• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Güner Uysal Hasta Yorumları (Meme Estetiği)

canım yaa çok geçmiş olsun ne diyeyim bilemedim..hakkını ara bence bir şekilde.,peki şuan da gittiğin bir epilasyon merkezi var mı? ben de başlamak istiyorum biran önce ama hala kafama uygun hijyenik ve çok güvenilir bir yer bulamadım ben de kandırılmaktan korkuyorum bu konuda açıkçası çünkü ben de komple para peşin verip yaptırmak istiyorum.. eğer bana tavsiye edebileceğin bir yer varsa özelden msj gönderirsen çok sevinirim canım.

5 sene öncede Ankarada epilasyon yaptırdım bıyıgıma ve beş seanstan sonra sen beyaz tenlisin olmuyor dedi. Bunu 5 seans sonra dedi. Bunu ben kapıdan girince anlayacak birileri mutlaka var ama insanların gözünü para hırsı bürümüş ne yazık ki.

Şu anda hiç bir yere gitmiyorum, kimseye bir yer öneremem bu kadar şansızken. Tek öneri yapabileceğim şey parayı verdikten sonra fatura isteyin.

Dr. Güner Uysal'a bir çok hastası dava açtı fakat ellerinde belge olmadığı için kazanamadılar. Doktor'da bunu bildiği için bana artislik yapıyor zaten. Kanıtlayamıyorum diye. Para ödemeden epilasyon yapılamaz diyormuş, paea ödeyecek olsam ona ödemem zaten.

Ama kimse helal etmiyor o paraları. Onun da çok umrunda deildir heralde, alışmış haram yemeğe.

Çok dolu olduğum için bu kadar yazıyorum. Kimse kusuruma bakmasın. Haksızlığa dayanamıyorum artık.

http://m.sabah.com.tr/yasam/2011/08/12/mezdekeye-silikon-soku
seni korkutmak istemem ama bi okuyan iyi olur gerçi netten bulmuşsundur
Açiklamasida dr.un burda canim okuyabilirsin, ilgileniyorsan.

http://www.milliyet.com.tr/mezdeke-...n/magazindetay/13.08.2011/1426285/default.htm

Tüm olayi iki taraftan dinlemek lazim birilerini yargilamadan. Bazi doktorlarin yaşadiklari sorunlar böyle yayiliyor, bazisininda hemen kapatiliyor. Sorun yaşamayan doktor yoktur sanirim. Bile bile nasil gidersin ona diyeceksin, içim gerçekten rahat, bisey olmaz Insallah, Allah büyük. Bu saatten sonrada kendimi delirtmek istemem artik.

Açiklamasida dr.un burda canim okuyabilirsin, ilgileniyorsan.

http://www.milliyet.com.tr/mezdeke-...n/magazindetay/13.08.2011/1426285/default.htm

Tüm olayi iki taraftan dinlemek lazim birilerini yargilamadan. Bazi doktorlarin yaşadiklari sorunlar böyle yayiliyor, bazisininda hemen kapatiliyor. Sorun yaşamayan doktor yoktur sanirim. Bile bile nasil gidersin ona diyeceksin, içim gerçekten rahat, bisey olmaz Insallah, Allah büyük. Bu saatten sonrada kendimi delirtmek istemem artik.

Haklısın iki tarafı da dinlemek lazım biraz da ünlüler Nazlı olur ben bilmiyorsan bilmen gerekli diye düşündüm yanlış anlamını istemem seraparise senin Dru önerdim dedim ben bi araştırayım o şekilde denk geldi o yüzden

Haklısın iki tarafı da dinlemek lazım biraz da ünlüler Nazlı olur ben bilmiyorsan bilmen gerekli diye düşündüm yanlış anlamını istemem seraparise senin Dru önerdim dedim ben bi araştırayım o şekilde denk geldi o yüzden
Yanlis anlasilacak bisey yok zaten. Ben kesin kararimi vermeden google`i ve burayi taradim zaten. Sagolsun bicok arkadaslar yardimci oldu. Korkutanlarda oldu ama ben hepsini gectim artik zaten, günümü bekliyorum tek. Yinede tskler cnm.

Yanlis anlasilacak bisey yok zaten. Ben kesin kararimi vermeden google`i ve burayi taradim zaten. Sagolsun bicok arkadaslar yardimci oldu. Korkutanlarda oldu ama ben hepsini gectim artik zaten, günümü bekliyorum tek. Yinede tskler cnm.
Ya şöyle bir şey var canım kimse kötü sonuç alsın istemem kötü düşünmezsek bir şey olmaz inşallah hepimiz mutlu mesut olalım Allah izin verirse ben senin ameliyata gelmek istiyorum tanışmamız hastane odalarında olsa da olsun :)

Cok ilginc bir konuymus.. sivi dolgulu protez kullanan doktor var miymis hala.. konu sahibi doktorun kendisi miymis.. O yuzden mi ceza almis..:KK64:

Back