• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr.mfk mucizesi

busrahanm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2024
11
3
1
26
merhaba kızlar 🌸 26 yaşında pcosluyum.Bir buçuk yıldır bebek istiyoruz.Femara,klomen tedavisi görmüştüm.Rahim filmim de sorunsuzdu.Sonra dr mfk nın takviyeleriyle tanıştım.Tamamen bitkisel olması,gebe sayılarının çok yüksek olması,ilgileri beni kullanmam için motive etti.Kullanmaya başladık ve ben henüz ikinci ayımdayken gebelik haberini aldım.Ben çok mutluyum,gerçekten başarı oranı çok yüksek ürünler.Gebelik düşünen herkese gözüm kapalı tavsiyemdir :)

merhaba kızlar 🌸 26 yaşında pcosluyum.Bir buçuk yıldır bebek istiyoruz.Femara,klomen tedavisi görmüştüm.Rahim filmim de sorunsuzdu.Sonra dr mfk nın takviyeleriyle tanıştım.Tamamen bitkisel olması,gebe sayılarının çok yüksek olması,ilgileri beni kullanmam için motive etti.Kullanmaya başladık ve ben henüz ikinci ayımdayken gebelik haberini aldım.Ben çok mutluyum,gerçekten başarı oranı çok yüksek ürünler.Gebelik düşünen herkese gözüm kapalı tavsiyemdir :)
Biz de eesimle 2 aydır kullanıyoruz henüz hamilelik olmadı devam ediyoruz böyle yazıları okuyunca seviniyorum

Biz de eesimle 2 aydır kullanıyoruz henüz hamilelik olmadı devam ediyoruz böyle yazıları okuyunca seviniyorum
Umudunuzu kaybetmeyin lütfen,en önemli şey moral.Ben her ay daha günüm gelmeden test yapmaya başlıyordum.Her döngüde 2-3 test yapıp kendimi üzüyordum.Sonuncu döngüse artık test yapmayacağım,rahat olacağım demiştim ve Rabbim nasip etti.Size de nasip olsun 💐

Meraba hangi ürünleri kullandınız mı?

Merhaba aranıza yeni katıldım, biz de bebek istemeye başladık ya tabii ben korunmayı bırakınca hemen olacak sanmıştım ama malesef birkaç aydır bu süreç devam ediyor. Ben de Dr mfk yı gördüm çok tatlı birşne benziyor ve arkadaşım hamileyken bile onun destek ürünlerini kullandı bitkisel ve doğal olduğu için çok memnundu. Siz hamilelik öncesi hangi takviyeleri öneriyorsunuz ?

Ben de sizin gibi şu ay olursa şu ay doğar gibi planlar yapıyordum korunurken..Ama gerçekten öyle olmuyormuş bazen :) Allah herkese ennn hayırlı zamanda versin,size de :) Sakın stres yapıp sürekli testlerle kendinizi bunaltmayın,ben hiç test yapmadığım,artık kendimi testlerle üzmeyeceğim dediğim ay doktordan öğrendim.Biz eşimle 3 aylık eş paketiyle başladık.Benim pcosum olduğundan pcos on plus+advictor+adalis kullandım.Kilo fazlam vardı 5-6 kg verdim.Hepsinin katlısı var bu sürece :) Ben mfk ye çok güveniyorum hala iki takviyesini kullanıyorum gebeliğm rahat geçsin diye.Sizin de olur kendinizi rahat bırakın :)

Back