Dr Mesut KAYA Burun Estetiği ve Burun Estetiği Öncesi Sonrası Öneriler

Merhaba senı rahatlatayım bende cok korkqrdım 14 gun oldu misler hbi uyudum uyandım bitmiş gerısı cok kolay lütfen stres yapma sonuca odaklan

Merhabalar oldunuz mu Mesut Bey e ameliyatınızı

Merhabalar kızlar evet ameliyatımı oldum.Şükürler olsun
Şimdi bekleme ve sabretme zamanı

Merhaba senı rahatlatayım bende cok korkqrdım 14 gun oldu misler hbi uyudum uyandım bitmiş gerısı cok kolay lütfen stres yapma sonuca odaklan
Merhabalar Mesut hocaya oldunuz sanırım siz de
1haftanın sonunda alçıyla beraber dikişleri de alıyor mu?
Bide alçıyı ıslat gel dediler ama nasıl yani yıkanacak mıyım

Canım açık konuşmak gerekiyorsa ben hiç böyle beklemiyordum ameliyatı ne ara girdim çıktım zaten hiç anlamadım daha zor bekliyormuşum gözümde büyütmüşüm baya
Eğer olmayı aklının ucundan bile geçiriyorsan korkun olmasın hemen ameliyat ol gitsin

Çok sevindim sizin adınıza ben olmak istiyorum evet zaten hiç nefeste alamıyorum ama ameliyattan çok sonrasından endişe ediyorum. Burun ameliyatı olan kişilerin çoğu sanki ikinciyi oluyormuş gibi geliyor... bu da haliyle tedirgin ediyor.

Merhaba geçmiş olsuuun. Mesut hoca hangi tekniği kullanıyor biliyor musunuz? Ameliyat randevusunu kısa zaman dilimi içinde mi verdi? Hemen olmak istiyorum da. Bi de ameliyat ücreti neydi acaba

Merhaba geçmiş olsuuun. Mesut hoca hangi tekniği kullanıyor biliyor musunuz? Ameliyat randevusunu kısa zaman dilimi içinde mi verdi? Hemen olmak istiyorum da. Bi de ameliyat ücreti neydi acaba
Açık teknikle yapıyor diye biliyorum. 7 bin ücreti ama tahmini 4-5 ay sonraya verir ameliyat gününü

Burun ameliyatından 23gün sonra neredeyse 1ünite kan boşaldı burnumdan ağzımdan tampon yaptırdım öyle durdu kanama.
Bu sorunu yaşayan var mı?

Gerçekten çok korktum bide daha önce duymayınca insan panik oluyor
Bir daha tekrarlarsa Ankara’ya gelmemi söyledi.Olabilir böyle durumlar dedi.
Çok bilmesem de acaba tansiyonunuz mu çıktı yada kılcal damarlar da bir sıkıntı mı var?? Doktorunuz sebeb söylemedi mi??

Merhaba, 3 ay önce Mesut Kaya'ya ameliyat oldum. Pek çok doktor araştırıp Mesut Kaya'da karar kılmıştım ve şimdi iyi ki diyorum. Kendisi tanıdığım en iyi doktor. Hastasıyla çok ilgili ve işinde çok başarılı. Bütün sorularınızı sabırla cevaplıyor.

Zor gelmezse özelden fotoğraf atabilir misiniz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…