Dr.Haldun Onuralp KAMBUROĞLU ''TEŞEKKÜRLER''

Uzun zamandır yaptığım araştırmaların sonucu beni hep Haldun Kamburoğlu'na çıkarttı.Haldun Hocama ilk randevu aldığımda içimde ameliyat korkusu nasıl olur nasıl biter sonucu ne olur diye düşünerek gitmiştim ama ilk görüşme sonrası içimdeki korku dolu düşünceler yerini bir anda hemen ameliyat olmalıyıma bıraktı o kadar ilgili bir doktor kendisi.İnternetteki arkadaşlar sayesinde ameliyat sonrası nasıl olur neler çekerim az çok bilgim olmuştu fakat sonrasına beklediğim hiç bir ağrı hiç bir sızım olmadı kendime de inanamadım sadece yatarken azıcık zorlandım o da çok normaldi sanırım Haldun hocamın elinin hafifliği sayesinde bu kadar sorunsuz geçirdim süreci bugün 16.günüm ama ben ameliyat olmamış gibiyim ve sayesinde mutluluk perisi oldum bıkmadan usanmadan mantıklı mantıksız bütün sorularımı yanıtladığı için ilgisi ve alakası için başarısı için kısacası HERŞEY için çok teşekkür ederim canım hocama. :KK68:

Canim ne kadar odedin sen? Yuvarlak yada damla hangisi takildi? biraz bilgi verebilirmisin? su anda memnunsun okudugum kadariyla umarim cok dahada guzel olurlar :)

Canim ne kadar odedin sen? Yuvarlak yada damla hangisi takildi? biraz bilgi verebilirmisin? su anda memnunsun okudugum kadariyla umarim cok dahada guzel olurlar :)
Ben ameliyat olalı yaklaşık 6 ay olcak o zamana göre 9a yakın bi ücret ödedim haldun hoca damla taktı 345cc high profile oldu memnun muyum die kendime soruorum memnunluk az kalıo çok pişmanım önceden yaptırmadığıma o kadar doğal oldular ki sanki hep böleymiş gibi şimdiki tek pişmanlığım daha büyük istemememmiş keşke daha büyük olsaydı diorum bazen böyle doğal durcağını bilseydim :KK43:

Sanirim herkeste ayni pismanlik, daha buyuk olmasi isteniliyor tam oturduktan sonra. Umarim bende biran evvel olucam. Yinede gozunaydin canim ne mutlu sorunsuzsun.

Sanirim herkeste ayni pismanlik, daha buyuk olmasi isteniliyor tam oturduktan sonra. Umarim bende biran evvel olucam. Yinede gozunaydin canim ne mutlu sorunsuzsun.
Walla darısı başına derim çünkü hayatım boyunca kendime yaptığım en güzel jest bu oldu iyiki de yaptırmışım diorum ha büyüklük açısından da mutluyum en azından kimse farketmedi şükür :) ilerde çocuktan sonra büyütcem sanırım onu düşünüorum ne yalan söyliim :)

Bak mantikli bi yaklasim, bende bi yaptirim coluk cocuk olurda emzirme derken sekli semali degisirse bende yeniliyebilirim :) ama tabii once bi ilkini olayimda onemlisi o

Ben yuvarlak istiyorum ya su damlanin donme riskini goze alamiyorumii azcik minnacik ta olsa istemiyorum iste :) (der gider damla yaparmisim) :))

canım doktorum...başkasına olmayı düşünmedim bile...damla protezin dönme riski evet teoride mevcut ama doktorun cebi yanlış açmasından kaynaklı bi sorun o.protezin şeklinden değil K Kayla80 bence bi gidip görüşün...ben zaten damla isteyerek gitmiştim iyi ki damla yaptırmışım diyorum...ha belki high profil olabilirdi ama benim zaten dokum yeterince vardı bu sefer de ağzıma girebilirlerdi :KK48: yuvarlak hiç düşünmedim ben...ayyy Derinsu88 Derinsu88 sen ameliyat olalı oldu mu o kadar?zaman nasıl da çabuk geçiyo ya...valla ben de çocuk faslını bitirdikten snra memelerde revizyon ve karın germe düşünüyorum :KK53:

2 gun once bende haldun beye meme buyultme ameliyati oldum cok memnun kaldim kendisinden cok ilgili bi doktor tavsiye ederim
Cnm konu çok eskiymiş 1 nisanda ameliyat olcam haldun beye rica etsem izleyebilir misiniz resimleriniz varsa görebilirsem çok sevinirim

Bende Haldun Beyin hastasıyım mart ayında göğüs büyütme ameliyatı oldum,bir gece hastanede yattım taburcu olduktan 2 gun sonra sehır dısına cıkabılıcek kadar ağrısız ve acısız bır süreç geçirdim.Büyüklüğüne kendisi karar verdi ve iyi ki de öyle oldu vücut yapıma çok uygun ve inanılmaz doğallar.Kesinlikle tavsiye ediyorum hem bu kadar güzel bir sonuç çıkardığı hem ameliyat sürecinin diş çektirmekten de kolay ağrısız ve acısız bir şekilde geçmesini sağladığı hemde ameliyat oncesı ve sonrası her turlu sorumda bıkmadan ılgılendığı için.
Cnm resimlerin varsa izlemem mümkün mü 1 nisanda haldun beye ameliyat olacağım da resimlerini görebilirsem çok sevinirim

X