Dr.Kahraman Kolday hastası olanlar

Merhaba,
nasıl geçti randevunuz?

merhaba... Biraz geç oldu cevabım.. randevum muhteşem geçti.. Hiçbirsey sormadan herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlattı .. Güven verdi bana.. Şimdi yukarda yazanları okudum arkadaşın başına gelen talihsizlik çok canımı sıktı.. Halbuki bana çok ilgili duyarlı bir doktor gibi geldi..
Ben devam edicem Kahraman Bey ile...

Slm Kızlar...
Eşimle beraber oturup karar verdik dün. Kahraman beye devam edip doğumumu onda yapmaya.. Dün eşimle beraber kabul edecekmi diye, nasıl bir insan ve tanışmak için gittik.. Gitmez olsaydık. Bu kadar ukalalık olamaz.. Kendisinin ve çalışanların dahil tavırlar çok yapmacık üstelik...

2 çok yakın tanıdığımdan da hakkında iyi şeyler duymadım. Bir tanesi kendisinin çok ukala ve kendinden başka sanki kimse iyi bir doktor değilmiş gibi davrandığını, hastalarına ukalaca ve kendini bişi sandığı hakkında yorumunu duydum.
Bir diğer arkadaşıma da yanlış ve hatalı bir gebelik süreci yaşattığını duydum. Ona göre karar verin derim.

2012 yılında Kahraman beyin kontrolünde oğlumu dünyaya getirdim ve ne mutluki onun adını verdik oğlumuza... kesinlikle muhteşem bir doktor. her konuda , her anımızda yanımızda olduğu için ona minnettarız. en özel anneyiz duygusunu kahraman bebekleri ve annelerine yaşattığı için sonsuz teşekkürler.
herkese tavsiye ederim hiç düşünmeden.

Merhabalar, ilk doğumumu Kahraman Bey yaptı kendisinden o kadar memnun kaldım ki ikinci içinde kendisine gittim gitmez olaydım tanımasam kesinlikle Kahraman Bey değil derdim o kadar ukala olmuş ki şok olduk çok şaşırdık sanki İzmir de tek o kalmışda başka dr yokmuş gibi havaya girmiş babasının hayrına bakıyor .şimdi başka dr arayışına girdik maalesef :(

Merhaba kızlar,
Foruma yeni katıldım ve sizlere kendi yaşadığım bir durumu anlatmak istiyorum. Gitmek isteyenler için ön bilgi olsun.

Uzun araştırmalar sonucunda normal doğum dalında uzman olduğunu ve bu konuda güzel yorumları göz önüne alarak Kahraman beyle başladık. Gerçekten başlamaz olaydık. Egosu o kadar yüksek ki, İzmir'de normal doğumda kendisinin üzerinde kimse olmadığını düşünüyor. Ve bir o kadar da ukala. Ne sorarsam zıt cevaplıyor. Her şeyi onun zamanı var deyip kapatıyor. Sadece teknolojisinden bahsediyor. Ama bilmiyor ki her şeyin teknoloji olmadığını. Keşke teknolojisi olmasa da gelen hastalarına kızarak, zıt çıkarak konuşmasa.
Normal doğum istiyordum ama kendime göre korkularım vardı. Bu korkuları yenebilmek için desteğe ihtiyacım var iken kendisinin zıt ters cevapları beni iyice rahatsız etti. Ve Kahraman beyin odasından çıkarken bebeğimizin mutluluğunu yaşamak yerine üzüntülü ayrılıyorduk.

Neyse ki yolun yarısında doktorumuzu değiştirdik. Şimdi çok rahat bir hamilelik geçiriyorum. Artık sorduğumuz sorulara cevap veren bir doktorumuz var.

Gün gelir Kahraman beyi oralara getiren hastaları yok olup gider.
Hastalarıyla nasıl konuşması gerektiğini bilmeli, sorularına sakin ve sabırlı bir şekilde cevap vermeli.
Hastalarıyla üzücü, kaba bir şekilde konuşmak yerine onları motive etmeli.
Her şey üniversite okumakla olmuyor.

Sizlerden ricam lütfen doktorlara gittiğinizde onlar iyi yönlerini söylediğiniz gibi kötü yönlerinin söyleyin ki bilsinler.

Bütün hamilelere ve bekleyenlere sağlıklı mutlu günler.

cigtanesi_dew, o kadar güzel anlatmışsın ki daha iyisini ben anlatamadım :( O muayenehane den nasıl çıktığımı unutamam, sağlıklı doğum geçirmen dileğiyle

cigtanesi_dew, o kadar güzel anlatmışsın ki daha iyisini ben anlatamadım :KK43: O muayenehane den nasıl çıktığımı unutamam, sağlıklı doğum geçirmen dileğiyle

Evet Malesef daha çok anlatacak şeyler vardıda, bukadarda sınırlı bıraktım, Kendisi hamile ruhundan anlamıyor, özellikle bu hamilerin ilk gebeliğiyse daha üzücü ve kırıcı oluyor. Ben kendisine 3 yada 4 muayene gittim ve her muayene sonunda ağladım en son gittiğimde kendisinin puanı verdim ve onunla devam edilmeyeceğini anladım. Egosu tavan yapmış, yüzüme ben seni normal doğurtmam, çünkü sende o ışığı göremiyorum diyebilen bir insana nekadar güvenebilirsiniz, ki kendisi İzmir'in bir numaralı normal doğumcusu olarak tanıtmasına rağmen. Ben doktor olarak kendisinden beni cesaretlendirmesini bekledim,beni rahatlatmasını bekledim. Olsun yinede teşekkür ediyorum ona sayesinde bir hata yapmaktan kurtuldum, şuanki doktorumla doğru yolda ilerlediğimi düşünüyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin ve kolay doğumlar nasip etsin.

MErhaba arkadaslar,
Ben dun hamile oldugumu ogrendim .doktorum karsiyaka taraflarinda ama ben bornovada oturuyorum. Sizce doktorun uzak olmasi hamileligi etkiler mi? Bornovada iyi bir kadin dogumcu ariyorum erkek.ozel sigorta olabilir. Yardimci olabilirseniz cok sevinirim. Birde Ata Saglik hastanesi nasil?

Ben dün aradım 260 ytl muayene ücreti. Doğumu cınarlı veya kentte yaptırıyor. Cınarlı 1850+doktor bıçak parası
Kent 2500+ doktor bıcak parası
Bugunku fiyatlar bunlar. Benim haftaya pazartesi ikili taramam var medikalde yaptırıcam son kez gidicem ordaki doktoruma. sonrasında kahraman beyden randevu alıcam içime sinerse onunla devam edicem.

Kahraman Kolday için yorumum yukarıda, sende deneyip gör istersen, umarım benim gibi hayal kırıklıkların olmaz ben şimdi AHMET AKKOCA'ya gidiyorum bornovada ve çok memnunum, gebesinin dilinden ve hislerinden anlayan, egolarından uzaklaşmış, önceliği gebesi ve doğacak olan bebek olan (gebe diyorum çünki kendisi hastası/müşterisi denmesinden hoşlanmıyor.) bir doktor. kendisini faceten takip edebilirsin,(izmir doğal doğum merkezi grubunun ismi) gerçekten doğal doğum üzerine kendini adamış bir doktor. Özel Atasağlık ve Kentte doğum yaptırıyor. Özel Atasağlık 1200tl+doktor ücreti, kentide biliyorsun. umarım hakkınızda hayırlısı olur.

Kahraman Kolday için yorumum yukarıda, sende deneyip gör istersen, umarım benim gibi hayal kırıklıkların olmaz ben şimdi AHMET AKKOCA'ya gidiyorum bornovada ve çok memnunum, gebesinin dilinden ve hislerinden anlayan, egolarından uzaklaşmış, önceliği gebesi ve doğacak olan bebek olan (gebe diyorum çünki kendisi hastası/müşterisi denmesinden hoşlanmıyor.) bir doktor. kendisini faceten takip edebilirsin,(izmir doğal doğum merkezi grubunun ismi) gerçekten doğal doğum üzerine kendini adamış bir doktor. Özel Atasağlık ve Kentte doğum yaptırıyor. Özel Atasağlık 1200tl+doktor ücreti, kentide biliyorsun. umarım hakkınızda hayırlısı olur.
Merhaba
Bende gökalp tokaça gidiyorum ama yoğunluğundan dolayı doktormu değiştirmeyi düşünüyorm ve son zamanlarda Ahmet Beyin adını çok duyuyorum.Ahmet Akkocanın Muayenesi nekadar tam olarak ve kendisi nekadar alıyor doğum için canım biliyor musun

Arkadaşlar Merhaba, Bugün tam 25 gün oldu Normal doğum yapalı, Ahmet Akkoca doktorumdu ve ücret ne olursa olsun size ve bebeğinize verdiği önem için her şeye değer. Kendisini iyi ki tanımışım sayesinde unutamayacağım bir doğumum oldu; ağrısız, sancısız, epizyotomisiz mükemmel bir doğum.
Herkesin şaşkınlıkla sorduğu aaaa dikişin yokmu, aaa hemen ayağa kalkmışsın soruları bana çok komik geliyor, çünki insanlar normal doğumu çok yanlış tanıyorlar ama Ahmet Akkoca ile her şey güvende :) onun gebesi olduğum için çok şanslıyım :) Bebeğime dokunarak onu hissederek,babasınında bu olaya tanık olmasıyla ve tentene temasla bebeğimize kavuştuk ve yürüyerek ameliyathaneden bebeğim kucağımda odamıza geçtik bu bence en güzel duygu bir anne için en azından diğer doğumlar gibi bebeği enson görenlerden olmadımmm :)

Merhaba arkadaşlar,
benim doktorum da Kahraman Kolday ve ınanılmaz memnunum. Sorun yaşayan kişileri duyunca da çok şaşırdım açıkçası. Benim de ilk hamileliğim ilk kontrole gitiğimde çok heyecanlıydım ve doktorumun pozitif yönü , konuşması ,sormadan herşeyi anlayabileceğim şekilde tek tek ayrıntılı şekilde anlatmasına bayıldım. Benim kahraman beyi seçmemdeki neden zaten tanıdığım birkaç arkadaşımın olumlu referansı sayesindeydi ayrıca karşıyaka mavişehirde olması ve kendisine ulaşım rahatlığı artı özellikleriydi.. Tanıştığım zamanda ne kadar doğru bir karar verdiğimi bir kez daha anladım:) ukala olduğunu ve hamilelerin psikolojisinden pek anlamadığını söylemişsiniz:KK20: o an da belki sizin tavırlarınızdan hoşlanmadığı için o şekilde davranmış olabilir. Çünkü herşeyi vakti geldiğinde kendiliğinden açıklıyor sizin sormanıza gerek bile kalmıyor . İşin uzmanı kısacası "O" . Eğer kendisini tercih ettiysek bu yolculuğun kaptanı da kendisi;) ben bir ukalalığını görmedim ama bu kadar tecrübe sahibi olup çoğu hasta tarafından da sevilip ısrarla kendisine gidiliyor ise kendine güveninin tam olması normal diye düşünüyorum:) çok uzattım kusura bakmayın ama doktor arayışında olan arkadaşlarımız için olumsuz yorumlar gibi ben de olumlu yorumumu yapmak istedim. son olarak doktor seçimi bize kalsa da yine de frekansların uyması, karşılıklı güven duymanın şans olduğunu düşünüyorum. Hepimize sağlıklı doğumlar:)

Geçen sene bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine bende Dr.Kahraman Kolday'a gittim ama nedense tavrı ve tarzından pek hoşlanmadım açıkçası kendini üstün gösterme gayretinde, daha sonra tekrar bir arkadaş vasıtasıyla Kent Hastanesinden Orçun Sezer için randevu aldım aksilik o ya o gün rahatsızlanmış onun yerine Funda Göde'ye muayene oldum kadın olmasına karşı ön yargım olmasına rağmen pozitif ve rahatlatıcı bir tavrı var şimdi Orçun Bey ve Funda Hanım arasında karar verme aşamasındayım.Herkese sağlıklı doğumlar dilerim

Back
X