Cnm bende Veli beye muayeneye gittiğimde İsmail beyin bir hastası geldi gerçekten burnu çok güzel olmuştu şişlik olduğu halde çok güzel görünüyordu sanırım Veli Bey'den vaz geçip İsmail beye ameliyat olacağım ve Photoshop la göstermesinde süper Veli bey bence çok ilgisizdi ve Photoshop yapıp göstermiyor yarumları okudum İsmail bey daha ilgili bir insan anladığım kadarı bu çok güzel
Birde cnm kaç tl ye oldun ameliyatı öğrene bilirmiyim
hazır cevrımiciyken yazıyım dedim sen ameliyat oldunmu ismail beye? :)
Hayır cnm ben alper bayraktara ameliyat oldum üç ay oluyor sen ?
Ben dun hakan gence beyle görüştüm ona karar kildim canim mennunmusun:)
Merhaba canım öncelikle çok geçmiş olsun. Bende 1 hafta önce ismail beye ameliyat oldum ve tampon çıkana kadar neler çektim Allah biliyomerhaba arkadaşlar ben 28 ekime ismail beye oldum ameliyatımı ve suan bekliyorum 12 gun sonra hem silikon tamponlar hemde ateli çıkartacagım dedı . ama 2 gecedir uyku uyuyamıyorum dilim yara oldu agızdan nefes almaktan su içerken bile yanıyor gece o kdr kuruyor ki dilim kaplumbaga derisi gibi oluyor resmen tavsiye edebilecegınız bısı varmı avaba ?
Canım ben İsmail bey den çok memnun kaldım, ameliyat olalı 3 hafta oldu ama bütün arkadaşlarım burnumun çok doğal olduğunu yüzüme çok yakıştığını söylüyorlar fakat amirali bey in oldukça fazla hastası var ve şikayet eden hiç duymadım sadece İsmail bey bana güven verdi diye ona karar verdim. Çok sıkıntı çektiğim ve pişman olduğumda bir gerçek tabi..İyi düşünüp taşınman lazım, diğer yorumumda çektiğim sıkıntılarımı anlattım zaten canım.kızlar bende çok kararsızım ismail bayrammı amirali nevai mi sizce ? şu an iki doktor görev yapıyormuş orada sanırım. kombine ameliyat olacağım bana akıl veriin lütfeen
Merhaba bende iki hafta önce İsmail beye ameliyat oldum vee kesinlikle çok memnunum. Herşeyden önce tecrübeli bir dr. burnumu gören herkes çok beğeniyor. Şansmıdır bilemem ama hiç sıkıntı yaşamadım ( kendi korku ve endişelerim hariç :)) Bende ameliyat olmadan önce çok kararsızdım ve sürekli siteyi takip ediyor deli gibi bütün yorumları okuyordum. ve şimdi 2.haftam yeni burnumdan çok memnunum. sorularınız varsa cevaplayabilirim tecrübeme nazaran kendimce. Kesinlikle İsmail bey diyorum.
Merhaba
Acaba rica etsem resim görebilirmiyim?doktor konusunda okadar kafam karışık ki ve de korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?