• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Güner Uysal hakkında bilgi

sedf canın verdıgın bılgıler için sagol.ama benım burnumun iki kanadı arasında çukurluk yok şöyle bır durumum var canım burnumun sırt kısmında sagdakı kemık daha kısa bu yuzden sag tarafta bır çökuluk söz konusu ve sag tarafa şişlık gibi yayılıyo o çökuntu dolunca o yayılan şişlıkte kaybolurmu acaba?bu durum benı çok rahatsız edıyo burnumun sırt kısmında oldugu için kaş arasından yapılıcagını duydum bu da yandan çok oyuntusuz ve komple şiş ınen bır burnum olucagını düşündürdugu için iyice moralım bozuldu yanı canım başka turlu oraya dolgu nasıl ulaşırki yanı sadece o bolgeye yapılsa bıde ucumda da sorun var bı tarafta bıraz daha fazla kıkırdak bırakılmış bı taraf içeri gırık yanı canım ucununda bı tarafına yapılması lazım ama tek taraflı oluyomu yada ucuna nerden enjekte edılır nasıl yapılır hıç bi fıkrım yok
benim de burnumun sağ kanadı daha çöküktü.ama bazen bir taraf çkük oldugunda sırt kısmında da çukurluklar oluyor...ben sırt kısmındada çukurluklar oldugunu anlamıştım...
yanlış anlamışım..
çküklükler dolgu ile dolduruluyor..
ama daha kaba bir burna sahip oluyorsunuz.dolgu ile ameliyatta oldugu gibi çok fazla hareket noktanız yok.dolgu çok sınırlı bir ürün.çukurlukları doldurur..burnunuz büyük değilse ve kızarıklık yapmazsa gayet de güzel olur...
yazılarınızın hepsini okudum ama tam olarak burun yapınızı hayal edemiyorum..
bilğim kadaryla yardım etmek istiyorumm.
ya bana fotoğraflarınızı atın ...ben olabilecek şeyleri söyleyim....yada bana burnunuzu daha ayrıntılı tarif edin ben beynimde profil oluşturuyum size bilğim kadarıyla olabilecekleri aktaratyım..
benim burnumda sağ tarafta çöküklük oldugundan burun yapm sağa meyilli gibi duruyordu.senin böyle bir sorunun varsa dolgu bunu belli oranda azaltıyor ama yok etmiyor.
ben size yardımcı olmaya çalışıyorum ama sorununuzu daha net anlarsam daha iyi yardımcı olurum diye düşünüyorum:enbuyukkk:

ben 1.5 sne önce burun ameliyatımdan sonra oluşan eğriliği düzeltmek için güner beye dolgu yaptırdım fakat hiç memnun kalmadım...güner beye hiç beğenmediğimi sölediğim halde düzelicek düzelicek dyp geçiştirdi...büyük bi hata bnce en iyisi ii bi doktor bulup ameliyat olmak böle şeyler çözüm olmuyo malesef aksine daha çok sorun çıkarıyor

güner uysala burun estetiği yaptırdım ancak 3. cüsünde sonuç alabildim, burnum önden bakıldığında sola yamuk. güner bey en son ameliyatta da böyle bi sorun olunca, ameliyatta değil benim yüzümde problem olduğunu , asimetrik olduğundan böyle olduğunu söyledi. istersen dolgu koyalım dedi ancak daha kötü ve dönüşü olmamasından korkumdan hayır dedim. profilden burnum doğal ama önden bakıldğında yamuk, sanırım 3 ameliyattan sonra yine düzeltilmesi gerekiyor =(

ben 1.5 sne önce burun ameliyatımdan sonra oluşan eğriliği düzeltmek için güner beye dolgu yaptırdım fakat hiç memnun kalmadım...güner beye hiç beğenmediğimi sölediğim halde düzelicek düzelicek dyp geçiştirdi...büyük bi hata bnce en iyisi ii bi doktor bulup ameliyat olmak böle şeyler çözüm olmuyo malesef aksine daha çok sorun çıkarıyor

:( ben de 2007 yılında burun ameliyatı oldum mustafa şengezere ama burnumda bir yamukluk var hala bir tarafı sanki çökük gibi ben de dolgu yaptırmayı düşünüyorum ama emin değilim canım senin problemin ne şu anda

facebookda dikkatimi çeken bir kızın resmini attım bu kızın burnu orjinalmiş böyle olmasını istiyorsanız doğal durmasını doktorunuzu iyi seçin. bu kızın burnuna çok özeniyorm . facebook sayfasından çaldım kullanıcı adımıda kızın adını yazdım görürse şikayet edebilirmi arkadaslar????????????????????????????????

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kızlar. Ben şişlide oturuyorum ve göğüs ameliyatı için Dr. Güner Uysallla Görüştüm. Çok samimi ve açıklayıcıydı. Güler yüzlü bir doktor kendisi. Yaptığı operasyonların resimlerini de gösterdi yani %90'ı taş gibiydi desem yeriydi. Güner Uysal'a göğüs operasyonu olan varmı. Birde koltuk altından izssiz olarak yapıyormuş. Buda çok hoşuma gitti. Bir çok doktorun bilmediği bir yöntem. Lütfen yardım edin. Bayramdan önce ameliyat olmam lazım..

Dr Güner Uysal'a göğüs ameliyatımı oldum arkadaşlar ve çok memnunum. Çok ince ve kibar biris kendisi. Her gittiğimde ilk beni görmüş gibi ilgileniyor. Sıcak ve çok samimi. Tek problem her gittiğimde çok yoğun ve 30 daki kadar beklemek zorunda kalmam. Ama olsun beklerim :)

Benim emailime hemen cevap verdi hatta hemen telefonda acti doktor
Cok iyi ilgili geldi bana ama burda reklam yaptini yazmislar kendisi hastasiymis gibi mesajlar. Yazdini okudum asli varmi?

Nern anladiniz guner bey oldugunu
Nikini baska yerdedemi kullaniyor
Ya bu adam televizyonlarda cok cikiyor hicmi hastasi yok burda??????
Cokta profesyonal kobusuyor tvde

Ne tuhaf burdsn kimse tanimiyo adami

Geçen yaz iple kulak estetiği oldum ve koca yaz burnumdan geldi ağrıdan günlerce uyuyamadım ardından kontrole gittiğimde kulağım tanınmaz bir haldeydi.kafa tasımla yapıştırmıslardı resmen.hiç anlattıkları gibi ikinci gün normal hayatıma dönmeyi bırakın bir ay evden çıkmadım.kesinlikle güler yüzlerine aldanmayın arkadaslar

merhaba arkadaşlar
ben sitede yeniyim.ama güner uysal bey hakkında yazılanları okuyunca ben de tecrübemi anlatmak istedim.
ben kendisine burun dolgusu için gittim.
gittiğimde beni iyi karşıladı.söylendii gibi muayne ücreti de almadı.internette hakkında yazılardan ve beni iyi karşılamasından dolayı dolguuyu kendisine yaptırmaya karar verdim ve yaptırdım.
dolgudan sonra burnumda anormallikler oldugunu farkettim.ve 18 gün sonra muayneye gittim.
gitttiğimde yüzüme baktı ve bekleyecekin dedi.halbükü dolgu öncesinde ve dolgu sonrasında benim burnumda morlukların dahi olmayafağını dolgunun burnumu etkilemeyeceğini sylemişti.en fazla 2 gün içinde geçer demişti.fakat 18 gün sonra gittiğimde bir bekleyeceksnle beni deyim yerindeyse postaladı.
dolgunun arasıdan 45 gün geçti.baktım geçmior.aradım ve randevu istedim.
randevuya gitğimde o güler yüzlü insandan eser kalmamıştı.ben kendisine kimse plyaço olmak için üstüne para vermez dedim.ciddi ciddi palyaçoya benziyordum.kıpkırmızı ve parlaayan bir burunla bir deşişkin bir burunla dolaşıyordum.hemde bu bu burna nasıl sahipp oldum.parayla yaptırdıgım dolguyla.çözüm yolu sordum yok dedi.o halde kusura bakmayın haketmediğiniz paramı istiyorum dedim mümkün değil dedi.klinikte tartıştık kendisiyle ve kendisi o güler yüzlü beyfendi ayagı kalktı ve beni psikopat olmakla suçladı ve yazzanesinden kovdu.acaba kendisi psikoloji alaında eğitim almış mı da beni psiopatlıkla suçluyor.kendisi güzel güzel her hakareti sıraldı.ben çzümsüz oradan ayrılsdım.
ben kendisinden kesilkle memnun kalmadım ve hala patlıcan gibi bir burunla dolaşıyorum ama memnun kalan insanlarda vardır elbet.
ama şunu söylemeliyim ki kesinlkle internette yazılan hbrlere inanıp kendinizi her doktora emanet etmeyin.
umarım bundan sonra kendisine ameliyat olmaya gelen hastalrı kendisiyle sorun yaşamz

Zaten butun olayları bu,çirkeflik yapıp uste çıkmak,asla hatalarını kabullenmemek,bir bakıyorsunuz en edepsiz kadından daha edepsiz olmuşlar,sen yuzu mahvet ondan sonra pskopatsın de,bunların doktor etiklerine ben..

Dr Güner Uysal'a göğüs ameliyatımı oldum arkadaşlar ve çok memnunum. Çok ince ve kibar biris kendisi. Her gittiğimde ilk beni görmüş gibi ilgileniyor. Sıcak ve çok samimi. Tek problem her gittiğimde çok yoğun ve 30 daki kadar beklemek zorunda kalmam. Ama olsun beklerim :)

öyledir he he..

senıde mı yandan kemık sorunun var ya okadar pişmanımkı keşke ameliyat olmasaydım.benım kemıklerimin ortası çukur gibi özellikle sagdaki daha kısa çökük sag tarafımda bır şişlık var o kemık yuznden ve gıtmıyo ayrıca yanlardanda belli zaten yanı anca bu kadar bozulabılırdı yani..ucu desen zaten kıkırdak hatalrı var ve belli görüştügüm butun doktorlar sende ters v deformıtesi var dedi araştırırsan bulursun canm internette ve bunu tek sebebı ameliyatta fazla kemık yada kıkırdak çıkarılmasından kaynaklanıyor.derinin içine yapıyolar iki kaş arasından burun sırtına yapıolar sonra masajla şekıl vererek dagatıyolar benım bıldıgım bu ucuna ne şekılde yaılıyo bılmıyorum ama sence bu yöntemle o şiş kısım gıdermı bılmıorum ve burunda yandan oyuntusuz iniyo dolguyla o da benı düşündürüyo tekrar ameliyat desem aynı doktora bıdaha ne kadar mantıklı olur bılmem başka doktor olarakta bı tek barış çakıra guvenıyorum ama pek yapmayı istemıyo 2.ler çok zor oluyomuş gerçi sen oldun ama burun dokularını çok kaybedıyomuş ve çok kötü sonçlar da çıkabılıymş bılmıyrm[/QUOTE

evet o v durumunu duymuştum ya canım benim ya ... inş her şey güsel olur .. barış cakıra ben nacı celıkten once gıttım ama tasarımını begenmemıstım ...nazım cerkeş desen hayatımda gördüğüm een en ..... insan ... o kadar sinir olmustum kı ona .. teoaman dogan lada gorusmustum ama o beni amelıyat etmek ıstemedı psıkolojımden dolayı ...en babacan nacı celıktı ve bi yere kadar duzelttı saolsun ...

canım bu dolguyu incelerken dr oytun idilin dolgular hakkında bir sürü sitesine koydugu yazı war ... oda yapıo galıba ve dolgu gelişimlerini yakından takip ediyo ... onlada mı görüşsek acaba ? ya bide bu doktorlar görüşme için ücret talep edecekler mi acaba ? 2. amelıyatıumı olmadan önce doktorlara bide görüşme parası dağıttık ...

Doktorların görüşme parası alması yasal değil,vermeyin.

arkadaşlar dr.güner uysal gerçekten dalında bana göre bir numara nefes alamıyordum ve benim tüm sorunlarımı halletti ve LAZERLİPOLİZDE doktorun üstüne tanımıyorum gerçekten gittiğimde gördüm adamın kliniği ana baba günü gibi bu devirde bu kadar hastaya sahip bir doktor nadirdir fulya teras 1 center da yeri şiddetle tavsiye ederim:)))))

bence güner uysalı bir kere daha düşünmelisin! iyi yada kötüdür demiycem ama ona ameliyat olmuş biri olarak şunu söyleyebilirim, ben kesinlikle memnun kalmadım kendisinin yaptıgı ameliyatdan ve malesef başka bir doktora ikinci ameliyatımı olmak için gün sayıyorum...

bence siz yanlış cvp yazmışsınız bu konuda dr.güner uysal heleki burun dalında adam yurt dışında sunumlar yapmış ve tüm basında konuşulan bir doktor memnuniyetiniz doktorunuzla paylaşıp çözüme ulaşmak yerine başka bir doktora gitmekle en büyük hatayı yapmışsınız

Back