Dr Mesut KAYA Burun Estetiği ve Burun Estetiği Öncesi Sonrası Öneriler

pulli03

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2018
125
72
32
Hem heyecan dolu hem de korku dolu günler geçiriyorum.
Ameliyat günüm yaklaşık 3 hafta sonra ameliyat öncesinde neler önerirsiniz?
Çeşitli sitelerdeki sıradan öneriler değil de gerçekten bu süreci yaşamış geçirmiş insanlardan tavsiye almak bana daha gerçekçi geliyor. Tecrübelerinizi samimi bir şekilde paylaşırsanız çok sevinirim.
Bir de son dönemde çıkan burun estetiği sonrası 2 ölüm haberleri daha da fazla korkuttu beni zaten genel anestezi durumu canımı sıkıyorduBu konu hakkında ne düşünüyorsunuz_?

Son düzenleme:
Merhaba ben de mesut kayadan ameliyat günü aldım haziran için :) genelde iyi şeyler duydum hakkında instagramdan eski hastalarına sordum çok övdüler. Ben de görüşünce baya sevdim mesut hocayı. Ama az önce antalyada burun ameliyatı olup ölen kızın haberini okudum bi korkmadım değil.. Bu forumdan bi kızla konuşmuştum mesut hocaya ameliyat olmuş ama ameliyattan sonra burnu asimetrik olmuş. Ona rağmen tavsiye etti kız ameliyat sonrası ilgisi çok iyi dedi. Dolgu yapmış asimetriyi düzeltmiş.

KBB uzmanı olması beni biraz daha rahatlatıyor aslında sanki burunla daha alakalı gibi geliyor.
İnstagramda ben de takip ediyorum çok doğal ve hepsi birbirinden güzel ama burun deliklerini de paylaşsa aslında doktor bey daha güzel olacak.
Ameliyata nasıl hazırlanmalıyız tecrübeli arkadaşlar keşke yardımcı olsalar

bende şuraya ilişeyim. radara aldım Mesut beyi :) özür dileyerekne kadar ücret ödeyeceksiniz, hangi hastanede olacaksınız?

Merhaba bende mesut hocyı düşünüyorum. amelyat günü neden Haziran .Daha yakın tarih veremiyor mu?

7.500 lira özel ortadoğu hastanesinde olacak

biz de ortadoğu hastanesinde yaptıracağız. başka hoca yapınca oradaki kbb doktoruna muayene ve diğer tetkikler 500 TL tuttu. bu ücreti 7500'den düşecek mi doktor yoksa siz mi ödeyeceksiniz? bizim doktorumuz sadece tomografiyi karşılayacağını söyledi ve bizi üzdü biraz. (mesut bey değil)

Her şey dahil 7500 tl dediler hatta sonraki tüm muayeneler de dahil. Mesut hocanın özel muayenesi var belki o yüzden farklıdır biraz. Daha o hastaneye hiç gitmedim mesela ben.

kızlar, mesut hoca burnun iki tarafınada kesi atıyor.Burun deliklerini eşitleyeceği zaman. sizce bu dikişlerin izi kalıyor mudur?birde ameliyat yapacağı hastane nasıl bir hastane bilginiz varmı?

Ben 7.000₺ ameliyat olucam kızlar öyle konuştuk.Bütün masraflar dahil dediler.
Hangi hastanede olacak şuan unuttum ismini
Ameliyattan önce tahliller için çağıracaklar o zaman detaylı öğrenirim.
Zaman yaklaştıkça insan tedirgin oluyor.
Sigarayı da bırakamadım hatta stres yaptım sanırım daha da arttı

kızlar, mesut hoca burnun iki tarafınada kesi atıyor.Burun deliklerini eşitleyeceği zaman. sizce bu dikişlerin izi kalıyor mudur?birde ameliyat yapacağı hastane nasıl bir hastane bilginiz varmı?
Ben de aynı soruyu sordum iz kalmıyor. Burun kanatların birleşim yerine denk geliyormuş.
Hatta orada bir bayan vardı.İncelediğim kadarıyla dikiş izi yoktu bayanda

ben bu yıl burun ameliyatımı erteliyorum.Bu sene gebelik planlıyoruz.Öncesine bu işi sokmak istemedim. Sonrasında yaptıracağım. Yine Mesut Kaya yı düşünürüm.

Hastane masrafları içindedir sanirim onu sormak aklıma gelmedi hic.Mesut hocadan olumsuz yorum duymadım hic.Mutevazi bir doktor piyasaya göre fiyatı da hayli uygun.Insallah istediğimiz burunlara sahip oluruz

Ben de aynı soruyu sordum iz kalmıyor. Burun kanatların birleşim yerine denk geliyormuş.
Hatta orada bir bayan vardı.İncelediğim kadarıyla dikiş izi yoktu bayanda
Evet iz kalmadı. Ben de mesut bey e ameliyat oldu. Çok iyi bir insan.önceden ikş dr la daha görüşmüştüm ama mesut bey de karar kıldım. Nisan da 1 yıl dolcak. Yüzyüze görüşmenizi tavsiye ederim

Bende Mart 11 de olacagım 13 gün kaldı ama çok tırsıyorum ilk defa ameliyat olacagım 4.5 gün sonra beni arayacaklar tetkikler için 7 bin tl ye oluyorum her şey dahil ama son anda vazgecedebilirim haberlerde 2 kişi ölmüş burun ameliyatında oda baya korkuttu beni bakalım ne olacak heyecanla bekliyorum haftaya mesut hocayla birkez daha konuşacam heyecanım ve korkum biraz azalırsa olacagım. insallah

yenimahahle ortadogu hastanesinde yapıyor 5.6 sene önce acıldı hastane sanırım özel hastane daha öncehiç gitmedim hastane ister çok iyi olsun isterse çok kötü olsun farketmez önemli olan mesut hocanın marifetleri

Korkunun ecele faydası yok martın 11'inde bende amliyat olacagım mesut hocaya bende senin gibi aynı durumdayım ama sigara kullanmıyorum ilk defa ameliyat olacagım korku basdı bile beni igneden bile korkuyorum :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…