• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Hakan Seven' e Giden Var mı?

Çok teşekkür ederim :))))) Ararım o zaman, bazı hastaneler telefonda fiyat bilgisi vermiyor çünkü sağolun. Buarada bu güzel kalıp resme ellerinide ekleyebilirsiniz :))

Ayyy kzlaaarr sormayin dun hastanedeydk sancm vardi azda kanaama ama cok sukur bisey yokmus idrar yolu enfeksiyonuymus cok korktmm esim aradi cantayi qetiriyorum diyo :)
Bide doqumhaneye soktular muayene icin oraya ottdgmda qirdiqimde cok korktm doqumdan degildr muayeneyi sewmiorm yaaaaaaaa :))::):):):):):)):):):
alıştırma yapmış bebiş gelsremmi gelmesemmi diyor

Planli degill ole oldu iste ewlendikten 3ay sonra baktmki 6haftalik hamileym :)
bazıları pilanlıyormuş ben yeni öğrendim yumurtladığı günü hesaplayıp hamile kalıyorlarmış kimileri o gün tek ilişkiyle erkk oluyormuş sürekli ilişkiye girdiğin dede kız oluyormuş kimilerde çıkıyormuş canım rabbim bilir tabi ne verirse o olur bu arada kaç yaşın dasın sen canım

İnsallaaahh bi atlatsaydimmm insallah yaparmmm ama hamilelihi ozlicemm kesinliklee oynamalarini sisliqini :( benimki cok hareketleri ayaklati elleri hissediliyo yaa

Emin ol çok özleyecek tabi ooo tekmeleri bambaşka duygu
Doğduğunda bazı bebekler çok uyur bazıları gece gündüz ağlar ben kızım uyur ken özlüyorum bazen göğsümde uyuyayım gözlerimi kapatıp onun minik atan kalbini dinliyorum karnında sanki elleri avcımda minik çok güzel bi duygu bazen kızım ne çabuk büyüsün sen diyorum :KK74: bebekliğini özlüyor doğduğu halleri emin. Ol her hali özlemiyle bol bol vido resim çek derimm

merhaba ben de Hakan Bey'e gittim gebelik öncesi şimdi de hamileyim .. Çok sakinleştirici ve samimi evet ama istediğim zaman ne ona ne hemşiresine ulaşamamak ve yoğunluk benim kafamı karıştırmıyor değil yani ssk hastaneleri gibi muayene süresi 5dk.da bitiyor hiç bir şey konuşup soramıyorsunuz zaten siz içerdeyken sıradaki içeri alınıp bekletiliyor. Muayene ücreti ssk lı için 75 tl. randevu almak istediğinizde en az 2 ay sonraya veriyor yakın tarih istersen 100 tl. alıyorlar bilginize.. bu hafta gittiğimde doğum ücretlerini soracağım ve hastaneyi gezmeyi planlıyorum. Kafam karışık Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi hep çok yüksek fiyat falan ister diye düşündüm 60 tl. orda muayene ücreti giden ve memnun olan varsa bilgi verirseniz sevinirim ...

Ben 1ay oldu dogm ypali ama randewu alirken zorlanmadim her ay icin randevu alabildim muayrne ucrrti 70 lira hkan beyin ilgilenisi guzel agoguslermde sut birikmesi sebebiyle atesim yukselmis ve kendimi kaybetmisim doktor bi turlu dusurememis ve kanda iltihap tavan yapmis sonucta lohusa doqum dojtoruna ulasmamiz lazm demis doqum sirasinda bisi olms olabilir demis bizimkilerde hastaneyi aramis asistanlari cikmis hakan beyin qittiqini solemisler ve ole bisiyki ilqilenmemisler pek anca hastaneye qidince dort donuyolar hakan beyn cep nmarasni istemisler aramslar tabi bayaa ama ulasamamislar tek diceqim hakan beyin ilqilenisi quzel ancak hastanedeki hemsireler ve asistanlar bi ise yaramiyo hastaneyide begenemedim bundan sonraki doqumum allah izin verirse avecenna da olur illaki oradada gzel bi dr vardr qorumcem o hastanede yapmis hem kaliteli hem ici ferah hemde ilqilenisleri guzelmis

Ya işte benim korkum ve derdim de o ki sizin başınıza gelmiş tereddütlerim iyice arttı doktor ne kadar iyi olsa da ekibinin de düzgün olması lazım ben de soru sormak için arıyorum santraldeki kızlarla muhatap olmak zorunda kalıyorum ne Hakan beye ne de hemşiresine bağlıyorlar telefonu ne anlayacaksa santraldeki kızlar muayene ücreti de 75 aldılar avecennayı yeni duydum alternatif hastane bakayım en iyisi ben de

Bugün kontrole gittim her zaman ki gibi tıklım tıklım üstüne üstlük 3 saat bekledik doğuma girmiş diye sonrası tam da tahmin ettiğimiz gibi içeri girdik muayene 5 dk.sürdü ne soru sorabildik ne konuşabildik ssk hastanesinden beterdi ... hakan beye sırf doğru düzgün konuşuyor açıklıyor rahatlatıyor dedikleri için başladım ama daha iki kelamını duyamadık hatta ortaya bir laf attı bebekle ilgili cevabını alamadan ne demeye çalıştığını anlamadan
çıktık.. Doktorumu bugün itibariyle değiştirdim yeni doktora başlayacağım

Aslnda hakan beyede istediqin soruyu sorabiliyosun ben coj siru sorardim cok sey konusurdm oda ben yarim saatde konussam cikin demez di yani biseyin yoksa bebisin ve sen uyi gidiyosa hamileliqin oyzdendir iltihaplanmada sezeryan olan bayanlarda coqunlk qorunurmus ama bencede avecenna ya gitmelisin iyi bi hastane diolar her konuda

Back
X