- Konu Sahibi sibelergin
Uzun zamandır yaptığım araştırmaların sonucu beni hep Haldun Kamburoğlu'na çıkarttı.Haldun Hocama ilk randevu aldığımda içimde ameliyat korkusu nasıl olur nasıl biter sonucu ne olur diye düşünerek gitmiştim ama ilk görüşme sonrası içimdeki korku dolu düşünceler yerini bir anda hemen ameliyat olmalıyıma bıraktı o kadar ilgili bir doktor kendisi.İnternetteki arkadaşlar sayesinde ameliyat sonrası nasıl olur neler çekerim az çok bilgim olmuştu fakat sonrasına beklediğim hiç bir ağrı hiç bir sızım olmadı kendime de inanamadım sadece yatarken azıcık zorlandım o da çok normaldi sanırım Haldun hocamın elinin hafifliği sayesinde bu kadar sorunsuz geçirdim süreci bugün 16.günüm ama ben ameliyat olmamış gibiyim ve sayesinde mutluluk perisi oldum bıkmadan usanmadan mantıklı mantıksız bütün sorularımı yanıtladığı için ilgisi ve alakası için başarısı için kısacası HERŞEY için çok teşekkür ederim canım hocama.
Canim ne kadar odedin sen? Yuvarlak yada damla hangisi takildi? biraz bilgi verebilirmisin? su anda memnunsun okudugum kadariyla umarim cok dahada guzel olurlar :)