merhaba bayanlar. olumunekankayizsmile
benim sorunum da aynı: göğsüm yok! forumu uzaktan takip ettim. küç denedim. yağlarla mesaj felan. ama tık yok! geçici dolgunluk sadece. ama yine de dolgulu 75 bile dolmadı hiç. estetiğe de hiç sıcak bakıyorum. bi kere zor bi süreç, doğal olsun istiyorum haliyle. en son ibrahim saraçoğlunun kürünü kullanmaya karar verdim. önce belli hormon tahlillerini gönderiyorsunuz o size büyüme ihtimali ve süreç hakkında bilgi veriyor. bana %50-50 dedi. ama ben yine de denemekte fayda gördüm. en azından ihtimali değerlendirmiş olurum diye düşündüm.
kür hakkında bilgi vereyim:
3er aylık olarak toplam 9 ay kür kullanılıyor. bununla birlikte bir de beslenme programı. sanırım program kişiye özel (emin değilim) her 3 ayda bir hocayla süreç hakkında konuşmak için iletişime geçip tekrar kür sipariş ediliyor. 250den toplam 750 lira. 9 ay ila 1 yıl arasında 1 bedene kadar sonuç alınıyor ve tamamen kalıcı(inşallah büyürse). üstelik doğal.
beslenme programı? haftanın 5 günü akşam yemeğinden en az 2 saat sonra rezene çayı. 2 gün de yine akşam yemeğinden sonra hocanın kürü (çayı). haftada 1 gün iri kabe hurması. 4 gün de haşlanmış nohut yeyip nohudun suyunu içiyorum.
başlayalı daha 2 hafta olmadı. ama gelişmelerden haberdar ederim.
ben sipariş ederken internette hiçbir yerde bu kürle ilgili olarak kullanan birinin tecrübelerine ulaşamadım. sırf bu yüzden üye oldum kadınlar kulübüne. umarım bi işe yarar benim sayemde siz de bilgi almış olursunuz.
son olarak bence adetin 3. günü FSH, LH ve Prolaktin hormon tahlillerini yaptırıp hocaya sitesindeki faks numarasına fakslayın. en azından kullanıp kullanmayacağınızı söyler. bakarsınız çok yüksek bir oran verir size. ya da tam tersi olur da (%50nin altına önermiyormuş zaten) en azından bu ihtimalinizin olmadığını anlayıp başka yöntemler araştırırsınız.