pardon buraya artık yazmayalımmı anlamadım ben, yazacaksak baharrr burnun harika canımmmm
canım, ne yaptın sen,revizyona karar verebildin miewt burdan dewm etcez
canım, ne yaptın sen,revizyona karar verebildin mi
canım çok teşekkür ederim arkadaşlara yardımcı olması için daha çok önden foto eklemeye çalışıyorum arada ekliyorum bakarsınız:kedi:
benim bugün tam 6 ayım doldu.darısı tüm isteyenlerin ve ameliyat olup ta zor bekleme sürecine girenlerin başına :))
gerçi benim için de bitmiş değil henüz süreç,bana kalırsa nerden bakarsanız 1 sene gerekli sonuçlar için.benim hala memeler çok yumuşak değil mesela ve izler de iyice silikleşmedi ama günden güne daha iyi olcağını görüyorum.inşallah güzel olcak...
bu arada bahar_87 hayırlı uğurlu olsun gayet hoş olmuş burnun,inşallah yeni burnunla hep mutlu olursun.
birde kizlar burun ameliyati sonrasi benim için çok agir geçmedi kendimi idare edebilirim ama gögüs ameliyati sonrasi zorluklar gerçekten çok mu fazla? tek basima gelmeyi düsünüyorum istanbula ameliyattan sonra otele gitmek fln sorun olur mu acaba? açikcasi ameliyattan degilde sonrasindan korkuyorum yalniz olacagim için.. altindan kalkabilecegimi bilsem su anda aricam yani ocak ayina tarih almak icin.. tabi insallah Naci beyin ocakta boslugu vardir. Naci beyin muayananesi de Göztepedemi? en iysii o civardan bi otel bakmak, bildiginiz güvenilir hoteller varsa yardimci olabilirmisiniz ltfn çok makbule geçer :)
kızlar merhab 17 aralıkta ameliyat olucam . hem burun hem meme. ama ben hala sakinim neden? sanki olmiycam ameliyat. beni korkutan burun sadece umarım güzel olur. Ben ameliyat sonrası evde ilk hafat kendime bakabilirmiyim ? istanbulda ablamda kalıcam. ablam calışıyor. oğlumu ve annemi alırsam daha zor olur diyorum. çünkü oğlum çok hareketli ve ameliyat sonrası etkilenir diye korkuyorum. ne dersiniz kendimi bir hafta bakabilirmiyim? bahar resmini ben göremiyorum nasıl görebilirim?
birde kizlar burun ameliyati sonrasi benim için çok agir geçmedi kendimi idare edebilirim ama gögüs ameliyati sonrasi zorluklar gerçekten çok mu fazla? tek basima gelmeyi düsünüyorum istanbula ameliyattan sonra otele gitmek fln sorun olur mu acaba? açikcasi ameliyattan degilde sonrasindan korkuyorum yalniz olacagim için.. altindan kalkabilecegimi bilsem su anda aricam yani ocak ayina tarih almak icin.. tabi insallah Naci beyin ocakta boslugu vardir. Naci beyin muayananesi de Göztepedemi? en iysii o civardan bi otel bakmak, bildiginiz güvenilir hoteller varsa yardimci olabilirmisiniz ltfn çok makbule geçer :)
cnm peki güneslenmek/solaryum fln sorun olmuyormu o izlerle birlikte? sonradan leke fln kalmasinda.. gerçi bunu yüz yüze görüstügümüzde Naci beye de sorucam ama belki senin bu konu hakkinda bir fikrin bilgin vardir diye burdan da soruyorum.. saolsun cildim çok asiri derece de açik renklidir de.. sürekli solaryuma giden biri olarak bu izlerin sorun teskil etmesini istemem acikcasi, insallah da öyle bisey söz konusu degildir..
kızlar merhab 17 aralıkta ameliyat olucam . hem burun hem meme. ama ben hala sakinim neden? sanki olmiycam ameliyat. beni korkutan burun sadece umarım güzel olur. Ben ameliyat sonrası evde ilk hafat kendime bakabilirmiyim ? istanbulda ablamda kalıcam. ablam calışıyor. oğlumu ve annemi alırsam daha zor olur diyorum. çünkü oğlum çok hareketli ve ameliyat sonrası etkilenir diye korkuyorum. ne dersiniz kendimi bir hafta bakabilirmiyim? bahar resmini ben göremiyorum nasıl görebilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?