• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Güner Uysal hakkında bilgi

mehaba bayanlar:
kayra_al haınm bri bayandan güner beye bahsetmiş.acaba o bayan ben miyim yoksa başka bir bölümde konuştugunuz bayan mı..
eger benisem beyfendinin sylediği gibi kızarık bir yüzüm yoktu ama şimdi kırmızı bir burnum varr sayesinde..dolgu ve nasıl yapıldıgını öğrenmek istiyorsanız ben yaşadıklarım kadarıyla anlatırım ama belki siz yeterince araştırmışsınızıdr

evet canım senın sanırım kötü tecrübelerin oldugu için senden bahettık tabi sen yaptırdgn için bılgılısın bu konuda bizde sen gırsende sorsak diyoduk canm.evet ben geçende gttm kendisıne bıraz bahsettım böyle talıhsiz bır olay yaşanmış ve neden oldu diye sordum o da öle bırıne geçici bı dolgu yaptım kızarık bı cıldı vardı zaten dedi bu kadar canım orda kapandı konu zaten.ben sadece merk ettıgım için sordum yani yanlış anlaşılmasın ayrıca durumuna inan çok üzüldüm umarım şimdi iyisindir şişlık kırmızılık yoktur tekrar geçmiş olsun canım..yadılarımızı okumuşsundur sorunlarımızıda anlamışındır herlde ne tavsıye edersın bıraz bılgı verirmisin canım

senıde mı yandan kemık sorunun var ya okadar pişmanımkı keşke ameliyat olmasaydım.benım kemıklerimin ortası çukur gibi özellikle sagdaki daha kısa çökük sag tarafımda bır şişlık var o kemık yuznden ve gıtmıyo ayrıca yanlardanda belli zaten yanı anca bu kadar bozulabılırdı yani..ucu desen zaten kıkırdak hatalrı var ve belli görüştügüm butun doktorlar sende ters v deformıtesi var dedi araştırırsan bulursun canm internette ve bunu tek sebebı ameliyatta fazla kemık yada kıkırdak çıkarılmasından kaynaklanıyor.derinin içine yapıyolar iki kaş arasından burun sırtına yapıolar sonra masajla şekıl vererek dagatıyolar benım bıldıgım bu ucuna ne şekılde yaılıyo bılmıyorum ama sence bu yöntemle o şiş kısım gıdermı bılmıorum ve burunda yandan oyuntusuz iniyo dolguyla o da benı düşündürüyo tekrar ameliyat desem aynı doktora bıdaha ne kadar mantıklı olur bılmem başka doktor olarakta bı tek barış çakıra guvenıyorum ama pek yapmayı istemıyo 2.ler çok zor oluyomuş gerçi sen oldun ama burun dokularını çok kaybedıyomuş ve çok kötü sonçlar da çıkabılıymş bılmıyrm[/QUOTE

evet o v durumunu duymuştum ya canım benim ya ... inş her şey güsel olur .. barış cakıra ben nacı celıkten once gıttım ama tasarımını begenmemıstım ...nazım cerkeş desen hayatımda gördüğüm een en ..... insan ... o kadar sinir olmustum kı ona .. teoaman dogan lada gorusmustum ama o beni amelıyat etmek ıstemedı psıkolojımden dolayı ...en babacan nacı celıktı ve bi yere kadar duzelttı saolsun ...

canım bu dolguyu incelerken dr oytun idilin dolgular hakkında bir sürü sitesine koydugu yazı war ... oda yapıo galıba ve dolgu gelişimlerini yakından takip ediyo ... onlada mı görüşsek acaba ? ya bide bu doktorlar görüşme için ücret talep edecekler mi acaba ? 2. amelıyatıumı olmadan önce doktorlara bide görüşme parası dağıttık ...

işte ne olucak o sorunum bılmıyorum ve bu benım hatam degıl.nazım çerkeşle görüşmedim ama para alıyo görşmeler bılıyorum da begenmıyorum onun yaptıgı burunları sen ne gibi bir tecrube yaşadın onunla merk ettım.ben baroış çakıra sonsuz guvenıyorum ama ameliyat olamıyourum işte.oytun idili hiç duymadım bi fıkrım yok ama ucret alıcak doktorlar belli onlara gıtmezsın olur bıter zaten kalmadı gıdıcek doktor da pek..ben böle yaşıycam sanırım ve ben begenmedgm bır burunla yaşamk zorunda kalıcam çünkü korkuyorum eskıdende begenmedgm bı burunla yaşıyodum ne anlamaı kaldı o kadar acı çektım

ya naci çelik nasıl yaptı böle bir hatayı peki , ne dio ? bişiler yapmam lazım demiyormu ? nie cok kıkırdak almıs kı ?

Son düzenleme:
o hata oldugunu görmüyo benım takıntım oldugunu bu yuzden bu kadar taktıgımı söylüyo belli degıl diyo halbukı öle degıl sanırım ben evet hata yaptım demez hiç bi doktor diyen olursa gerçketen onu alkışlamak lazım..dolgu olayını yaparım dedı sen düşün dedi başka doktorlara da sor dedi bende öle yaptım.sonra bı ameliyattan bahsettı kulaktan bşi alınıyomuş ama onlada hatalar kapanıyo dedi ve ucu ne olucak o zamanda o yöntem sırt kısmı içinmiş ve bunu yapmak için yıne açık ameliyat olucak herlde o zamanda allah muhtaç etmesin bı daha açık ameliyata beni ben en başta en iyisinn açık olmak diyodum yarın bi gun kemık çıkıntısı falan çıkmasın diye önlem aldım aklımca şimdi bin pişmanım kapalı olmadıgıma o kadr sıkıntı çekıpte karşılıgını alamadıgıma canım.benm sag taraftakı kemık resmn çökük oraya öle bşi degıl resmen destek konulması lazm ameliyatın çok risklri var daha kötü olmıycagını garantı edemem dedi.

o hata oldugunu görmüyo benım takıntım oldugunu bu yuzden bu kadar taktıgımı söylüyo belli degıl diyo halbukı öle degıl sanırım ben evet hata yaptım demez hiç bi doktor diyen olursa gerçketen onu alkışlamak lazım..dolgu olayını yaparım dedı sen düşün dedi başka doktorlara da sor dedi bende öle yaptım.sonra bı ameliyattan bahsettı kulaktan bşi alınıyomuş ama onlada hatalar kapanıyo dedi ve ucu ne olucak o zamanda o yöntem sırt kısmı içinmiş ve bunu yapmak için yıne açık ameliyat olucak herlde o zamanda allah muhtaç etmesin bı daha açık ameliyata beni ben en başta en iyisinn açık olmak diyodum yarın bi gun kemık çıkıntısı falan çıkmasın diye önlem aldım aklımca şimdi bin pişmanım kapalı olmadıgıma o kadr sıkıntı çekıpte karşılıgını alamadıgıma canım.benm sag taraftakı kemık resmn çökük oraya öle bşi degıl resmen destek konulması lazm ameliyatın çok risklri var daha kötü olmıycagını garantı edemem dedi.
bıde ameliyatta yapılması gereken herşeyı yaptıgını söyledi peki o zaman neden oldu bunlar çok garıp degılmı .istersen tekrar ameliyat ederim ama ne yapıcagımı bılmıyorum ameliyatta dedi

evet bnım amleıyatımı yapmadan oncede dedı eger ıhtıyac olursa kulagından alıcam burun ucunu tutturmak ıcın die ... ama burun ıcındekı kıkırdaklardan yeterınce bulmus ucunu yapabılmek ıcın ... benım de ılkı kapalı olmustu o hale gelmıstım nacı celık ıkıncı sını acık yaptı .. genelde acık daha ıyı dıolar ama sans bırasda ya :( ya bu gecıcı dolgularında bazıları 3-6 ay arası bazılarıda 9-12 ay yada 2 seneye kadar dayanıomus ... 3 ayda cok az her 3 ayda bır ona para mı verıces ... ben bu cuma nacı celıkle goruşim sonra o dr . dreamle goruscem eger gorusme ucretı almıosa yada cüzi bişi alıosa ... herlade ondan sonra daha mantıuklı düşünürüz ... bıktım wallah ya hayatımda hıc bısı yı bu kadar kafama takmadım ve hayatıma bazen yön verio olumsuz yonde ...

bana dio ki senın gıbı bı kac hastam war takıolar begenmıolar yaptıgımı bunu normal karsılıom artık ama dio ...

merhaba ync ve kayra_al
ben kendimce olumsuz bir tecrübe yaşadım.
güner bey hakkında olumsuz yazılar yazdım ama söylediklerimin hiçbirinde fazla kattığım bişey yokk
her gün farklı bir burunla uyanıyorum diyebilrim..
kırmızığı hiç geçmiyor ne yapsam da geçmedi neredeyse dolgu bitecek ama benim kırmızlığının geçeceğinden ümidim kesildi.o da yetmezmiş gibi devamlı farklı noktaları şişiyor.
dolgu olayı toplam 5 dakika sürüyor.acısına gelince ben çok dyanıklıyım bana göre dayanılmayacamış gibi bir acı vermior ama o anda çok acıdığını hatrlıyorum.dolguyu tek bir noktadan yapmadı.benim hatrladığma göre ilk önce bir noktadan griş yaptı.giriş yeri belli zaten.çünkü koyu duruyor.ilk zamanlr siyah duryordu.sonra biraz açıldı giriş yaptığı yeribiraz oradan enjekte etti.sonra oradan tam çıkadan iğnenin ucunu çıkarıp başka bir yere giriş yaptı.ben tam görmeiğim için öyle anımsıyorum.derinin altına enjekte ediyor.benim sağ tarafıma enjekte etmişti.enjekte ettiği taraf ayrı duruyor bazen şişiyor.bazen beyazlaşıyor dolgu maddesi farkediliyor.
uç kısmına çok az enjekte etmişti.ne hayrdr ne kermet en çok uç kısmı kırmızı.
toplam 5 dakika sürdü.uzun uzun yedirmeye adapte etmeye uğraşmadı.benden parasını alıp gönderdi..
ilk zamnlar iyi olacağını düşündüm.hep pozitif oldum.ama baktım pozitiflkle geçmiyor.gittim sorun oldugnu gördü.temizleyip dolguyu çıkarabilrdi.ama bana hiçbir çzümü yok bekleyeceksin dedi.
kırmızı yüze gelince evet benim hassas bir cildim var kabul ediyorum ama kırmızı bir yüzüm yok.dışardan bişyi kabul etmiyo.fondoten vs kullanamıyorum.ama bu demek değil ki kırmızı suratlıyım.
ben memnun kalmadım.şekil itibaryla tam anlamıyla kötü olmadı.ama şişme yapması ve hep kırmıızı olması beni üzüyor.
belki sizde şişme ve kırmızılık olmaz...istediğiniz şekli yakalarsınız..
ama yaptıracaksanızda bildiğiniz birine yaptırın.
bir de anladığım kadaryla ameliyat olmauşsunuz sizler.
ameliyat olanlarda kızarma ihtiali çok daha yüksek..
benim burnum şu anda hala kırmızı ve hala şişiyor.sanırım dolgu bitene kadar geçmez..
inş.dolgu bittikten sonra geçer de şu yapay şeyden kurtuluru
aama siz yaptırıcaksanız umarım sorun yaşamazsınız

doktorların bu tavırları zaten çok kötü yaaa ...bilgiler için cok saol canım inş düzelicek ... geçmiş olsun ...

sedf arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun canım.en azından geçici bı de bu yonden bak düzeliceksin canm üzülme.belkide sana enjekte ettıgı maddeden kaynaklaıyodur bu geçmeyen şişme ve kızarıklık.anladıgım kadarıyla sana teste yapmamış uygulamadan önce..iyiki daha kötü şeyler olmamış daha da kötü olabılırdı canım enfeksiyon kapabılırdın bı de bu yonunden bak içini rahatlatmaya çalış..
ync canım sen nacı aynen insanın hayatı mahvoluyo hakkaten fena takıyo sen nacı beye gıttgınde hangı maddeyı kullanıyomuş bı sor dudaga yaptkları dolgudan yapılıoymş ama maddesi yan etkıleri cdılt hasdsaslıgı test falan sorrsın canm paylaşırsın sonra izlenimmlerini olurmu

yanlış yazmışım :) sen naci aynen diye devam etmışım yanlış olmuş :)canım sen gtııgnde iyice sorarsın dolguyla ilgili hrşeyi yani.gerçi sana yapımıycak naci bey çünkü sana gerek yok demiş ama sen şansını bı dene yınede sende takmışın anlaşılan.tam olarak ne istıyosun ucuna hacım verdrmekmı sadece yanı ıncemı ucu ondanmı ama canım sadece ucuna yaptırrsan belkıde o zamna ustuyle uyumsuz olucak o da olabılır.keşeke ünlü biri olsa da incelesek nası duruyo.sedf canım senın resmın yok dımı ama anlaşlan sanada sadece ucuna yapılmamış senın şıkayetın neydı peki yaptrmadan önce

kayra ben cuma gunu ne dr dream den randevu aldım 100 tl mıs görüşme hiç vermek istemiom ama napayım vercem belki indirim yaptırtırım ... görüşme lere para vermek canımı cok sıkıo ... nacı celıkte cok yogun demekkı onumuzdekı hafta ıcı carsamba ya aldım ... şimdi sorulcak soruları cıkaralım da gıttıgımde sorayım , kurcalayan bısı kalmasın kafamızı ... ewet sırt kısmına falan istemiom sadece uç kısmı ve çevresi ama işte düşündüğüm gibi mi oluo ve duruo acaba ... o yuzden canlı bırını gormek lazım ... ama cok kararlıyım yaptırmaya ben ya bazen cok sıkılıom gercekten ... ya demek yapılıo kı bı zararı yok kı o kadar cok dolgu maddesı uretılıo ve bazıları 80 lı yıllardan berı kullanılıo ama işte burunda kullanımı cok eskiye dayanmıo sanırsam ...

kayra ben cuma gunu ne dr dream den randevu aldım 100 tl mıs görüşme hiç vermek istemiom ama napayım vercem belki indirim yaptırtırım ... görüşme lere para vermek canımı cok sıkıo ... nacı celıkte cok yogun demekkı onumuzdekı hafta ıcı carsamba ya aldım ... şimdi sorulcak soruları cıkaralım da gıttıgımde sorayım , kurcalayan bısı kalmasın kafamızı ... ewet sırt kısmına falan istemiom sadece uç kısmı ve çevresi ama işte düşündüğüm gibi mi oluo ve duruo acaba ... o yuzden canlı bırını gormek lazım ... ama cok kararlıyım yaptırmaya ben ya bazen cok sıkılıom gercekten ... ya demek yapılıo kı bı zararı yok kı o kadar cok dolgu maddesı uretılıo ve bazıları 80 lı yıllardan berı kullanılıo ama işte burunda kullanımı cok eskiye dayanmıo sanırsam ...

asıl benım sırt kısmına lazım ama kaba duruyo diye korkuyorum bılmıyorumki ya ama senınkı nasıl incemı eger sadece ucuna yaptırırsan ya uyumsuz olursa ne olucak butunuyle uyumlu olması lazm bence canm senın ne kadar oldukı olalı?.burda bı rakadaşta nacı bey sadece çok kötü burunlara yapıyo demişti e banada yaparım dedıgı için vlla üstume alındım naci beyın topiginde bir bayan var takıp ediyomusun orayı bılmıorum ama o da 4 5 ay olmuş yaptıralı onunda moralı bozuk delıklerinde asimetri var ucundada öyle aynı benım gıbı çok moralım bozuluyo ya inşallah onun düzelir daha oturmamıştr benm daha uzun süre oldugu için kaldı böyle

Piyasada farklı hyalüronik asit markaları bulunuyor. Doktorunuza size uygulayacağı ürünün FDA onaylı olup olmadığını sorun. Onayı yoksa tercih etmeyin çünkü bu çeşitler alerji riski taşıyabiliyor.
Hyalüronik asit uygulamaları uygulanacak bölgeye göre 350 -500 euro arasında değişiyor.
bunlarıda sor canm gidince iki doktorada aklında olsun

Piyasada farklı hyalüronik asit markaları bulunuyor. Doktorunuza size uygulayacağı ürünün FDA onaylı olup olmadığını sorun. Onayı yoksa tercih etmeyin çünkü bu çeşitler alerji riski taşıyabiliyor.
Hyalüronik asit uygulamaları uygulanacak bölgeye göre 350 -500 euro arasında değişiyor.
bunlarıda sor canm gidince iki doktorada aklında olsun

tamam fda onaylı olup olmadıgını sorcam ! o dedgın bayanın amlıyat olalı mı 4-5 ay olmus yoksa 4-5 ay önce dolgu mu yaptırmıs nacı celıge ? nacı celık mı yapmıs amelıyatını onun ? ya 4-5 ay cok erken burun 1.5 snede alıyor seklını kesınlıkle benım 1.5 yıl oldu hatta gectı bıras ... ya ucuna yapılcak ama ıste yukarıya gore farklı durcak mı durmucak mı doktorlara sorcas yada yaptıklara uygulamalara bakcam ama mesela ben ınternette görsellerde bakıom yapılan yerlerde ne bı renk degısıklıgı ne bı uyumsuzluk goruorum ... guner uysal ın uygulamalarında da bı anormallık gormedım ... ama sedf in allerjısı oldugu ıcın o öle talıhsızlık yasamıs :(

vala açıkçası guner uysal bana sadece bı tane örnek gösterdi o da dolgu degldı normal ameliyattı arada gördüm zaten bemkıne şekıl vermek için açtıgında resmime yoksa bana onun dışında bak bunlarda benım uygulamalırm dıye göstermedi bşi canım sana gösterdıklerini kendi mi yaptı onu da bılemem tabi.. o bayan evet ameliyat olmuş dolgu degıl.yalnız benm mesela 5.ayda falanda bellıydı böle şekıl alıcagı sadce şiller indi o kadar şeklm bellıydı yanı canm zaten daha da bşiy degışcegnı sanmıyorum burnumda

ewet kendi yaptıkları cunku ıkı bayan gordum gösterdikleri arasında onlra canlı yayatında yapmıstı hatta ... ben ce gayet iyi duruodu ama işi aceleye alması canımı sıkıo işte sonucta bu benım ıcın cok önemli bi durum ... acaba sedf yaptırmadan once uygulamalara bakmısmıydı ?

bılmıyorumkı canım pek foruma gırmıyo o arkadaş aslında kafamda çok soru var da bılmıyorum bende napıcagımı tabıkı benım içinde çok önemlı bu durum o canlı yayında yaptıkları işlem görmemiş burunlar bızımkı öyle degılkı nasıl olucak işte bı yandan korkuyorum bı yandanda merk adyorum senın yıne sadece ucu benım öylede degıl şu ankı halımden memnun degılım yaptırırsamda ya kötü olursa o da var moralım çok bozuluyo vlla.ama sen beni anlıyosun aynıyız

Back