mehaba bayanlar:
kayra_al haınm bri bayandan güner beye bahsetmiş.acaba o bayan ben miyim yoksa başka bir bölümde konuştugunuz bayan mı..
eger benisem beyfendinin sylediği gibi kızarık bir yüzüm yoktu ama şimdi kırmızı bir burnum varr sayesinde..dolgu ve nasıl yapıldıgını öğrenmek istiyorsanız ben yaşadıklarım kadarıyla anlatırım ama belki siz yeterince araştırmışsınızıdr
senıde mı yandan kemık sorunun var ya okadar pişmanımkı keşke ameliyat olmasaydım.benım kemıklerimin ortası çukur gibi özellikle sagdaki daha kısa çökük sag tarafımda bır şişlık var o kemık yuznden ve gıtmıyo ayrıca yanlardanda belli zaten yanı anca bu kadar bozulabılırdı yani..ucu desen zaten kıkırdak hatalrı var ve belli görüştügüm butun doktorlar sende ters v deformıtesi var dedi araştırırsan bulursun canm internette ve bunu tek sebebı ameliyatta fazla kemık yada kıkırdak çıkarılmasından kaynaklanıyor.derinin içine yapıyolar iki kaş arasından burun sırtına yapıolar sonra masajla şekıl vererek dagatıyolar benım bıldıgım bu ucuna ne şekılde yaılıyo bılmıyorum ama sence bu yöntemle o şiş kısım gıdermı bılmıorum ve burunda yandan oyuntusuz iniyo dolguyla o da benı düşündürüyo tekrar ameliyat desem aynı doktora bıdaha ne kadar mantıklı olur bılmem başka doktor olarakta bı tek barış çakıra guvenıyorum ama pek yapmayı istemıyo 2.ler çok zor oluyomuş gerçi sen oldun ama burun dokularını çok kaybedıyomuş ve çok kötü sonçlar da çıkabılıymş bılmıyrm[/QUOTE
evet o v durumunu duymuştum ya canım benim ya ... inş her şey güsel olur .. barış cakıra ben nacı celıkten once gıttım ama tasarımını begenmemıstım ...nazım cerkeş desen hayatımda gördüğüm een en ..... insan ... o kadar sinir olmustum kı ona .. teoaman dogan lada gorusmustum ama o beni amelıyat etmek ıstemedı psıkolojımden dolayı ...en babacan nacı celıktı ve bi yere kadar duzelttı saolsun ...
canım bu dolguyu incelerken dr oytun idilin dolgular hakkında bir sürü sitesine koydugu yazı war ... oda yapıo galıba ve dolgu gelişimlerini yakından takip ediyo ... onlada mı görüşsek acaba ? ya bide bu doktorlar görüşme için ücret talep edecekler mi acaba ? 2. amelıyatıumı olmadan önce doktorlara bide görüşme parası dağıttık ...
bıde ameliyatta yapılması gereken herşeyı yaptıgını söyledi peki o zaman neden oldu bunlar çok garıp degılmı .istersen tekrar ameliyat ederim ama ne yapıcagımı bılmıyorum ameliyatta dedio hata oldugunu görmüyo benım takıntım oldugunu bu yuzden bu kadar taktıgımı söylüyo belli degıl diyo halbukı öle degıl sanırım ben evet hata yaptım demez hiç bi doktor diyen olursa gerçketen onu alkışlamak lazım..dolgu olayını yaparım dedı sen düşün dedi başka doktorlara da sor dedi bende öle yaptım.sonra bı ameliyattan bahsettı kulaktan bşi alınıyomuş ama onlada hatalar kapanıyo dedi ve ucu ne olucak o zamanda o yöntem sırt kısmı içinmiş ve bunu yapmak için yıne açık ameliyat olucak herlde o zamanda allah muhtaç etmesin bı daha açık ameliyata beni ben en başta en iyisinn açık olmak diyodum yarın bi gun kemık çıkıntısı falan çıkmasın diye önlem aldım aklımca şimdi bin pişmanım kapalı olmadıgıma o kadr sıkıntı çekıpte karşılıgını alamadıgıma canım.benm sag taraftakı kemık resmn çökük oraya öle bşi degıl resmen destek konulması lazm ameliyatın çok risklri var daha kötü olmıycagını garantı edemem dedi.
kayra ben cuma gunu ne dr dream den randevu aldım 100 tl mıs görüşme hiç vermek istemiom ama napayım vercem belki indirim yaptırtırım ... görüşme lere para vermek canımı cok sıkıo ... nacı celıkte cok yogun demekkı onumuzdekı hafta ıcı carsamba ya aldım ... şimdi sorulcak soruları cıkaralım da gıttıgımde sorayım , kurcalayan bısı kalmasın kafamızı ... ewet sırt kısmına falan istemiom sadece uç kısmı ve çevresi ama işte düşündüğüm gibi mi oluo ve duruo acaba ... o yuzden canlı bırını gormek lazım ... ama cok kararlıyım yaptırmaya ben ya bazen cok sıkılıom gercekten ... ya demek yapılıo kı bı zararı yok kı o kadar cok dolgu maddesı uretılıo ve bazıları 80 lı yıllardan berı kullanılıo ama işte burunda kullanımı cok eskiye dayanmıo sanırsam ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?