Çekinme derim Bende Murat Enöz beyin hastasıyım.Görüşmeye gittiğinde size pozitif enerjisiyle tüm çekinceleriniz ortadan kalkacak eminim.Bende resimlerimi öncesi ve sonrası olarak sizlerle paylaşacağım.Gönül rahatlığıyla dr.umu tavsiye ediyorum.Paylaşacağım resimlerin altına yaşadığım deneyimleri sizlerle paylaşacağım.Dr.aramadan önce sana tavsiye edilen Dr. Murat Enöz de muayene olup görüşmende fayda var.Bir çok dr.muhtemelen işini iyi yapmak için uğraşıyordur.Ama gittiğiniz de göreceksiniz ki dr.bey ilgi,alakası,neşeli enerjik yapısıyla adeta güç veriyor.Herşeyden önce size güç veren Dr.unuzu bulmanız büyük bir nimet bence !
Doktor bey suanda tatildeymis pazar geliyomus dayim randevu ayarlamis bile pazartesiye bingidip gorusucem bakalim :) resimlerinizi merakla bekliyorumm :))
https://www.doktorburada.com/op-dr-murat-enoz-WV6j?gclid=CLm9pffw3rgCFUi33godQRwAFQ
incelemeni tavsiye ederim
Yarin almanyaya geri dönüyorum resimlerimi en kisa zamanda paylasicam :)[/QUOT
Senin adına çok sevindim gerçekten.Geçmiş olsun .tüm yazdıklarını bende yaşadım gerçekten allaha şükür ki böyle bir dr.nasib etti Allah.Herseyden en önemlisi ise sonuçlardan memenun olman.Resimlerini merakla bekleyeceğim :)
görüştünüz mü . nasıl geçti. lütfen bilgilendirirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?