- 25 Temmuz 2014
- 72
- 34
- Konu Sahibi Vilivildos
Yarın için ön görüsmeye gıdeceğim.. Artık karar vermek istiyorum..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sevindim,kararın hayırlı olsunBen kararimi verdim hasan bey cok tatli ve cok ilgili pazartesi benim icin büyük gün 😊 cok heycanliyım...
Çok sevindim,kararın hayırlı olsun
Pazartesi günü ameliyat günümü ?
Aaaa... Gerçektenmi? Çok sevindim Hasan beye uzun süredir görmüyordum,kontrolümde var önümüzdeki hafta muhakkak gitmeliyimSagol canım senden bahsettim cok selamı var... Pazartesi ameliyat günü evet😊
Bugün hasan beyle randevum vardı yaklasik 15 dk görüştük muayenede kesinlikle B cup olmali ve kas altı yapmaliyiz dedi. Heyecandan aklimdaki bircok soruyu da soramadim birde cok pahaliymis yahu
Hayirli olsun canim. .sevindim senin icin..sira bende artik..insallah gönlünce olur
Yanliz aklıma takılan tek su oldu kac cc takilabilir diyince cc diye birsey yok oluruna ben ameliyatta karar veriyorum falan dedi. Nu normal mi acaba
Yanliz aklıma takılan tek su oldu kac cc takilabilir diyince cc diye birsey yok oluruna ben ameliyatta karar veriyorum falan dedi. Nu normal mi acaba
Bugün hasan beyle randevum vardı yaklasik 15 dk görüştük muayenede kesinlikle B cup olmali ve kas altı yapmaliyiz dedi. Heyecandan aklimdaki bircok soruyu da soramadim birde cok pahaliymis yahu
Randevum 3 gibiydi ama 1 saat kafat geciktimRandevun saat kactaydı? Kim bilir belki karşılaşmışsizdir..
Cok kararsizim.. birkac doktor ile daha gorusmekte fayda var diye düşünüyorum ilk olarak naci celik ve fatih dagdelenden randevu alacağım
Hasan fındık da 10000 dedi ve dudagimi ısırdım ne kadar pahaliymis.
Hasan fındık da 10000 dedi ve dudagimi ısırdım ne kadar pahaliymis.
Cok kararsizim.. birkac doktor ile daha gorusmekte fayda var diye düşünüyorum ilk olarak naci celik ve fatih dagdelenden randevu alacağım
Canim fatih bey ile bende görüstüm fatih beyde isinin ustasi bir hekim kötü birsey hic duymadim lakin ön görüsmede protez hakkinda hic bilgi vermiyor, yani hasan bey daha konuskan ve sempatik.. Fazih beyin fiyati 2700 du bana verdigi fiyat. Ama hasan bey le anlastigimiz fiyat seninkinden farkli
10.000 mi
merak ediyorum tecrübeli arkadaşlar yazarsa sevinirim.
Şimdi bu 3000'e 5000'e ameliyat olanlarda kullanılan silikonun kalitesiyle,hasan fındığın kullandığı marka farklımı?
fiyat farkı silikonun çeşidindenmi yoksa doktorun maharetindenmi kaynaklanıyor?