benim de burnumun sağ kanadı daha çöküktü.ama bazen bir taraf çkük oldugunda sırt kısmında da çukurluklar oluyor...ben sırt kısmındada çukurluklar oldugunu anlamıştım...sedf canın verdıgın bılgıler için sagol.ama benım burnumun iki kanadı arasında çukurluk yok şöyle bır durumum var canım burnumun sırt kısmında sagdakı kemık daha kısa bu yuzden sag tarafta bır çökuluk söz konusu ve sag tarafa şişlık gibi yayılıyo o çökuntu dolunca o yayılan şişlıkte kaybolurmu acaba?bu durum benı çok rahatsız edıyo burnumun sırt kısmında oldugu için kaş arasından yapılıcagını duydum bu da yandan çok oyuntusuz ve komple şiş ınen bır burnum olucagını düşündürdugu için iyice moralım bozuldu yanı canım başka turlu oraya dolgu nasıl ulaşırki yanı sadece o bolgeye yapılsa bıde ucumda da sorun var bı tarafta bıraz daha fazla kıkırdak bırakılmış bı taraf içeri gırık yanı canım ucununda bı tarafına yapılması lazım ama tek taraflı oluyomu yada ucuna nerden enjekte edılır nasıl yapılır hıç bi fıkrım yok
yanlış anlamışım..
çküklükler dolgu ile dolduruluyor..
ama daha kaba bir burna sahip oluyorsunuz.dolgu ile ameliyatta oldugu gibi çok fazla hareket noktanız yok.dolgu çok sınırlı bir ürün.çukurlukları doldurur..burnunuz büyük değilse ve kızarıklık yapmazsa gayet de güzel olur...
yazılarınızın hepsini okudum ama tam olarak burun yapınızı hayal edemiyorum..
bilğim kadaryla yardım etmek istiyorumm.
ya bana fotoğraflarınızı atın ...ben olabilecek şeyleri söyleyim....yada bana burnunuzu daha ayrıntılı tarif edin ben beynimde profil oluşturuyum size bilğim kadarıyla olabilecekleri aktaratyım..
benim burnumda sağ tarafta çöküklük oldugundan burun yapm sağa meyilli gibi duruyordu.senin böyle bir sorunun varsa dolgu bunu belli oranda azaltıyor ama yok etmiyor.
ben size yardımcı olmaya çalışıyorum ama sorununuzu daha net anlarsam daha iyi yardımcı olurum diye düşünüyorum:enbuyukkk: