Dr. İsmail Bayram Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

hazır cevrımiciyken yazıyım dedim sen ameliyat oldunmu ismail beye? :)

Ben dun hakan gence beyle görüştüm ona karar kildim canim mennunmusun:)

Genel olarak memnunum cnm burun deliklerim de sorun var birde sağ tarafım da kemik çıkıntısı kalmış biraz burnumun oturmasını bekliyorum oturduktan sonra tekrar gözden geçiricem sanırım sen fiyat aldın mı cnm kaç tlye yapıyor

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar bende 16 gun once Ismail beye revizyon burun ameliyati oldum. Sekil itibariyle muhtesem yapti. Ilk ameliyatim tam bi fiyaskoydu butun arkadaslarim ve ailem cok kotu olmus falan demistiler resmen piskolojim bozulmustu sonra bir kiz arkadasimin burnunu gordum oda ismail beye yaptirdi hemen numarasini istedim ve gittim :)) ismail beye olduktan sonra cevrem bendeki degisime inanamadilar o kadar guzel gozukuyoki burnum cok olumlu tepkiler aliyorum. Ben Ismail bey derim.

Öpüldunuz.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Kızlar bende ısmaıl beye burun amelıyatı oldum. Sımdı revızyon yapmayı dusunuyorum yakın zamanda. Ismaıl bey hastasıyla cok yakından ılgılenen bırı. Fakat sunu soylemelıyım kı kesınlıkle burunları cok sıvrı yapıyor ve estetık oldugu baya bı bellı.

Merhaba arkadaşlar ben hilal Ç. 7 haziran 2014 de ismail beye burun ameliyatı oldum o kadar araştırma yapmama rağmen kendisi o ksdar çok içine sindi ki ilk görüşmeden sonra karar kıldım kendisinde. Sonuc da gerçekten mükemmel herşey harika ismail bey benim hayatımda vermiş olduğum en doğru nadir kararlardan biri. Burun ameliyatı düşünüyorsanız kesinlikle ismail beyi tavsiye ediyorum bir burnum daha olsa hiç düşünmeden onu da yaptırırm. Herkese güzel günler diliyorum. Cok teşekkür ederim ismail bey :)

daha önce de yazmıştım. ismail beye ameliyat olan arkadaşımın alçı çıktığında burnu yara içindeydi. dışındaki yaralardan bahsediyorum. kemik görünüyordu.
ismail bey bu yara izleri ile yaşayacaksın artık dedi. arkadaşımın üzüntüden kaşları döküldü. görme kaybı yaşadı. başka bir hastaneye başka bir doktora gitmeye başladı. yurt dışında getirttikleri iki ilaç sayesinde yaralar kapandı. pazartesiden itibaren leke tedavisine başlanacak.

Arkadaşlar merhaba bisey sormak istiyorum ismail beye 2 gün önce estetik oldum agridan siskinlikten uyuyamiyorum neyaptiniz nasil iyilestiniz bu konuda yardımcı olurmusunuz

arkadaşlar merhaba ben ve bir arkadaşım burun ameliyatı olmak istiyoruz ve uzun araştırmalar sonucunda ismail bayrama karar verdik ama burnumuzun ilerde düşmesinden çok korkuyoruz benim burnum kemerli once onu duzeltırmek ıstıyorum bıraz kuculturup kaldırtmak istiyorum. bana yardımcı olabılırmısınız acaba bu konuda burun düşmesinden korktugumuz icin arkadasımda bende vazgecmek uzereyız ama cokta istiyoruzz

merhaba arkadaşlar ben 28 ekime ismail beye oldum ameliyatımı ve suan bekliyorum 12 gun sonra hem silikon tamponlar hemde ateli çıkartacagım dedı . ama 2 gecedir uyku uyuyamıyorum dilim yara oldu agızdan nefes almaktan su içerken bile yanıyor gece o kdr kuruyor ki dilim kaplumbaga derisi gibi oluyor resmen tavsiye edebilecegınız bısı varmı avaba ?

İsmaile beye hic süphesiz ameliyat olabilirsiniz ben revizyon ameliyatimi oldum ona 2. Ameliyatim oldugu icin cok korkuyodum ama somdi cook memnunum keske ilk ameliyatimi ona olsaydim cok iyi bi doktor

Merhaba canım öncelikle çok geçmiş olsun. Bende 1 hafta önce ismail beye ameliyat oldum ve tampon çıkana kadar neler çektim Allah biliyo Sinüzit oluştu ve migrenimde vardı binlerce kez pişman oldum ama geçiyormuş bi şekilde .. Cumartesi günü ateli çıkartacak inşallah. Sen şuan nasılsın,sonuç iyi mi değdi mi yani?

kızlar bende çok kararsızım ismail bayrammı amirali nevai mi sizce ? şu an iki doktor görev yapıyormuş orada sanırım. kombine ameliyat olacağım bana akıl veriin lütfeen

kızlar bende çok kararsızım ismail bayrammı amirali nevai mi sizce ? şu an iki doktor görev yapıyormuş orada sanırım. kombine ameliyat olacağım bana akıl veriin lütfeen
Canım ben İsmail bey den çok memnun kaldım, ameliyat olalı 3 hafta oldu ama bütün arkadaşlarım burnumun çok doğal olduğunu yüzüme çok yakıştığını söylüyorlar fakat amirali bey in oldukça fazla hastası var ve şikayet eden hiç duymadım sadece İsmail bey bana güven verdi diye ona karar verdim. Çok sıkıntı çektiğim ve pişman olduğumda bir gerçek tabi..İyi düşünüp taşınman lazım, diğer yorumumda çektiğim sıkıntılarımı anlattım zaten canım.

Merhaba bende iki hafta önce İsmail beye ameliyat oldum vee kesinlikle çok memnunum. Herşeyden önce tecrübeli bir dr. burnumu gören herkes çok beğeniyor. Şansmıdır bilemem ama hiç sıkıntı yaşamadım ( kendi korku ve endişelerim hariç :)) Bende ameliyat olmadan önce çok kararsızdım ve sürekli siteyi takip ediyor deli gibi bütün yorumları okuyordum. ve şimdi 2.haftam yeni burnumdan çok memnunum. sorularınız varsa cevaplayabilirim tecrübeme nazaran kendimce. Kesinlikle İsmail bey diyorum.

Arkadaşlar merhaba
Bende Boğaziçi Tıpta burun estetiği Olacağım fakat doktor konusunda cok kararsızım sizce İsmail Bayram mı yoksa amirali nevai mi? Sanırım amirali beyden herkes daha bi memnun gibi lütfen yardımcı olun

Merhaba
Acaba rica etsem resim görebilirmiyim? doktor konusunda okadar kafam karışık ki ve de korkuyorum

Merhaba
Acaba rica etsem resim görebilirmiyim? doktor konusunda okadar kafam karışık ki ve de korkuyorum

Dr konusundaki kafa karışıklığını tahmin edebiliyorum. Bende ve burnunu yaptıran bir çok kişi aynı şeyi yaşamıştır. Resmimi profil resmi olarak ekledim. Eski hali ile arasında çoookk fark var. Çok mutluyum. İyi yaptırmışım. Henüz şiş ve iyileşme aşamasında. Umarım seninde istediğin gibi bir burnun ve güzel geçen bir sürecin olur. Hayırlısı şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…