Altı gün oldu murat enöz e burun ameliyatı oldum cok memnunum özelliklede cevremdeki insanların büyük deişime sasırmaları beni cok memnun etti istanbulda yasayıpta burunla ilgili problemi yada ameliyatı düşünenlere tek adres diyebilirim ona gercekten cok teşekkür ederim
Arkadaşlar Merhaba,
Şu an bile kontrollerimde çok ilgili. Herşeyi en ince detayına kadar anlatıyor. En önemlisi çok iyi iletişim kurabileceğiniz bir doktor. Ameliyattan önce fotoğraflarımı çekmişti. Şu an iyi ki yaptırmışım diyorum. İsterseniz fotoğrafları da paylaşabilirim. Sorunsuz bir ameliyat ve güzel bir burun için kesinlikle Murat Bey'i öneriyorum. Ethica Hastanesi'nde çalışıyor. Burun ameliyatları problemli ameliyatlardan. Sizinle paylaşmak istedim. En azından bir görüşün, ilk görüşmede zaten karar vereceksiniz.
merhaba ben 3 hafta once dr MURAT ENÖZ beye burun ucu düzeltmesi ameliyatı oldum. ilk ameliyatımı 9 sene önce estetik cerraha olmustum ve hiç iyi sonuç alamamıstım nefes almam cok kötü ve burun ucum düşüktü. Birçok doktora muayene olmuştum ama hiç biri beni ikna edememişti cünkü güvenemiyordum 2. ci ameliyat cok zor ve riskli diye düşünüyordum. Ama Murat bey ile görüşüp konuştuktan sonra ameliyata karar verdim. gerçekten cok güven veren ilgili alakalı bir hekim. burun ameliyatı düşünenlere tavsiye ederim.
Murat enoz hocam nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum. 21 yıl önce burnundan ameliyat olmuştum ve burnunda çöküntü meydana gelmişti. Tekrar ameliyat olma konusunda kararsizdim. Bir Anlık kararla ameliyat oldum. Sihirli elleriyle benim burnumu kusursuz sayılabilecek hale getirdi. .iyi ki ameliyatımi siz yaptınız ve iyi ki sizin gibi Cerrahpaşa ar yamalar bulunmadı düzeltiyor :)))
Sevgilerimle.
Meraba gecirdiguniz operasyonunun maliyeti ne kadar oldu acaba?Murat enöz hocama amaliyat olalı 1 ay oldu. 18 yaşında olmam gerekiyordu kıkırdak eğriliği nefes alamama problemim vardı fakat çok korkuyordum daha önce farklı dokdorlarada gitmişdim Murat hocamı bulup görüşmeye gittiğimde o dakika amaliyat olmak istedim çok şeker bir insan herşeyi en ince ayrıntısana kadar anlattı . Amaliyat sonrası hiçbir problemim olmadı gerçekden çok başarılı ve ilgili bir dokdor çok mutluyum ruhsal güzelliği fiziki güzellikle buluşturma sanatını mükemmel dokunuşlarıyla bütünleştiren Murat Enöz hocamı çok seviyorum:))
Ben msj attiydim 5 ve 7.5 arasiymisMeraba gecirdiguniz operasyonunun maliyeti ne kadar oldu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?