- 21 Eylül 2016
- 113
- 63
- 98
Merhaba Arzum!Bazı doktorların forumda aktif hastaları çoktur bazılarının az. Her doktorun olumlu olumsuz yorumları var forumda. Her hastanın görüşmesi olumlu geçecek diye bir kural yok tabi,yada sonucu olumlu olacak gibi..Ben foruma 2011 de üye oldum misal. İlk meme ameliyatımla,sonrasında birçok işlem oldum. Hepsini bilgi amaçlı konu açarak insanlara,o ameliyatı olmak isteyen bayanlara yardımcı olmak için elimden geldiğince foto ve yorumla yardımcı olmaya çalıştım. Bu reklammı oluyor? O zaman burada aktif olup herkesin sorularına cevap vermemek gerek. Ameliyat oldum,bilgimi aldım hadi eyvallah...
Bilemiyorum ama yanlış düşünüyorsunuz bence. Senelerdir üye olan ve aktif kullanıcı olan birçok üye var,farklı doktorlarında var... Reklam yapanı zaten tutmuyorlar sitede. Reklam oldugunu düşündüğünüz üyeyi yönetime şikayet edin.. Böyle düşündüğünüz bir doktorada hiç gitmeyin,baştan elektrik tutmaz memnun kalmazsınız ..
Ilk önce sunu söylemek istiyorum: Bizimle deneyimlerinizi paylastiginiz icin cok tesekkurler. Bu deneyimler benim icin cok önemli. Sadece dr la görusup ameliyatin nasil sonuclanacagini bilmek imkansiz bence. Dr cok sempatik ve hos birisi olabilir ama bu ameliyatlarinin iyi sonuc vermesi anlamina gelmez maalesef

Her neyse hersey icin yeniden tesekkurler. Umarim ilerde de sorularim yorum yaparsin. Cok sevinirim:)))
Guzel bir gun gecirmen dilegiyle