- 2 Mayıs 2019
- 27
- 21
bayandilki merhaba, ameliyattan sonraki son durumunuz nedir acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de yaklaşık 2 ay önce, mesut kaya'ya ameliyat oldum. Herşey yolunda gidiyor. Doktor, görüşmeye gittiğimde hiç ağrı olmadığını söylemişti. Pek inanmamıştım, gerçekten de hiç ağrı, yüzde morluk, şişlik olmadı. Doktor, morluk ve şişlik olmaması için krem ve buz uygulaması veriyor. Ameliyat 4 saat sürdü. Anesteziden çok korkuyordum, korkmama değmezmiş. Uyandığımda odamdaydım; ne kusma, ne ağrı. Bu forumda okuduklarımla çok korkmuştum ama hiç öyle olmadı. Sadece burnumda bir sargı vardı. Onun dışında hiç bir farklı bir his yoktu. Hatta ameliyat sonrasında hemen tuvalete gitme isteği duydum, hemşire izin vermek istemese bile; yarım saat sonrasında hemşire eşliğinde tuvalete gittim. Ameliyat sonrasında, doktor yanınıza geliyor; ameliyat ve bakım ile ilgili gerekli açıklamaları yapıyor. 2-3 gün sonrasında da tamponu çıkarıyor. Tampon çıkarırken çok acıyacak sanıyordum. Doktor tampon öncesinde, tüm kabukları temizliyor, sizi rahatlatıyor ve sonrasında da tamponu çıkarıyor ki, hiç acı hissetmedim. Dikiş ipliklerini de alırken hiç acı olmadı. Şuan burnumun halinde çok memnunum, istediğim gibi doğal oldu. Kimse ameliyat olduğumu anlamıyor. Bende bir değişiklik olduğunu ve bu değişikliğin ne olduğunu anlayamadılarını söyleyenler oldu ama kesinlikle burnumun ameliyat olduğu belli olmuyor. 1. Ay hali ve ameliyat öncesi karşıdan haliolanlardan yorum alabilir miyiz?
Bu da, ameliyat öncesi ve sonrası yandan halleriBen de yaklaşık 2 ay önce, mesut kaya'ya ameliyat oldum. Herşey yolunda gidiyor. Doktor, görüşmeye gittiğimde hiç ağrı olmadığını söylemişti. Pek inanmamıştım, gerçekten de hiç ağrı, yüzde morluk, şişlik olmadı. Doktor, morluk ve şişlik olmaması için krem ve buz uygulaması veriyor. Ameliyat 4 saat sürdü. Anesteziden çok korkuyordum, korkmama değmezmiş. Uyandığımda odamdaydım; ne kusma, ne ağrı. Bu forumda okuduklarımla çok korkmuştum ama hiç öyle olmadı. Sadece burnumda bir sargı vardı. Onun dışında hiç bir farklı bir his yoktu. Hatta ameliyat sonrasında hemen tuvalete gitme isteği duydum, hemşire izin vermek istemese bile; yarım saat sonrasında hemşire eşliğinde tuvalete gittim. Ameliyat sonrasında, doktor yanınıza geliyor; ameliyat ve bakım ile ilgili gerekli açıklamaları yapıyor. 2-3 gün sonrasında da tamponu çıkarıyor. Tampon çıkarırken çok acıyacak sanıyordum. Doktor tampon öncesinde, tüm kabukları temizliyor, sizi rahatlatıyor ve sonrasında da tamponu çıkarıyor ki, hiç acı hissetmedim. Dikiş ipliklerini de alırken hiç acı olmadı. Şuan burnumun halinde çok memnunum, istediğim gibi doğal oldu. Kimse ameliyat olduğumu anlamıyor. Bende bir değişiklik olduğunu ve bu değişikliğin ne olduğunu anlayamadılarını söyleyenler oldu ama kesinlikle burnumun ameliyat olduğu belli olmuyor.Eki Görüntüle 2302312 1. Ay hali ve ameliyat öncesi karşıdan hali
Eki Görüntüle 2302313
45. Günü hali yandan