Hazirana kadar hep doluymuş o yüzden hazirana gün verdiMerhaba bende mesut hocyı düşünüyorum. amelyat günü neden Haziran .Daha yakın tarih veremiyor mu?
7.500 lira özel ortadoğu hastanesinde olacak
Her şey dahil 7500 tl dediler hatta sonraki tüm muayeneler de dahil. Mesut hocanın özel muayenesi var belki o yüzden farklıdır biraz. Daha o hastaneye hiç gitmedim mesela ben.biz de ortadoğu hastanesinde yaptıracağız. başka hoca yapınca oradaki kbb doktoruna muayene ve diğer tetkikler 500 TL tuttu. bu ücreti 7500'den düşecek mi doktor yoksa siz mi ödeyeceksiniz? bizim doktorumuz sadece tomografiyi karşılayacağını söyledi ve bizi üzdü biraz. (mesut bey değil)
Ben de aynı soruyu sordum iz kalmıyor. Burun kanatların birleşim yerine denk geliyormuş.kızlar, mesut hoca burnun iki tarafınada kesi atıyor.Burun deliklerini eşitleyeceği zaman. sizce bu dikişlerin izi kalıyor mudur?birde ameliyat yapacağı hastane nasıl bir hastane bilginiz varmı?
Evet iz kalmadı. Ben de mesut bey e ameliyat oldu. Çok iyi bir insan.önceden ikş dr la daha görüşmüştüm ama mesut bey de karar kıldım. Nisan da 1 yıl dolcak. Yüzyüze görüşmenizi tavsiye ederimBen de aynı soruyu sordum iz kalmıyor. Burun kanatların birleşim yerine denk geliyormuş.
Hatta orada bir bayan vardı.İncelediğim kadarıyla dikiş izi yoktu bayanda
yenimahahle ortadogu hastanesinde yapıyor 5.6 sene önce acıldı hastane sanırım özel hastane daha öncehiç gitmedim hastane ister çok iyi olsun isterse çok kötü olsun farketmez önemli olan mesut hocanın marifetlerikızlar, mesut hoca burnun iki tarafınada kesi atıyor.Burun deliklerini eşitleyeceği zaman. sizce bu dikişlerin izi kalıyor mudur?birde ameliyat yapacağı hastane nasıl bir hastane bilginiz varmı?
Korkunun ecele faydası yok martın 11'inde bende amliyat olacagım mesut hocaya bende senin gibi aynı durumdayım ama sigara kullanmıyorum ilk defa ameliyat olacagım korku basdı bile beni igneden bile korkuyorum :dBen 7.000₺ ameliyat olucam kızlar öyle konuştuk.Bütün masraflar dahil dediler.
Hangi hastanede olacak şuan unuttum ismini
Ameliyattan önce tahliller için çağıracaklar o zaman detaylı öğrenirim.
Zaman yaklaştıkça insan tedirgin oluyor.
Sigarayı da bırakamadım hatta stres yaptım sanırım daha da arttı