Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun Göğüs büyütme kürünü kullananlar

göğüs altı ve üstü arasındaki fark:
6.5 cm.den küçükse A
6.5 - 13 cm. arası B
14 - 19.5 cm. arası C
19.5 - 26 cm. arası D
26 cm.den büyükse DD

kızlar bu rakamlara bakarsak, B ile C arasında taban değerlere göre 7.5 cm var(14-6.5). C ile D arasında 5.5 . kendi farkınıza bakın. 5 ila 7 cm tam bir beden fark sağlıyor heralde.benim fark 10 cm. ama destekli B'leri hiç de doldurmuyor. küçük kalıpsa dolduruyor ama hiç bi taşma yok tabii,tamamen kapanıyor. 5 cm büyüse tam B ancak olacak heralde, siz ne diyosunuz?

harikasın çoooooooook sağol tatlıcıkhihoyyythihoyyyt,
bu arada ölçülerin gayet umut verici büyütmen çabuk olacak gibi hissettim birden hadi hayırlısıolumunekankayizsmile

harikasın çoooooooook sağol tatlıcıkhihoyyythihoyyyt,
bu arada ölçülerin gayet umut verici büyütmen çabuk olacak gibi hissettim birden hadi hayırlısıolumunekankayizsmile

ay öyle mi diyosun, bilmiyorum ki, 10 cm ama çok küçük yine de, destekli B'yi veya 75'i bile doldurmuyor işte. destekli 70'i anca doldurur heralde.bi de sağ soldan baya küçük:sinifsinif: ne olacak hiç bilmiyorum, baktıkça moralim bozuluyor yaa...

yaş da 25, ben ergenlikteyken yoktu ki böyle forumlar, yöntemler... bilgisayarımız bile yoktu o zamanlar, aaah ah şimdiki gençlik çok şanslı, aman genç kızlar, yaş ilerlemeden yapabildiginizi yapın büyütün memişleri:) sonra benim gibi evleneceğiniz zaman düşmeyin derdinemafoldumben :kedi:

YAĞ VE MASAJ UYGULAYACAĞIN ZAMAN KÜÇÜK OLANI BİRAZ DAHA FAZLA ZAMANLI YAP Bİ TANEM...ONA TORPİL GEÇ......kaydirigubbakcemile3

YAĞ VE MASAJ UYGULAYACAĞIN ZAMAN KÜÇÜK OLANI BİRAZ DAHA FAZLA ZAMANLI YAP Bİ TANEM...ONA TORPİL GEÇ......kaydirigubbakcemile3

sağol tatlım yapıyorum ama pek bi işe yaramıyor sanki. bu arada ben breast success kullanıyorum 1ay oldu, dolgunlaştı, çapı büyüdü sonra da ve 1 cm büyüdü. bundan sonra daha hızlanacağını düşünüyorum, gelişmeleri bildiririm.

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

breast success'ten son durum nedir
memnunmusun

şimdiki son durumun nedir? merak ediyorum işe yaradı mı? denemek istiyorum..

sırf bunun yararını bilmek için sabah akşam mesaj mı yazsam napsam:)

umarım işine yaramıştır bi umut ışığı görmek istiyorum

Ne bir zara elbise ne de hotiç çizme hepsini kısarım 750 diil 1750 ye razıyım artık!

ya kzılar banada yardım edin şimdi ben büyütmek için ne yapa billirimm mutlaka işe yarıyan bişeyler olmalı

canım bu beslenme programı saraçoglunamı ait..

hocanın çayı hangi bitki canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…