• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DR KESEYİ GORMEK İCİN KARNİMA SİDDETLE BASTİ :(

asli1605

Acı Yok Rocky!!!
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2015
1.271
1.470
83
31
kizlar merhaba bugun dr ye gittim ultrasonla bakmaya calisti keseyi gorebilmek icin o kadar cok karnima bastirdi ki acidan dilim tutuldu. ya bebegime zarar verir bu yaptigin dedim hic bisi olmaz dedi.
ama nasil bastirio karnimi sirtima yapistirdi resmen.
acaba bu doktorla devam etmeli miyim.?
icimde korku vad bebegime bisey olur mu cunku eve geldim saatlerce sanci cektim.

Devam etme canım yani kafanın rahat etmesi için. Evet bastırmakla birşey olmuyormuş bende araştırdım. Çünkü bazı testler için 7.haftada devlet hastanesine gitmistim. Muayne sırasında okadar batirdiki yani canım çok acıdı ee bi taraftanda korktum tabi birşey olur diye. Eve geldiğimde hatta bende çok aci çekmiştim. Daha sonrada gitmedim oraya bi sorun olmadı şükür. Sende gitme canım o doktora bi daha

Devam etme canım yani kafanın rahat etmesi için. Evet bastırmakla birşey olmuyormuş bende araştırdım. Çünkü bazı testler için 7.haftada devlet hastanesine gitmistim. Muayne sırasında okadar batirdiki yani canım çok acıdı ee bi taraftanda korktum tabi birşey olur diye. Eve geldiğimde hatta bende çok aci çekmiştim. Daha sonrada gitmedim oraya bi sorun olmadı şükür. Sende gitme canım o doktora bi daha
saol canim cvp verdigin icin dr bulamiyorum ben perisan haldeyim istanbul avrupa yakasinda oturuyorum. ben ilk bebegimde dr sikintisi cektim magdur oldum. kimseye guvenemiyorum cunku is ticarete dokulmus gibi hastalara hasta degilde musteri gozuyle bakiyorlar.

saol canim cvp verdigin icin dr bulamiyorum ben perisan haldeyim istanbul avrupa yakasinda oturuyorum. ben ilk bebegimde dr sikintisi cektim magdur oldum. kimseye guvenemiyorum cunku is ticarete dokulmus gibi hastalara hasta degilde musteri gozuyle bakiyorlar.
Bende okmeydaninda oturuyorum canim
Yarin alibey hosbitala gidicem bakalim insallah memnun kalirim. Sen nerde oturuyosun.

bende zeytinburnun da oturuyorum. ermeni hastanesine gittim bu olayi yasadim. avrasya hospitali arastiyorum simdi ama kafam cok karisik.
Insallah guzel bir hastane bulursun canim netten bak o hastanenin doktorlarina genelde yorumlar oluyor. Ona gore gidersin

bende zeytinburnun da oturuyorum. ermeni hastanesine gittim bu olayi yasadim. avrasya hospitali arastiyorum simdi ama kafam cok karisik.

Hayatım ben hamile değilim allah izin verirse tüp bebekle 2. Çocuk istiyorum eğer tavsiye istersen Avrasya hastanesinden opt. Dr. Mehmet koç’a gidiyorum tabi yoğunluktan alırmı bilmem ama süper bir doktordur ben onun için Büyükçekmece’den geliyorum bir dene istersen

2 li testim icin 45 dk ultrasonda kaldim dr surekli bastirdi durttu calkaladi ama kizim poposunu donmus yatiyordu
Ilk haftalarda da baska hastaneye gitmistim orada da bastirarak bakiyordu
Hic sorun olmaz merak etme
Ama icine sinen doktora devam et

Hayatım ben hamile değilim allah izin verirse tüp bebekle 2. Çocuk istiyorum eğer tavsiye istersen Avrasya hastanesinden opt. Dr. Mehmet koç’a gidiyorum tabi yoğunluktan alırmı bilmem ama süper bir doktordur ben onun için Büyükçekmece’den geliyorum bir dene istersen
bnmde aklim onda tatlim eger gidersem buyuk ihtimal mehmet koc a gidecem. tesekkur tatlim insallah hayirlisiyla anne olursun.

2 li testim icin 45 dk ultrasonda kaldim dr surekli bastirdi durttu calkaladi ama kizim poposunu donmus yatiyordu
Ilk haftalarda da baska hastaneye gitmistim orada da bastirarak bakiyordu
Hic sorun olmaz merak etme
Ama icine sinen doktora devam et
ayy cok saolun icimi rahatlattiniz cok evham yapmistim. anne yuregi iste :(

ben de şimdilik süleymaniye doğum evine gidiyorum ilk acile gitmiştim sonra polikliniğe gittim çok ilgililer 5 aydan sonra özele geçeceğim hayırlı doğumlar herkese

bnmde aklim onda tatlim eger gidersem buyuk ihtimal mehmet koc a gidecem. tesekkur tatlim insallah hayirlisiyla anne olursun.
Canim Kağıthane de derindere hastanesinde riza beye gittim 2 dir. Ve bi arkadasim 7 aylik hamile onunla başladı ve devam ediyor oda cok memnun bende cok memnunum . Doğumu orda yaparmiyim bilmiyorum henüz cok yeniyiz biz . Ama size yaklaşımı herseyi ayrintili anlatmasi . Güleryüzü çok iyi gerçekten. Ben normalde erkek doktorlardan cekinirdim ama cok rahat ettim ve cok memnunum öneririm. Birde bağcılar medipol u araştırdım. Lebriz hale hanim danda cok memnunlar . Bi arkadasmda onda doğum yaptı. Bilgin olsun

MERHABA,ilk çocuk da tüp bebekmi.benim ilki normal ilk denemede kaldım ama simdi 2.yi istiyoruz 1 yıl oldu 2 kez kimyasal geçirdim henüz bisi yok.Umarım ALLah hayırlısını nasip eder hepimize.

Back