Dr Kaan aydos da tedavi olanlar

euvrl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2021
31
8
35
Arkadaşlar merhaba 3 tüp bebek 3 aşılama yaptırdım ve sonuç olumsuz oldu. Bir tüp bebek tutmadı diğer ikisi henüz beşinci haftada düşük oldu şuan eşim ankarada kaan aydosa tedavi oluyor 3 aylık tedavi sürecimizde spermde artış morfolojide düzelme oldu. kimler gidiyor. Normal yolla hamile kalanlar varmı?

Benim esim gitti , bize de 3 aylik tedavi verdi. Sizin kendiliginden cocuk olur dedi, dedigi gbi hamile kaldm ama dis gebelik oldu. 1 sene sonra ilk tup bebek denememde pozitif oldu cok sukur (asilama vs ugrasmak istemedigimden tup bebek istedim)

Benim esim gitti , bize de 3 aylik tedavi verdi. Sizin kendiliginden cocuk olur dedi, dedigi gbi hamile kaldm ama dis gebelik oldu. 1 sene sonra ilk tup bebek denememde pozitif oldu cok sukur (asilama vs ugrasmak istemedigimden tup bebek istedim)
Ben tüpbebekte çok yıprandım cesaret edemiyorum artık bizde üç ay oldu altı ay devam edeceğim

Merhaba güzel sonuçlar alırsınız tez zamanda inşaAllah benim eşimde de morfoloji sorunu var ve kaan aydos a gitmeyi düşünüyoruz gebelik elde edemedik 1,5 senedir.morfoloji kaçtı kaç oldu sizin

Merhaba güzel sonuçlar alırsınız tez zamanda inşaAllah benim eşimde de morfoloji sorunu var ve kaan aydos a gitmeyi düşünüyoruz gebelik elde edemedik 1,5 senedir.morfoloji kaçtı kaç oldu sizin
Canım morfoloji %2 den %6 ya yükseldi ayrıca sayı 2 milyondan 29 milyona yükseldi

Canım morfoloji %2 den %6 ya yükseldi ayrıca sayı 2 milyondan 29 milyona yükseldi
Yaa çok güzel dna hasarı testi yaptırdınız mı canım siz. Değerleriniz iyi olmuş inşaAllah pozitif sonucu görürsünüz yakında.biz aradığımızda Kaan aydos u bir bayan konuştı bizimle tuhaf geldi açıkçası konuşması hazır bir metin okudu bende bi tereddüt etmiştim o yüzden merak ediyorum

Hemşiresi biraz farklı bi kadın sanırım kıymet hemşireydi ama doktor dört dörtlük 600 tl muane ücreti verdik diğerlerini online yaptı ve ücret almadı inan yıllardır öneriyorlar bu doktoru ama diğer doktorlar kocanda bi problem yok diyo diye defalarca tüpbebek yaptırdım iki ev parası gitti boşa

Yaa çok güzel dna hasarı testi yaptırdınız mı canım siz. Değerleriniz iyi olmuş inşaAllah pozitif sonucu görürsünüz yakında.biz aradığımızda Kaan aydos u bir bayan konuştı bizimle tuhaf geldi açıkçası konuşması hazır bir metin okudu bende bi tereddüt etmiştim o yüzden merak ediyor
evet bizde tüp bebeğe başlayacağımız sırada bu sonucu öğrendik.daha önce bize sıkıntı yok dediler.şimdi en azından problemi biliyoruz ve ona yönelik tedaviler yapıyoruz. İyi canım bizde gideriz sanırım kaan bey e. Şu an proxeed ve evicap kullanıyor eşim ve bitkisel kürler.ekstra bir tedavi veriyor mu

Tedavinin bu şekilde olmasına üzüldüm gerçekten zor süreçler bunu yaşayan anlıyor umarım hepsi unutturacak haberi alırsın güçlü olmak ve her zaman umut var bunu unutmamak önemli...

Eşimde dna hasarı %60 civarındaydı yeni tahlil vermedi daha bekliyorz prokseed eşimde kullandı tüp bebekden önce iyi ama dna hasarına yeterli tedavi olmuyor çünkü düşükle sonuçlanmıştı

Eşimde dna hasarı %60 civarındaydı yeni tahlil vermedi daha bekliyorz prokseed eşimde kullandı tüp bebekden önce iyi ama dna hasarına yeterli tedavi olmuyor çünkü düşükle sonuçlanmıştı
Anladım canım çok sağ ol mesajların için Karşılığını alırsın umarım sabrının.

Peki siz bilirsiniz. Az çok verdiği takviyeler belli olduğu için sordum. Her neyse
Yanlış anlamayın lütfen hassas bi konu olduğu için bi yeri yaparken başka yeri bozmasını istemem ama doğal olarak ısırgan çayı ve nohut önerdi bize ve hazır ambalajlı herşey yasak

Yanlış anlamayın lütfen hassas bi konu olduğu için bi yeri yaparken başka yeri bozmasını istemem ama doğal olarak ısırgan çayı ve nohut önerdi bize ve hazır ambalajlı herşey yasak
Yoo niye yanlış anlatayım :) Tercih meselesi, saygı duyarım. Geçmiş olsun hepimize.

Isırgan çayını sabah akşam mı içiriyorsunuz acaba? Sadece bunları kullanarak mı morfoloji yükseldi

Bir de dna hasar testine nasıl bakılıyor acaba? Sperm testini yaptırırken dna hadarına da bakılmasını mı talep etmeliyiz? Yardımcı olabilirsen çok sevinirim gerçekten hepimizin kucağı yavrularımızla dolsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…