mehaba bayanlar:
kayra_al haınm bri bayandan güner beye bahsetmiş.acaba o bayan ben miyim yoksa başka bir bölümde konuştugunuz bayan mı..
eger benisem beyfendinin sylediği gibi kızarık bir yüzüm yoktu ama şimdi kırmızı bir burnum varr sayesinde..dolgu ve nasıl yapıldıgını öğrenmek istiyorsanız ben yaşadıklarım kadarıyla anlatırım ama belki siz yeterince araştırmışsınızıdr
evet canım senın sanırım kötü tecrübelerin oldugu için senden bahettık tabi sen yaptırdgn için bılgılısın bu konuda bizde sen gırsende sorsak diyoduk canm.evet ben geçende gttm kendisıne bıraz bahsettım böyle talıhsiz bır olay yaşanmış ve neden oldu diye sordum o da öle bırıne geçici bı dolgu yaptım kızarık bı cıldı vardı zaten dedi bu kadar canım orda kapandı konu zaten.ben sadece merk ettıgım için sordum yani yanlış anlaşılmasın ayrıca durumuna inan çok üzüldüm umarım şimdi iyisindir şişlık kırmızılık yoktur tekrar geçmiş olsun canım..yadılarımızı okumuşsundur sorunlarımızıda anlamışındır herlde ne tavsıye edersın bıraz bılgı verirmisin canım