Dr. Güner Uysal hakkında bilgi

bende değilim ki memnun ... ahmet karacalar die bi doktor kesfettım sımdı de oda amelıyatsız burun estetıgı yapıo dolgu uzerınede de eğitim almış ... göztepe de yeri ona da gitcem ... dr. dream dediğime gitmesemmi acaba ? sonucta o medikal ci bunlar işin daha ehli insanlar die düşünüorum ... hem 100 lıra vermek canımı cok sıkıcak bazıları resmen gorusmelerden para kazaanır hale gelmıs !!! hem gıtsem bıle dr dream e bu cuma ya aldım randevu nacı celıkle onumuzdekı carsamba goruscem .... önce nacı celıkle gorusmek lazım hem ona sorarım ahmet karacaları tanıyor mu die ...

merhaba bayanlar:
siz bu olayı bayağı araştırıyorsunuz ama ben sanırım çok gözü karaymışım.hiç araştırmadan gittim dolgumu yaptırdım...
burada bana dair sormak istedkleriniz soruları okudum.
1.si bana alerjimin olup olmadığına dair ters yapmadı.soru dahi sormadı..bana kırmızı cildimin oldugunu söylemiş kayra hanıma ama madem benim cildim kırmızıydı test yaptırsaydı.
2.si bana da başarılı fotoğrafları gösterdi ama bunları kendini yaptıgını sylemedi.kendi yapmamş da olabilir..
3.sü anlı yayınlardaki burun yapmalara gelince benim de ilk dolgumu yaptıgında normalden çok farklı gözükmüyordum.yarım saat içinde şişti..
belki de benim cilt yapımın hassasiyetinden kaynaklanıyordur.şekil olarak sorunlu değil di normal de dolguyla daha iyi oldu belki de.eger kızarma ve dnem dönem şişme olmasaydı tekrar yaptırırdım.ama kızarması memnun kalmamama neden oldu.siz yaptırmak istiyorsanız test yaptırın önce sonra yaptırın.
eğer kızarma yoksa ve başarılı bir doktor yaparsa istediğiniz orantısızlıklar düzelecektir bence..
ama yaptırırken direk doktora bırakmayın.ne istediğinizi mutlaka ifade edin.çünkü ben hiçbişey sormadan söylemeden direk yaptırdım.ayrıca yapım aşamasında biraz acısı olsa da doktorun onu derinin altına iyiici yerleştirmesine ve şekil vermesine özen gösterin.çünkü belli birsüre sonra birtaraf daha kalın bir taraf inik olabiliyor..
burun ucu kısmına gelince en tehlikeli blge o bence.o kısmın alerji yapma olasılığı daha çok bence.burun uç kısmı kaldırılmıyor.yaptıgı enjeksiyonla öyle bir ifade veriliyor ama bence görüntü hoş olmuyor...
moralinizi bozmamak için de çok fazla konuşmalarınıza katılmak istemiyorum ama sorunuz olursa memnuniyetle ilğilenirim

canım benım yaa olurmu hiç sende katılkı senden bılgı alalım çünkü bu konuda tecrübelisin.gerçekten çok çok geçmiş olsun canım kısa zamanda saglıgına geri dönersin umarım evet bu olay senın şansızlıgına gelmiş bırazda sanırım aynı benım ameliyatım gıbı neyse canım üzülme düzeliceksin.burun ucu derken kaldırmaktan bahsetmıyoruz canım ync arkadaş bıraz kalınlaştırmak istıyo benmde simetriyi düzelttrmek istıyorum yoksa kalksın istemıyorum kendi adıma konuşıyım tabi.ync canım evet işinin ehlı insanlarla görüşürsen daha iyi sonuç alırsın bencede çnkü odrçdremi hiç bılmıyorum ama ahmet beyı duydum sen yıne de ilk nacı beyle görüş bı fıkır al merk ettıklerini bir sor sonrada dıger doktora gıdersin hem onun üzret alıcagını da sanmıyorum görüşmelerden.ben bu gune kadar hangı doktora gttysem ucret almadılar canım

gitmicem ewet carsamba artık nacı celıkle goruscem o yapmassa kı belkıde yapabılır yada vazgecırmeye calısabılır onla bı konusim ... sonra ahmet karacaları sorayım ona bir de .... şimdi bana soracagım soruları söle kayra =)

1) hangi marka dolgu kullanıyorusunuz , kalıcılığı ne kadar sürüyor , fda onayına sahip mi? gerçi bu doktorların naci çeliğin yada ahmet karacaların bu tür şeylerden prim sağlama ne bilim adi yada kötü dolgu kullancaklarını sanmıom bilhassa naci çelik ...

başka aklına soru gelirse söle kayra ... diğer arkadslarda aklına takılan soruları yazsın onlarıda sorarım ...

ahmet bey profesörmüş canım o da iyi bir doktordur kesin.bende araştırdım hatta maıl attım bu konuyla ilgili ama cevap vermedi henuz.şimdi ben aklımda olanları söliyim san canım sorabıldıklerini sorarsın hemen hemen aynı şeyleri merk edıyoruz zaten.ne kadar kalıcı oldugu kulladıkları maddeye göre
1.şimdi sırt kısmına yapıyolarya benım en çok merk ettıgım o.hanı burun kemıgının bıttıgı yerden sonra iki kaş arası varya orası dolgu yapınca gırıntısız oluyo ama zamnla iniyomu orası yoksa profılden öle düzdüz mü iniyo bu benı çok düşündürüyo yani bıde önden böle boru gibi mi:) oluyo yanı bu estetık olmuş daha yenı yada dolgu yaptırmış bellıkı şiş yapay bır görüntüden bahsedıyorum detaylı yazmaya çalışıyorum bıraz komık oluyo farkındayım:)ama umarım anlatabılmışımdır canım.
2.FDA onaylı mı eger yoksa alerji riskı varmış çünkü canım.ve test yapılıyomu cıldimiz hassas çünkü
3.iz,geçmeyen şişlık,morluk bunlar olursa ne yapılır yanı en kötü ne olur bu işlemnın yan etkısı olarak riskler
4.ucuna nasıl yapılıyo nerden enjekte edılıyo tek tarafına yapılabılıyımu yanı dıger tarafa uydurma amaçlı
5.kullandıkları madde nedir hylronik asit olması gerkıyo ögrendgm kadarıyla çnkü
6.bi de kullanılıcak mıktar kişiye göre degışıyomu yanı mesela benım sag tarafımdajkkı kemık daha kısa ve çöküntü orda var önden solda yok iki yandanda da kemıklerim bellı
önemli şeyler olarak bunlar geliyo canım aklıma şimdilk benim

emin ol gayet ii anlıorum :) şimdi bende şöle soracam bunu iki kaşın arasından başlatmasa da sadece çöküntü görünen yeri doldursalar ... sırt kısmının sağ tarafı sol tarafına göre daha mı fazla törpülenmiş senin ? bide bu çöküntü kısımı en üstten yani iki kaşın ordan burun ucuna kadar mı ? hani ben şey diorum , benim en büyük çekincem allerjinın dışında dolgunun uygulandıgı yerler diğer tarafa göre çok belirgin mi oluo yada ilk günkü kızarıklıklar cok belli olursa ... bi taraf öle bi taraf öle en cok allejiden sonra bu konu kafamı kurcalıo hanı benım burun ucumun sol tarafında bıras fazla kıkırdak alınmıs gıbı saga göre o yuzden sol tarafa biras daha fazla yapılcak ama deride ve görüntüde farklılık olmaması ıcın saga da yaptırcam bıras ... senın ıcınde merak ettıgım burnunun sagına yaptırsak solu nasıl duracak ... butun sırt kısmına yaptırdık dielim ... sag taraftakı cokuntuyu solla hızaladık ama sol tarafa dolgu uygulanmayacagı ıcın derıde farklılık olacakmı goruntu olarak ? ya esasında ne kadar konussam boş danısmadan ogrenmeden böle konusurus ama ben bunları sorcam canım senın ıcın ... o zaman sen ıkı kasın arasında baslayarak sag ve sl taraf dahıl burun ucuna kadar dolgu ıstıorsun ... canım bence kıvrımın bozulmas kı onlar kıvrımsız burunu dolguyla kıvrımlı hale getırıolar ...

ya canım benim süpersin valla ne diyim:)biz senle dışardada görüşelim:)senındemı burun ucunda bi taraftan fazla kıkırdak alınmış aynen bendede öyle sagdan daha fazla alınmış soldakı kıkırdak daha fazla saga göre yani canım.evet o uç olayında benımde iki tarafın aynı olması lazım tek tarafı dıger tarafa uydurunca yapulmyan taraf nası durcak bılmıyorumkı canım bende.benım kemıklerim sagdakı daha kısa sola göre bu yuzden sag tarafta çöküntü var ve yayılma var sola göre yanı önden düz durmuyo basık duruyo canım ayrıca kemıklerim yanlardan belli canım.herlde iki kaş aramdan yapılıcak ama sırt kısmında saga daha çok lazım bu yönteme bakıyomuşsun yaparken masajla doktor yedirerek yapıyo sanırım sen mudahale ediyomuşsun öyle bılıyorum.kıvrım bozulurmu derken önden bakınca boru gibi olurmu bıde yandan kaş bitiminden başlıyoya burun kemıgı işte orda bı oyuntu oluyo alın bitiminden bahsedıyorum canım,buldugum resimlerde hep bakyorum yandan kaş arası düz düz oyuntusuz iniyo belkide yenı yapıldıgı içinmi onu bılmıyorum naci beyin yaptıgı bır hastasının resmını gördüm onunda öyleydı dedim çok komple iniyo yandan (alın kısmının burun kemıgıyle bırleştıgı yerden bahsediyorum) o da dediki 10 dakka önce yapıldı çünkü öle çekıldı dedı bılmıyrm işte canım ya

ayrıca sag ucumdakı daha az alınan kıkırdak yuzunden sag burun delıgımde daha içeri girik asimetrik yanı o uç olayına yapınca o delıklerde düzeliyomu acaba

ya ahmet karacalar hakkında konu acmıstım yok olmus ? yönetım mı kaldırıo acaba ? nıe kaldırsınlar kı ?

onun hakkında başlık varsa kaldırmış olabılırler çünkü ben vardı diye hatırlıyorum ama yanlışta hatırlıyo olabılırım

roseoinece ben geçici dolgu yaptırdım.hem denemek açısından hem de enfeksiyon olma olasılığı kalıcıya oranla daha azmış diye...
dolgu maddesi eger alerji eraksiyon göstermezse ameliyata oranla terjh edilecek bir durum bence...
özellikle kayra_al için eger reaksiyon göstremezse istediği sonucu alacağını düşnüyorum.çünkü burnun iki kanadı arasındaki çukurluklara düzgün ve yeteri kadar uygulanırsa başarılı olcaktır..
ama bunu yaptırmaya karar vermeden önce mutlaka güvendiğiniz birine yaptırın ve orantıdan anlayan birine yaptırın...
aslında çok uzun uzun düşünüp araştıracak bişey yok .gidin alerji testi yaptırın.eger alerjiniz yoksa gidip yaptırın...bende alerji olmasaydı ben yine yaptırırdım...
şekil olarak istediğiniz şekli yakalayacağınızı düşünüyorum.ama doktorlar daha fazla kazanmak açısından sizin ihtiyacınızdan daha fazla kullanabilir.buda haliyle daha kaba durmasına neden olabilir...

bayanlar belki yanlış da anlamış olabilirim ama dolgu biryerden başlayıp biryrde biten bişey değil.istemzsen kaşlarının arasından başlamasın.çöküntü nerdeyse orayı dolduruyorlar.benim sadece sağ kısmımda sorun vardı orayı doldurdu..
fotoğraflarınızı sormak ne kadar doğru bilmiyorum ama sadece burun ksımınızın fotoğraflarını görsek daha kolay iletişim kurarız gibime geliyor...

sedf merhaba canım ... sen sadece sağ tarafına yaptırdın ya bende sol burun ucu bölgesine yaptıracagım belki bırasda sağ tarafa ... peki kızarıklık allerji dışında şekil den memnun kaldın mı ve uygulanan yer le diğer yer arasında kızarıklık dısında görüntü farklılığı oldumu ? bide sana yapılan dolgu kayboldu mu gerçi ne kadar oldu yaptıralı tam bılmıom ? kaybolması da yavas yavas mı oluo yoksa bırden mı kayboluo ? bu sorularımı cevaplarsan sewınırım canım ...

sedf canın verdıgın bılgıler için sagol.ama benım burnumun iki kanadı arasında çukurluk yok şöyle bır durumum var canım burnumun sırt kısmında sagdakı kemık daha kısa bu yuzden sag tarafta bır çökuluk söz konusu ve sag tarafa şişlık gibi yayılıyo o çökuntu dolunca o yayılan şişlıkte kaybolurmu acaba?bu durum benı çok rahatsız edıyo burnumun sırt kısmında oldugu için kaş arasından yapılıcagını duydum bu da yandan çok oyuntusuz ve komple şiş ınen bır burnum olucagını düşündürdugu için iyice moralım bozuldu yanı canım başka turlu oraya dolgu nasıl ulaşırki yanı sadece o bolgeye yapılsa bıde ucumda da sorun var bı tarafta bıraz daha fazla kıkırdak bırakılmış bı taraf içeri gırık yanı canım ucununda bı tarafına yapılması lazım ama tek taraflı oluyomu yada ucuna nerden enjekte edılır nasıl yapılır hıç bi fıkrım yok

bence o ikimizi karıştırdı kayra ... bana mı yazcaktı acaba onu ... sedf gelınce yukarda sordugum sorulara cewap ver olur mu :)

yok canım sanmıyorum karıştırdıgını bana hıtaben de yazmış ama olabılırde tabi.sedf gelince ikimizinde yukarda yazdıklarına cevap verırsen sevnırızzz canım

bayanlar ikinizi de birbirine karıştırmadım.burada ync kaşın arasından başlatmasa da sadece çöküntü görünen yeri doldursalar diye bişey yazmış.ben ona hitaben yazdım istediğiniz yerden başlayabilrsiniz diye...

ben sadece sağ tarafıma yaptırdım diyebilrim.benim sağ tarafımın üst kısmında sol tarafıma oranla çöküklük vardı.sağ tarafını doldurttum.sol tarafımında uç kısmı biraz daha büyüktü sağa oranla o yüzden sol tarafada yaptırıp aynı konuma gelsinler diye düşündüm ama güner bey.... orayı doldurup diğerinin hizasına getitrsek kaba bir burnun olur dedi.yapmıyacağım dedi.fakat dolgu sırasında artan dolgudan biraz da uç kıımlarına yaptı..
kızarıklık olmasaydı ben yine yaptırırdım.kızarıklıktan başka soğuk havalarda şişme yapabiliyor.bazen dolgunun yoğun oldugu blge daha beyaz duruyor.ama burun ucu hep kırmızı..
dolguular birden kaybolmuyor.ilk 2 ay falan yapılan bölge diğer yerlerden daha şiş duruyor.sonra sonra normal halini almaya başlıyor.enazından benim öyle oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…