ahmet bey profesörmüş canım o da iyi bir doktordur kesin.bende araştırdım hatta maıl attım bu konuyla ilgili ama cevap vermedi henuz.şimdi ben aklımda olanları söliyim san canım sorabıldıklerini sorarsın hemen hemen aynı şeyleri merk edıyoruz zaten.ne kadar kalıcı oldugu kulladıkları maddeye göre
1.şimdi sırt kısmına yapıyolarya benım en çok merk ettıgım o.hanı burun kemıgının bıttıgı yerden sonra iki kaş arası varya orası dolgu yapınca gırıntısız oluyo ama zamnla iniyomu orası yoksa profılden öle düzdüz mü iniyo bu benı çok düşündürüyo yani bıde önden böle boru gibi mi:) oluyo yanı bu estetık olmuş daha yenı yada dolgu yaptırmış bellıkı şiş yapay bır görüntüden bahsedıyorum detaylı yazmaya çalışıyorum bıraz komık oluyo farkındayım:)ama umarım anlatabılmışımdır canım.
2.FDA onaylı mı eger yoksa alerji riskı varmış çünkü canım.ve test yapılıyomu cıldimiz hassas çünkü
3.iz,geçmeyen şişlık,morluk bunlar olursa ne yapılır yanı en kötü ne olur bu işlemnın yan etkısı olarak riskler
4.ucuna nasıl yapılıyo nerden enjekte edılıyo tek tarafına yapılabılıyımu yanı dıger tarafa uydurma amaçlı
5.kullandıkları madde nedir hylronik asit olması gerkıyo ögrendgm kadarıyla çnkü
6.bi de kullanılıcak mıktar kişiye göre degışıyomu yanı mesela benım sag tarafımdajkkı kemık daha kısa ve çöküntü orda var önden solda yok iki yandanda da kemıklerim bellı
önemli şeyler olarak bunlar geliyo canım aklıma şimdilk benim