• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Naci Çelik hakkında bilgi paylaşım

Son zamanlar baya durgun burasi..
Ada09 noldu acaba? Ses çikmadi, insallah hersey yolunda gitmistir yaa

ayyy allahım sonunda internete kavuştum. ablamda internet olmadığı için birtürlü bağlanamadım turkcell de çekmiyordu. Ameliyat başarılı geçti. bugün sargılarım çıkıcak. burnumu beğendim . daha küçük olsun isterdim ama ancak bukadar küçülüyormuş. ilk 4 gün burnum sızladı ve baş ağrısı ve akıntım çok oldu. Memeler harika onlardan hiç sıkıntı çekmedim. Naci bey ameliyatdayken bile telefonşarıma baktı ve sorunlarımı yanıtladı. baş ağrım çok oldu oda narkozdan. tam 7 saat sürdü. resimleri ekliycem yakında. iyiyim taksimda starbucks cafedeyim. birazdan Naci beye kontrole gidiyorum. özel göztepe hastanesi harika çok iyiydi. Herşey yolunda. hepinizi öpüyorum. Peline ile karşılastım geçen hafta çok güzeldi burnu. :teytey:

geçmiş olsun ada=)

ücret nasıl göğüs büyütme ameliyatlarında naci beyde?
bana 6000-7000 dedi sekreteri muaynehanede oda?
çok fazla değilmi ya?
birde güvenlmi muyanehane?
herşey dahil sende kaçtı canım sadece göğüs ameliyatı yani?
lütfen bilgi ver çok önemli bende düşünüyorumda=)
şimdiden teşekkürler öptümm
sevgiler=)

Son düzenleme:
kızlar ya benim adetim ameliyata denk gelebilir mafoldumben ameliyata engel bi durummu bu? biraz düzen özürlü olduğu için adetim eminde olamıyorumki..

geçmiş olsun ada=)

ücret nasıl göğüs büyütme ameliyatlarında naci beyde?
bana 6000-7000 dedi sekreteri muaynehanede oda?
çok fazla değilmi ya?
birde güvenlmi muyanehane?
herşey dahil sende kaçtı canım sadece göğüs ameliyatı yani?
lütfen bilgi ver çok önemli bende düşünüyorumda=)
şimdiden teşekkürler öptümm
sevgiler=)

adacım çok geçmiş olsun.hatshe ,canım,naci bey hiç bir ameliyatını muayenehane de yapmıyor ki tüm ameliyatlarını hastanede yapıyor,bence sen yanlış anlamış olabilirsin bazı şeyleri.

bırakın naci beyi hiç bir doktor muayene de hiç bir amaliyatı gerçekleştirip risk almaz.ameliyatsız basit yöntemler ancak olabilir bence....hiç duymadım böle bir şey kızlar

kızlar ya benim adetim ameliyata denk gelebilir mafoldumben ameliyata engel bi durummu bu? biraz düzen özürlü olduğu için adetim eminde olamıyorumki..
bergdorf güzelim benimde ameliyat tarihine denk geliodu ama ne hikmetse olamamistim stressden galiba.naci beye sormustum birsey olmaz ameliyati engelmez demisti.yani adetliyken ameliyat olmakta hicbir sakinca yok.

bergdorf güzelim benimde ameliyat tarihine denk geliodu ama ne hikmetse olamamistim stressden galiba.naci beye sormustum birsey olmaz ameliyati engelmez demisti.yani adetliyken ameliyat olmakta hicbir sakinca yok.

ayy bu çok iyi oldu :lepi: inan ameliyat stresinden çok ya o gün olursam stresi yaşamaya başlamıştım kafamçokkarıştı 2 haftalık tatilim var bide ameliyatı 1 hafta ertelemeye kalksak düzelemeden dönerdim artık okula .. neyseki problem yokmuş çok sağol yerimseniben

kızlar sorry evet ben yanlış anlamışım ya
vala özür dilerim, evet hastanede yapıyormuş sadece=)))
heyecandan olsa gerek yanlış anlamışım işteee a.s

offffffff aklımda hep göğüs emaliyatı var ya ....
sabahtan akşama onu düşünür oldum şu bir haftadır yaaa :uhm:
artık ameliyat olmam farz oldu gızlar, eşimde ikna oldu gibi a.s

artık money money money biriktirmem lazım :1closedeyes:

benim ayın 2'sinde 6 ay olacak. zaman çok hızlı geçiyo,insan gerçekten inanmakta güçlük geçiyo ameliyatın üzerinden bu kadar zaman geçmesine.gögüs ameliyatı olacak olan arkadaşlara tavsiyem birkaç günlük sıkıntı için bu ameliyattan vazgeçmesinler. Şu an ben çok mutluyum,iyi ki olmuşum bu ameliyatı diyorum.Gerçekten insanın özgüveninin artmasına yardımcı oluyor.Şu anki durumumdan bahsedeyim biraz,artık o kadar yumuşakalr ki doğal gögüs yumuşaklığından hiç bir farkı yok,söylemezsem kimse anlamaz alkisalkisalkis ama izler daha tam geçmedi, onun için de krem kullanmaya devam ediyorum.benden böyle. iyi ki naci beyi tanımışım ve iyi ki bu ameliyatı olmuşum. Sorusu olan olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.opuyorumnanaktan

Kalemcim iyilesme sürecinin sorunsuz geçmesine sevindim.. güneslensen fln acaba o izler daha da siliklesmez mi? Yoksa ters tepip günes kalici hasar mi birakiyor.. simdi ocak sonunda ameliyat olsam yazin denize girip güneslenmek problem olmaz mi acaba?

Birde kizlar bu ilk bi kaç günlük sknti, kollari kullanama ne derece acaba? Ben yalniz gelmeyi düsünüyorum Istanbula.. ailemden habersiz ameliyat olucam eh haliyle hergün telefonla görüsmem lazim, heralde bir telefonu tutamayacak kadar vahim degildir durum? Yada bir yemek yiyemiyecek kadar?

Kalemcim iyilesme sürecinin sorunsuz geçmesine sevindim.. güneslensen fln acaba o izler daha da siliklesmez mi? Yoksa ters tepip günes kalici hasar mi birakiyor.. simdi ocak sonunda ameliyat olsam yazin denize girip güneslenmek problem olmaz mi acaba?

Birde kizlar bu ilk bi kaç günlük sknti, kollari kullanama ne derece acaba? Ben yalniz gelmeyi düsünüyorum Istanbula.. ailemden habersiz ameliyat olucam eh haliyle hergün telefonla görüsmem lazim, heralde bir telefonu tutamayacak kadar vahim degildir durum? Yada bir yemek yiyemiyecek kadar?

canım sıkntı derken o kadar abartmayalım, ben ameliyatın ilk 2 günü ağrım acım olmadığı için kollarımı naci bey o kadar dese de kullanmıştım,sorun ne zaman oluyo biliyo musun,yatmak istediğin veya kalkmak istediğin zaman. yani yatmayı veya kalkmayı başardığında başka bir sorunun kalmıyo,ilk günden itibaren kendi yemeğini kendin yiyebilirsin,telefon ile de rahat rahat konuşabilirsin

ben temmuzda ameliyat olmuştum,naci bey 15 gün sonra bana denize girebilirsin demişti,ama tabi ben cesareyt edemedim..iz konusunda da güneşlenme konusunu konuşmadım naci beyle,bilemiyorum güneşlenirsem daha mı iyi olur daha mı kötü olur,sormak gerek zaten... ama yaza daha çok var,belki o zamana kadar hiç bişey belli bile olmaz.canım aklına takılan herhangi bişey olduğunda sorabilirsin.. bunlar zor ama tatlı heyecanın olduğu süreçler.kolay gelsin

ben ameliyattan 3 hafta sonra deniz ve güneşin kollarına atmıştım kendimi.. Hem de otobüsle 10 saatlik bir yolculuktan sonra:)

gzmcigim ben ilk günden giyiniom yiyom hatda yatakdan desteklenerek kalkiodum....cok acisiz bi ameliyat

Back
X