- 18 Kasım 2018
- 10
- 0
- 27
Ben sordum Hastane masrafları dahil dediHastane masrafları içindedir sanirim onu sormak aklıma gelmedi hic.Mesut hocadan olumsuz yorum duymadım hic.Mutevazi bir doktor piyasaya göre fiyatı da hayli uygun.Insallah istediğimiz burunlara sahip oluruz
Merhaba senı rahatlatayım bende cok korkqrdım 14 gun oldu misler hbi uyudum uyandım bitmiş gerısı cok kolay lütfen stres yapma sonuca odaklanBende Mart 11 de olacagım 13 gün kaldı ama çok tırsıyorum ilk defa ameliyat olacagım 4.5 gün sonra beni arayacaklar tetkikler için 7 bin tl ye oluyorum her şey dahil ama son anda vazgecedebilirim haberlerde 2 kişi ölmüş burun ameliyatında oda baya korkuttu beni bakalım ne olacak heyecanla bekliyorum haftaya mesut hocayla birkez daha konuşacam heyecanım ve korkum biraz azalırsa olacagım. insallah
Merhabalar oldunuz mu Mesut Bey e ameliyatınızıArkadaşlar aranızda Mesut KAYA'ya ameliyat olan var mı:)
Hem heyecan dolu hem de korku dolu günler geçiriyorum.
Ameliyat günüm yaklaşık 3 hafta sonra ameliyat öncesinde neler önerirsiniz?
Çeşitli sitelerdeki sıradan öneriler değil de gerçekten bu süreci yaşamış geçirmiş insanlardan tavsiye almak bana daha gerçekçi geliyor. Tecrübelerinizi samimi bir şekilde paylaşırsanız çok sevinirim.
Bir de son dönemde çıkan burun estetiği sonrası 2 ölüm haberleri daha da fazla korkuttu beni zaten genel anestezi durumu canımı sıkıyorduBu konu hakkında ne düşünüyorsunuz_?
Merhabalar Mesut hocaya oldunuz sanırım siz deMerhaba senı rahatlatayım bende cok korkqrdım 14 gun oldu misler hbi uyudum uyandım bitmiş gerısı cok kolay lütfen stres yapma sonuca odaklan
Geçmiş olsun, ne kadar oldu ameliyat olalı? Şu anki durumunuz nasıl?Merhabalar kızlar evet ameliyatımı oldum.Şükürler olsun
Şimdi bekleme ve sabretme zamanı
Yok ben destek amaclı yazdım drum prof dr murat sariMerhabalar Mesut hocaya oldunuz sanırım siz de
1haftanın sonunda alçıyla beraber dikişleri de alıyor mu?
Bide alçıyı ıslat gel dediler ama nasıl yani yıkanacak mıyım
Çok sevindim sizin adınıza ben olmak istiyorum evet zaten hiç nefeste alamıyorum ama ameliyattan çok sonrasından endişe ediyorum. Burun ameliyatı olan kişilerin çoğu sanki ikinciyi oluyormuş gibi geliyor... bu da haliyle tedirgin ediyor.Canım açık konuşmak gerekiyorsa ben hiç böyle beklemiyordum ameliyatı ne ara girdim çıktım zaten hiç anlamadım daha zor bekliyormuşum gözümde büyütmüşüm baya
Eğer olmayı aklının ucundan bile geçiriyorsan korkun olmasın hemen ameliyat ol gitsin
Açık teknikle yapıyor diye biliyorum. 7 bin ücreti ama tahmini 4-5 ay sonraya verir ameliyat gününüMerhaba geçmiş olsuuun. Mesut hoca hangi tekniği kullanıyor biliyor musunuz? Ameliyat randevusunu kısa zaman dilimi içinde mi verdi? Hemen olmak istiyorum da. Bi de ameliyat ücreti neydi acaba
Anladııım. Çok erteliyormuşAçık teknikle yapıyor diye biliyorum. 7 bin ücreti ama tahmini 4-5 ay sonraya verir ameliyat gününü
geçmiş olsun doktor bey ne dedi peki görüştünüz mü kendisiyle, çok korkmuşsunuzdurBurun ameliyatından 23gün sonra neredeyse 1ünite kan boşaldı burnumdan ağzımdan tampon yaptırdım öyle durdu kanama.
Bu sorunu yaşayan var mı?
Gerçekten çok korktum bide daha önce duymayınca insan panik oluyorgeçmiş olsun doktor bey ne dedi peki görüştünüz mü kendisiyle, çok korkmuşsunuzdur
Çok bilmesem de acaba tansiyonunuz mu çıktı yada kılcal damarlar da bir sıkıntı mı var?? Doktorunuz sebeb söylemedi mi??Gerçekten çok korktum bide daha önce duymayınca insan panik oluyor
Bir daha tekrarlarsa Ankara’ya gelmemi söyledi.Olabilir böyle durumlar dedi.
Bende Mart 11 de olacagım 13 gün kaldı ama çok tırsıyorum ilk defa ameliyat olacagım 4.5 gün sonra beni arayacaklar tetkikler için 7 bin tl ye oluyorum her şey dahil ama son anda vazgecedebilirim haberlerde 2 kişi ölmüş burun ameliyatında oda baya korkuttu beni bakalım ne olacak heyecanla bekliyorum haftaya mesut hocayla birkez daha konuşacam heyecanım ve korkum biraz azalırsa olacagım. insallah
[Merhabalar
Ben de doktor araştırıyorum ve malesef hala karar veremedim.Mesut hocayı da takibe aldım.Siz ameliyat oldunuz sanırım,nasıl durumunuz memnun musunuz
Zor gelmezse özelden fotoğraf atabilir misiniz :))Merhaba, 3 ay önce Mesut Kaya'ya ameliyat oldum. Pek çok doktor araştırıp Mesut Kaya'da karar kılmıştım ve şimdi iyi ki diyorum. Kendisi tanıdığım en iyi doktor. Hastasıyla çok ilgili ve işinde çok başarılı. Bütün sorularınızı sabırla cevaplıyor.