• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr.Hasan Fındık Hasta Yorumları (Burun Estetigi)

Bazı doktorların forumda aktif hastaları çoktur bazılarının az. Her doktorun olumlu olumsuz yorumları var forumda. Her hastanın görüşmesi olumlu geçecek diye bir kural yok tabi,yada sonucu olumlu olacak gibi..Ben foruma 2011 de üye oldum misal. İlk meme ameliyatımla,sonrasında birçok işlem oldum. Hepsini bilgi amaçlı konu açarak insanlara,o ameliyatı olmak isteyen bayanlara yardımcı olmak için elimden geldiğince foto ve yorumla yardımcı olmaya çalıştım. Bu reklammı oluyor? O zaman burada aktif olup herkesin sorularına cevap vermemek gerek. Ameliyat oldum,bilgimi aldım hadi eyvallah...
Bilemiyorum ama yanlış düşünüyorsunuz bence. Senelerdir üye olan ve aktif kullanıcı olan birçok üye var,farklı doktorlarında var... Reklam yapanı zaten tutmuyorlar sitede. Reklam oldugunu düşündüğünüz üyeyi yönetime şikayet edin.. Böyle düşündüğünüz bir doktorada hiç gitmeyin,baştan elektrik tutmaz memnun kalmazsınız ..
Merhaba Arzum!
Ilk önce sunu söylemek istiyorum: Bizimle deneyimlerinizi paylastiginiz icin cok tesekkurler. Bu deneyimler benim icin cok önemli. Sadece dr la görusup ameliyatin nasil sonuclanacagini bilmek imkansiz bence. Dr cok sempatik ve hos birisi olabilir ama bu ameliyatlarinin iyi sonuc vermesi anlamina gelmez maalesef :( Benim bunu yazmamin nedeni ; burada bazi kisilerin sadece reklam yapmak icin uye oldugunu fark ettim. Bunu belirtmek istedim sadece. Maalesef bunlarin kimler oldugunu anlamak hic de kolay degil. Burada negatif deneyimleri paylasmak yasak ve her ne kadar bunun nedenlerinin aciklamasini okusam da hala bana dogru gelmiyor. Nasil dr lar hakkinda iyi seyler söyleniyorsa kötu seylerin de söylenebilmesi lazim bence. Sonucda bunlari analiz etmenin de kisinin kendine kalmasi lazim. Ben bazi yurtdisi forumlarini da izliyorum ve o forumlarda dr lar hakkinda negatif deneyimleri paylasmak yasak degil. Sonucda hepimizin sadece bir yuzu ve vucudu var ve de maalesef basarisiz bir ameliyatin kisiye verdigi zarar korkunc olabilir.
Her neyse hersey icin yeniden tesekkurler. Umarim ilerde de sorularim yorum yaparsin. Cok sevinirim:)))
Guzel bir gun gecirmen dilegiyle:KK66:

Merhaba Arzum!
Ilk önce sunu söylemek istiyorum: Bizimle deneyimlerinizi paylastiginiz icin cok tesekkurler. Bu deneyimler benim icin cok önemli. Sadece dr la görusup ameliyatin nasil sonuclanacagini bilmek imkansiz bence. Dr cok sempatik ve hos birisi olabilir ama bu ameliyatlarinin iyi sonuc vermesi anlamina gelmez maalesef :KK43: Benim bunu yazmamin nedeni ; burada bazi kisilerin sadece reklam yapmak icin uye oldugunu fark ettim. Bunu belirtmek istedim sadece. Maalesef bunlarin kimler oldugunu anlamak hic de kolay degil. Burada negatif deneyimleri paylasmak yasak ve her ne kadar bunun nedenlerinin aciklamasini okusam da hala bana dogru gelmiyor. Nasil dr lar hakkinda iyi seyler söyleniyorsa kötu seylerin de söylenebilmesi lazim bence. Sonucda bunlari analiz etmenin de kisinin kendine kalmasi lazim. Ben bazi yurtdisi forumlarini da izliyorum ve o forumlarda dr lar hakkinda negatif deneyimleri paylasmak yasak degil. Sonucda hepimizin sadece bir yuzu ve vucudu var ve de maalesef basarisiz bir ameliyatin kisiye verdigi zarar korkunc olabilir.
Her neyse hersey icin yeniden tesekkurler. Umarim ilerde de sorularim yorum yaparsin. Cok sevinirim:)))
Reklam amaçlı üyeler kendilerini belli ediyor zaten. Aynı mesajları konulara kopyala yapıştır yapıyorlar misal :) Site farkettiğin an uzaklaştırıyor zaten merak etmeyin. Olumsuz bir sonuç alındığında Tabiki yazılabilmeli,yazılıyor zaten. Ama kalkıpta Allah o doktorun belasını versin,hayatı kararsın gibi yorumlar yapılıyor. Doktor veya asistanı bu mesajları gördüğünde hem kullanıcıya dava açabiliyor hemde site yönetimi zor durumda kalabiliyor. Bu yüzden daha iyi bir yazım dili ile yazılırsa site zaten müdahale etmiyor bu duruma. Misal yeni üye olmuş biri ilk mesajı ile hep doktoru kötülüyor. Buda başka bir doktorun hastası,asistanı sırf o doktoru kötülemek içinde üye olmuş olabiliyor. Bizler eski üyeler çok şeye şahit olduk forumda inanın. Neler dönüyor neler :)) Ama bizler az çok anlıyoruz şu,bu üyenin ne amaçla üye oldugunu veya neden öyle yazdığını..
;)
Sizin için en doğru kararı vermenizi diliyorum ;) İyi günler :*

Reklam amaçlı üyeler kendilerini belli ediyor zaten. Aynı mesajları konulara kopyala yapıştır yapıyorlar misal :) Site farkettiğin an uzaklaştırıyor zaten merak etmeyin. Olumsuz bir sonuç alındığında Tabiki yazılabilmeli,yazılıyor zaten. Ama kalkıpta Allah o doktorun belasını versin,hayatı kararsın gibi yorumlar yapılıyor. Doktor veya asistanı bu mesajları gördüğünde hem kullanıcıya dava açabiliyor hemde site yönetimi zor durumda kalabiliyor. Bu yüzden daha iyi bir yazım dili ile yazılırsa site zaten müdahale etmiyor bu duruma. Misal yeni üye olmuş biri ilk mesajı ile hep doktoru kötülüyor. Buda başka bir doktorun hastası,asistanı sırf o doktoru kötülemek içinde üye olmuş olabiliyor. Bizler eski üyeler çok şeye şahit olduk forumda inanın. Neler dönüyor neler :)) Ama bizler az çok anlıyoruz şu,bu üyenin ne amaçla üye oldugunu veya neden öyle yazdığını..
:KK66:
Sizin için en doğru kararı vermenizi diliyorum :KK66: İyi günler :*
Cok uzucu. Biz buraya, bu operasyonlari geciren kisilerin deneyimleriyle kendimizi biraz daha guvende hissetmek icin, uye oluyoruz. Doktorlarin veya yardimcilarinin bu siteyi pozitif ya da negatif hic bir sekilde etkilememeleri gerekir. Bu onlarin ettigi yemine aykiridir. Sonucda insan hayati bu, kiyafet, araba vs satmiyorlar :(
Iyi dilekleriniz icin coook tesekkurler :)

burda negatif yorum yapmak yasak çünkü gerçekleri hazmedemiyorlar. burda dr ismi vermiyorum ancak ben şahsım adına ahlaksızca iftiraya uğradım eğer delilleri varsa elinde koysunlar ama yok. para benim için hiç mühim değil. umrumda da değil ama bazıları paraya tamah ediyor bu tazminat davalarının tek sebebi bu. gerçeği ben biliyorum o zatı muhterem biliyor iddia ettiklerinin tam tersi olduğunu herkes biliyor çünkü somut gösterilir şeylerim var ve sırf bu sebeple yapması gereken revizyonu da yapmadı allaha şükür elini sallasan plastik cerraha çarpıyor kimse kimseye muhtaç değil. fotoğraflarımla ortadayım! parasıyla ameliyat oldum bedava değil reklam karşılığı değil ya da başka şey karşılığı değil.
dip not: istediğim başlığa yazarım. kimse buna karışamaz

burda negatif yorum yapmak yasak çünkü gerçekleri hazmedemiyorlar. burda dr ismi vermiyorum ancak ben şahsım adına ahlaksızca iftiraya uğradım eğer delilleri varsa elinde koysunlar ama yok. para benim için hiç mühim değil. umrumda da değil ama bazıları paraya tamah ediyor bu tazminat davalarının tek sebebi bu. gerçeği ben biliyorum o zatı muhterem biliyor iddia ettiklerinin tam tersi olduğunu herkes biliyor çünkü somut gösterilir şeylerim var ve sırf bu sebeple yapması gereken revizyonu da yapmadı allaha şükür elini sallasan plastik cerraha çarpıyor kimse kimseye muhtaç değil. fotoğraflarımla ortadayım! parasıyla ameliyat oldum bedava değil reklam karşılığı değil ya da başka şey karşılığı değil.
dip not: istediğim başlığa yazarım. kimse buna karışamaz

Yok be negatif yorum yasak değil site belli çerçevede izin veriyor ben çok yazdım biliyorsun eski doktorum hakkında (senle aynı doktorumuz ama bana dava açmadı şanslıyım paramda yok batağa batardım avukat parası vereceğim diye:)))
senin durumun evet çok üzücü etik de bulmuyorum bu durumu umarım yargı olayından sonra rahat nefes alırsın aynen doktor kaynıyor etraf bak oldun burun ameliyatını; istediğim başlığa yazarım derken anlamadım burayı yazabilir herkes kimsenin tekelinde değil başlıklar kendi açmış olsa bile.

Yok be negatif yorum yasak değil site belli çerçevede izin veriyor ben çok yazdım biliyorsun eski doktorum hakkında (senle aynı doktorumuz ama bana dava açmadı şanslıyım paramda yok batağa batardım avukat parası vereceğim diye:)))
senin durumun evet çok üzücü etik de bulmuyorum bu durumu umarım yargı olayından sonra rahat nefes alırsın aynen doktor kaynıyor etraf bak oldun burun ameliyatını; istediğim başlığa yazarım derken anlamadım burayı yazabilir herkes kimsenin tekelinde değil başlıklar kendi açmış olsa bile.

sanırım h yerine v demem lazımdı fotolardaki şekil v ye benziyor :)))

site kurallarına aykırı bir şey yazmıyoruz zaten kuralları okuyabiliyorum şükür iki üniversite mezunu insanım

zaten kimsenin kimseye hakaret etmemesi gerekiyor kimseye kötü bir şey yazmadım herkes gibi yaşadığım şeyi yazdım ama lafları altını çize çize çarpıttılar bdv ye yazdığım yazılar dahil buna komedi

başlıklara yazmama bile laf ediliyormuş bla bla bla o zaman bi ihtarname çektir benim adıma başlık açılmasın de olay bu kadar bundan ibaret google a para verip ilk sıralarda çıkmaya benzemiyor bu işler tabi

amaaannn boşver teneke ucuz maldır mıknatısa gelmez kimisi teneke benimde teneke takılarak alerjim var takamam anlıycan bazı insanlarda teneke misali hayatından siler atarsın sifon çekersin üstüne :D

sanırım h yerine v demem lazımdı fotolardaki şekil v ye benziyor :)))

site kurallarına aykırı bir şey yazmıyoruz zaten kuralları okuyabiliyorum şükür iki üniversite mezunu insanım

zaten kimsenin kimseye hakaret etmemesi gerekiyor kimseye kötü bir şey yazmadım herkes gibi yaşadığım şeyi yazdım ama lafları altını çize çize çarpıttılar bdv ye yazdığım yazılar dahil buna komedi

başlıklara yazmama bile laf ediliyormuş bla bla bla o zaman bi ihtarname çektir benim adıma başlık açılmasın de olay bu kadar bundan ibaret google a para verip ilk sıralarda çıkmaya benzemiyor bu işler tabi

amaaannn boşver teneke ucuz maldır mıknatısa gelmez kimisi teneke benimde teneke takılarak alerjim var takamam anlıycan bazı insanlarda teneke misali hayatından siler atarsın sifon çekersin üstüne :KK70:

hay senin iki üniversitene ne ezikliyorsun sen beni bende lise mezunuyum bak şimdi bir davada ben açarım :lülülü: git yat dinlen ameliyattan çıktın :KK58: o dediğin işlerine gelmez niye arasın yada yazı çeksin pasta var k.k da :cool: adı geçmeden olurmu :cool:

hay senin iki üniversitene ne ezikliyorsun sen beni bende lise mezunuyum bak şimdi bir davada ben açarım :lülülü: git yat dinlen ameliyattan çıktın :KK58: o dediğin işlerine gelmez niye arasın yada yazı çeksin pasta var k.k da :cool: adı geçmeden olurmu :cool:

kızım ne ezikliycem ilkokul mezunları Prof gibi akıl verirken millete biz utanalım (gıcık gıcık gülen bi ikon)

pasta birinin suratına patlayacak bakalım belki de patladı gitti haberimiz yok

Merhaba Arzum!
Ilk önce sunu söylemek istiyorum: Bizimle deneyimlerinizi paylastiginiz icin cok tesekkurler. Bu deneyimler benim icin cok önemli. Sadece dr la görusup ameliyatin nasil sonuclanacagini bilmek imkansiz bence. Dr cok sempatik ve hos birisi olabilir ama bu ameliyatlarinin iyi sonuc vermesi anlamina gelmez maalesef :KK43: Benim bunu yazmamin nedeni ; burada bazi kisilerin sadece reklam yapmak icin uye oldugunu fark ettim. Bunu belirtmek istedim sadece. Maalesef bunlarin kimler oldugunu anlamak hic de kolay degil. Burada negatif deneyimleri paylasmak yasak ve her ne kadar bunun nedenlerinin aciklamasini okusam da hala bana dogru gelmiyor. Nasil dr lar hakkinda iyi seyler söyleniyorsa kötu seylerin de söylenebilmesi lazim bence. Sonucda bunlari analiz etmenin de kisinin kendine kalmasi lazim. Ben bazi yurtdisi forumlarini da izliyorum ve o forumlarda dr lar hakkinda negatif deneyimleri paylasmak yasak degil. Sonucda hepimizin sadece bir yuzu ve vucudu var ve de maalesef basarisiz bir ameliyatin kisiye verdigi zarar korkunc olabilir.

Merhaba
Yurtdışı forumları takip ediyormuşsunuz. Bu forumlarda doktora beceriksiz, kasap hatta paragöz şerefsiz gibi yazanlar var mı ?

Negatif yorumlara izin verilmiyor ile hakareti karıştırıyorsunuz. Her konuda olduğu gibi eleştirirken de kelimeleri yanlış kullanıyor olabilir miyiz ?

X bir doktor hakkında memnun olmayan gitsin o doktorun konusuna Ben X'e ameliyat oldum ve sonucundan memnun değilim diye yazsın. Bakalım bu yoruma müdahale ediliyor mu ?

Biz asla müdahale etmiyoruz doktor önce mail atıyor kusura bakmayın bu eleştiridir buna müdahale edemeyiz dediğimiz zaman avukatından ihtarname geliyor. Bu sitede kaldırılan her mesaja ait elimizde bir ihtarname var.

Evet hakaret etmek site kuralları çerçevesinde yasak ama doktorları etik kurallar çerçevesinde eleştirmek serbest. Taki ihtarname gelene kadar...

Merhaba
Yurtdışı forumları takip ediyormuşsunuz. Bu forumlarda doktora beceriksiz, kasap hatta paragöz şerefsiz gibi yazanlar var mı ?

Negatif yorumlara izin verilmiyor ile hakareti karıştırıyorsunuz. Her konuda olduğu gibi eleştirirken de kelimeleri yanlış kullanıyor olabilir miyiz ?

X bir doktor hakkında memnun olmayan gitsin o doktorun konusuna Ben X'e ameliyat oldum ve sonucundan memnun değilim diye yazsın. Bakalım bu yoruma müdahale ediliyor mu ?

Biz asla müdahale etmiyoruz doktor önce mail atıyor kusura bakmayın bu eleştiridir buna müdahale edemeyiz dediğimiz zaman avukatından ihtarname geliyor. Bu sitede kaldırılan her mesaja ait elimizde bir ihtarname var.

Evet hakaret etmek site kuralları çerçevesinde yasak ama doktorları etik kurallar çerçevesinde eleştirmek serbest. Taki ihtarname gelene kadar...
Merhaba! Tabii ki cirkin yorumlar yapmamak lazim. Ben öyle oldugunu bilmiyordum, bu sitede yeniyim. Butun yorumlari okuma imkanim da yok. Ama bir kac yerde negatif yorum yapmak yok gibi bir seyler okudum ve bana ters geldi. Cunku bu foruma herkes birbirlerinin deneyiminden yararlanmak icin katiliyor, forumun amaci da o sanirim. Pozitif yorumlari doktorlarin kendilerinin veya yakinlarinin, yardimcilarinin yapmadigi ne malum? Yurtdisindaki forumlara (en azindan benim izlediklerime) ben gercekten cok cok daha guveniyorum. Yazanlar %98 gercek hasta, bazen hileciler de oluyor ama hemen anlasiliyorlar. Hic duyulmamis bir dr hakkinda birden ayni anda bir kac kisi cok iyi yorumlarda bulunuyorlar. Bu kisiler forum sahipleri tarafindan hemen uyariliyorlar ve de bazen uyelikden cikariliyorlar. Ben bu forumu bulunca cok sevinmistim aslinda. Umarim bu reklamcilar tutumlarini degistirirler cunku bu bir kiyafet satma konusu degil sonucta, insanlarin hayati söz konusu.

Merhaba! Tabii ki cirkin yorumlar yapmamak lazim. Ben öyle oldugunu bilmiyordum, bu sitede yeniyim. Butun yorumlari okuma imkanim da yok. Ama bir kac yerde negatif yorum yapmak yok gibi bir seyler okudum ve bana ters geldi. Cunku bu foruma herkes birbirlerinin deneyiminden yararlanmak icin katiliyor, forumun amaci da o sanirim. Pozitif yorumlari doktorlarin kendilerinin veya yakinlarinin, yardimcilarinin yapmadigi ne malum? Yurtdisindaki forumlara (en azindan benim izlediklerime) ben gercekten cok cok daha guveniyorum. Yazanlar %98 gercek hasta, bazen hileciler de oluyor ama hemen anlasiliyorlar. Hic duyulmamis bir dr hakkinda birden ayni anda bir kac kisi cok iyi yorumlarda bulunuyorlar. Bu kisiler forum sahipleri tarafindan hemen uyariliyorlar ve de bazen uyelikden cikariliyorlar. Ben bu forumu bulunca cok sevinmistim aslinda. Umarim bu reklamcilar tutumlarini degistirirler cunku bu bir kiyafet satma konusu degil sonucta, insanlarin hayati söz konusu.

Merhaba,
Biz de yurt dışında olduğu gibi uyarma da yok "direk şu şu şu üyeler doktor adına mesaj yazıyor yazdıklarına asla itibar etmeyin" diye deşifre ediyoruz.

Merhaba,
Biz de yurt dışında olduğu gibi uyarma da yok "direk şu şu şu üyeler doktor adına mesaj yazıyor yazdıklarına asla itibar etmeyin" diye deşifre ediyoruz.
Bu arada sunu söylemek istiyorum, bu forum sayesinde cok sey ögrendim buradaki kisilerin deneyimlerini paylasmalari sayesinde. Herkese cok tesekkurler:)))))

2011 yilinda hasan findikta ameliyat oldum.Tam 8 ay sonra burnumun ucunda sivilce gibi birsey cikti ardindan şisti alerji sandim ,fakat bir gece patladi ve icinden ucu düğümlü ameliyat ipi cikti almanyada yasadigim icin burda dr gittim şoka girdik dikkatlice cikarildi suan o delik hala var hızma deligi gibi igrenc yillar yasadim hamileydim ope olamadim tekrar .ama simdi kizim buyudu tekrar olmaliyim. Ve bana bu eziyeti yapan o dr hicbirsekilde ilgilenmedi cevap bile veemedi .Dikkat edin ben yandim kimse yanmasin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gecmiş olsun önceki ve sonrası resminiz varmı görebilirmiyim burun ameliyatı olacagımm bende burunda ne deligi kalan dikişmi

Hasan Findiga ameliyat olan varmi? Ve resim yollayabilirmi? Cumartesi ameliyatim var ama tedirgin oldum biraz.

Merhaba arkadaslar,

ben ocak 20 de hasan bey tarafindan burun ameliyati oldum. ameliyat sonrasi inanilmaz sislerim ve morarmalar oldu yuzumden. ameliyat sonrasi diyebilirim ki iki gun hic bir sey goremedim yuzumdeki sisler yuzunden gozlerim tamamen kapaliydi. sorunsuz bir ameliyat gecirdigim soylenildi. 5 gun sonra atelim degisti, atel acildiginda sonuc guzel gorunuyordu. daha onceden burnum cok kemikliydi yandan bakinca sonuc oldukca tatmin ediciydi. sonra tekrardan yeni bi atel takildi ve 5 gun sonra onu kendim cikaracaktim, yurtdisinda yasadigim icin geri donmem gerekiodu. 10 gun sonra ateli yuzumden artik tamamen cikardigimda sonuc husrandi :KK43: evet, eski burnumdan daha iyiydi ama genede bekledigim istedigim umdugum burun degildi. burnum kaslarin ortasindan cok kalin bir sekilde basliodu, burnumda asimetri vardi, saga dogru yamukluk vardi bu sefer sola dogru bi yamukluk olusmustu. kaslarimi ve dudaklarimi oynatamiodum.

direk doktorumu aradim, tum sikayetlerimin fotografini cekip gonderdim. hepsinin sis oldugunu kesinlikle boyle kalmayacagini ve kesinlikle guzel bi burnumun olcagini soyledi.

Her sabah farkli bir duygu ile uyaniom. Bazen cok mutluyum burnumdan (eski burnumu dusununce), bazende cok cok cok uzuluyorum. O kadar para odedim buna degmedi diye :KK43: Kimse estetik oldugumu dahi anlamiyor. Hic bir degisiklik yok gibi. Burnumun ucu cok top kaldi :KK43: Bilmiyorum. Hasan beyi tavsiye edip etmeme konusunda kararsizim. Ama isteyenlere an be an fotolarimi cektim gonderebilirim.
Resimlerinizi gorebilirmiyim

kesinlikle bu doktoru tercih etmeyin. ben de kendisi yuzunden yıllardır sıkıntı cekiyorum. psikolojim bozuldu ve kendime güvenimi yitirdim.
Maglesef banada 6 sene oldu ama hala o kotu gorutuyle yasiyorum revision dan korkuyorum nazim cerkesi revision icin dusundum benden 8bin euro istedi resmen sogunculuk

Back
X