Dr. Latife buket sackiran hakkında bilgi

mgydkbegum

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2016
189
117
18
Kızlar bu doktora kadın dogumcuya gitmeyi planlıyorum giden var mı yaklasimi nasıl ? Muane si nasıl ? Sıkıntı yaşayan oldumu ?

Biraz gec bir cevap ama belki faydasi olur. Ben Buket hanimi yeni tanidim. Tek kelimeyle super. Daha once dogum doktorum baskaydi ama artik daimi doktorum Buket hanim. Dogum yapmis olmama ragmen vajinal muayeneden korkan biriydim, onun pozitif enerjisi ve gulen yuzu sayesinde cok rahat muayene oldum. Cok ilgili her seyi rahatlikla konusabiliyorsunuz. Ben cok memnun kaldim.

merhaba bende önceden hastasıydım gerçekten mükemmel daha önce atasağlıktaydı şuan nerde biliyormusunuz

merhabalar ben uzun zamandır bu portala girmiyorum şimdi gördüm yazınızı bende buket hanım ata saglıkta calısırken vajınısmus tedavısı için gitmiştim çok iyi çok ilgili bi doktor fakat bu benım alanım degil ben sana bu konuda uzman bırını önercem dedi onun sayesinde yendim ve sımdı cocuk ıstıyorum ınsallah Allah ın izniyle duydumm ki medical parka geçmiş muayene ücreti nedir bilmiyorum

evet bende dün doktorumu değiştirdim ve buket hanıma gittim
herşeyi sormama gerek kalmadan anlattı
o kadar tatlı ki karnımdaki jeli bile kendisi sildi
şimdilik onunla devam etmeyi düşünüyorum
daha net bilgisi olan varsa yazabilir mi
iyi bir doktora benziyor
tabi medical park pahalı fakat işlerini iyi yapıyorlar gibi geldi
bakalım

Bendd buket hanima devam ediyorum cok memnunum 150 tl muayne ucreti dogum 3750 sunnette olcaz aksilik olmazsa dogumdan hemen sonra o da 1250 nst 30 tl hic bir tahlilim medikalde yapilmadi onlarin fiyatini bilmiyorum hepsini saglik ocaginda yaptirdim.24 saat ulasilabilir msj atiyosun aninda cevap ariyosun bir sorunun varsa hemen gel diyo enerjisi yuksek ilgili cok memnun kaldim.ilk dogumumu egepolde cem beyle yaptim ondan da cok ama cok memnundum o kadarki aklim hala onda ama eve cok uzakti hastane bu sefer gidemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…