Dr.Kahraman Kolday hastası olanlar

Ben Kahraman Kolday'a gidiyorum. Çok memnunum. Gayet ilgili, güler yüzlü, profesyonel bir hekim.
Tavsiye ederim canım. Bende arkadaşımın tavsiyesiyle gittim, çok memnun kaldım.
Ücreti 150TL

ben gitmiyorum ama arkafaşım çarşambaya doğuracak ona gidiyor. resmen hayran iyi ve güleryüzlü diyorlar şahsen görmedim. ama daha kötü düiyen duymadım

kahraman beye ben de gidiorum gerçekten çok ii bir dr herkese tavsiye edrim asla bayan doktorları önermiyorum kızlar çok sert oluyorlar çünkü

Bence iyi bir kadın doğumcu hem anatomiden çok iyi anlamalıdır, hem iyi bir çocuk doktoru olmalıdır hem de iyi bir radyolog olmalıdır. Bütün bunların üstüne hastasıyla diyaloğu da iyi olmalı, güler yüzüyle ona moral vermelidir. Kahraman Bey bütün bunlara fazlasıyla sahip. O harika bir doktor ve çok şeker bir insan, mesleğini de çok severek yapıyor. Yalnız tek problem çok fazla yoğun olması. Bu nedenle yeni hasta kabul etmediğini duymuştum.

gerçekten randevu almak çok mu zor

ayse merhaba,
kahraman bey çok yoğun çalışıyor, sanırım en erken 10 gün ya da 2 hafta sonrasına gün veriyor,
ama ilk randevusu böyle, daha sonra her gittiğinde bir sonraki ayın randevusunu aldığın için düzene giriyor, istediğin güne alabiliyorsun,
kaç haftalık sizin?

25 + 3..cetvel önde 1 gün..peki hangi hastanelerde çalışıyor?

25 + 3..cetvel önde 1 gün..peki hangi hastanelerde çalışıyor?

benim de 1 gün önde 25+2 yim. hayırlı olsun bebeğiniz, allah sağlıkla kucağınızda göstersin.
kahaman bey, sgkda bir hastenede çalışmıyor diye biliyorum, özel muayenehanesi var ve smyrna tüp bebek merkezinin ortağı,
doğumları çınarlı ve kent hast. yaptırıyor,

Teşekkürler opuyorumnanaktan

banada herkez Kahraman Beyi tavsiye etti.. Haftaya gideceğim kendisine.. tamemen kontroller ve dogum ne kadara maloluyor arkadaşlar??

yarın Kahraman Bey ile randevum var.. çok heyecanlıyım inşallah hayal kırıklığı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…