeneden ne kadar sonraya ameliyat günü veriyor en yakın??
Mmblackrose ve chocochocolate sizler Naci beyi düşünmem de en büyük etken oldunuz.. Tabii Hannatos kardeşinin burnu da ifadesini inanılmaz değiştirmiş.. harika yani..
Bu arada ada09 Naci bey burun deliklerinde orantısızlık olabilir dedi demişsin.. Neden böyle söyledi acaba.. Bu benim ikinci ameliyatım olacak ve asıl sorunum da önden burun deliklerimin orantılı olmaması... burnum tam ortalanamadı yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?